Afiba Naturals
Lou
Prima service, snelle verzending ondanks actie. Ik zal hier vaker bestellen.
DSM
Top product en uiteindstand goeie service
Antwoord van Afiba NaturalsGoedendag, ik zie dat u op 22 november een 1+1 heeft besteld. U geeft aan een mail gestuurd te hebben. Ik zie deze niet terug in onze systemen. Vervelend dat dit zo loopt. We zullen u uw tweede hairspray opsturen. Ik stuur u privé ook nog even een bericht.
Hoe beoordeel je Afiba Naturals?
Kathleen Landbrug
Fijne natuurlijke ingredienten.
Antwoord van Afiba NaturalsFijn om te horen! Geniet van de producten en bedankt voor de mooie review!
Hanneke Veldhuysen
Dankjewel voor jullie bericht, kan inderdaad gebeuren dat het door de bezorging zo lang duurde. Ik heb het inmiddels ontvangen en ga het graag uit proberen!
Antwoord van Afiba NaturalsFijn dat het binnen is en we hopen dat de producten uw verwachtingen overtreffen!
Chawene Brewster
Snelle levering, mijn bestelling was top!
Ik houd van het productAntwoord van Afiba NaturalsDank u voor de mooie review!
Arlea Rais
Snelle levering !
Nizaura Van der Kamp
Fijne producten en maken het haar van me dochters super zacht en gezond eruit zien.
Antwoord van Afiba NaturalsGeweldig! Bedankt voor uw mooie review en dat u en uw dochters maar heerlijk mogen genieten van hun haar.
Chastity
Leuke deal zo zonders verzendkosten dan probeer je iets toch sneller! En snelle verzending
Antwoord van Afiba NaturalsBedankt voor uw mooie review! We hopen dat het niet bijeen probeersel blijft en hopen u weer te zien. Benieuwd hoe u de producten ervaart. Geniet er van!
Roseline Antonius
Goede bezorgin
Omolara Panka
Mijn product was zeer snel geleverd. Ik heb er nog een cadeautje bij gehad. Een hele goede krappa olie. Ik hou van de combinatie sheabutter en cocosolie. Ik ben reeds gestart en ik ben er tevreden mee
Antwoord van Afiba NaturalsGeweldig om te horen en bedankt voor uw mooie review!
Hatifah van Lamoen
Snel en goede service.
Nathalie
Love it!
Antwoord van Afiba NaturalsFantastisch om te lezen! Bedankt voor uw mooie review!
Carmelita Ngadiman
Het product dat ik besteld had is op actie. Deze actie zag ik op FB en op de post geklikt. Zo gaat het prima met de bestelling. Ga je rechtstreeks op de website om het product, waarop er actie is, te bestellen, dan betaal je de volle pond. Misschien kan daar naar gekeken worden.
Voor de rest is website of webshop klantvriendelijk, makkelijk te gebruiken.
Update:
Ik heb het product ondertussen 2 dagen gebruikt en ik merk nu al dat de huidirritatie minder begint worden. De jeuk op de plekken lijkt de zijn gedimd en ik hoop dat het zo blijft. Ik las dat de creme ook voor vlekken zijn, dan hoop ik dat de vlekken die zijn ontstaan door de irritatie ook zullen verdwijnen.
Tot nu toe... zeer tevreden.Antwoord van Afiba NaturalsDag Carmelita. Dank voor jouw feedback en voor jouw bestelling! ik hoop dat je er veel plezier aan gaat beleven. Inderdaad hebben we via facebook een speciale actie ter kennismaking die we niet op de eigen site hebben. Daar hebben we voor (vaste) klanten zeker in deze tijden van het jaar weer een heleboel andere mooie acties.
Bedankt voor het compliment over onze shop! -
Roxanne Eersel
Hele goede service. Product kwam na 4 dagen aan. Een leuke kleine gift bij mijn bestelling gekregen!
Antwoord van Afiba NaturalsBedankt voor uw mooie review! Fijn dat u ons zo waardeert, daar doen we het voor!
Margot Ritzen
Snelle levering en hele fijne producten voor mijn dochtertje 🥰
Antwoord van Afiba NaturalsBedankt voor uw mooie review! Fijn dat het zo goed werkt bij uw dochtertje. Daar doen we het voor!
Vie
Heerlijke producten, snelle en keurige levering.
Antwoord van Afiba NaturalsBedankt voor uw mooie review! Fantastisch om te lezen dat het zo bevalt!
Debbie
Wat een fijne natuurlijke producten, attent kaartje erbij en super snel geleverd. Blije klant hier 🙌🏽
Antwoord van Afiba NaturalsU blij, wij ook blij! Bedankt voor uw mooie review!
Adinda Janssen
Heerlijke bodybutter, fantastische geur, zijdezachte huid!!!! Ik wil niet meer anders.
Antwoord van Afiba NaturalsKunnen we ons helemaal voorstellen ;-). Bedankt voor uw mooie review!
Rowena
Snelle levering en erg tevreden met het product.
Antwoord van Afiba NaturalsGeweldig om te lezen. Bedankt voor uw mooie review!
Ama