www.zwenkwielen.net

www.zwenkwielen.net

Webwinkel met verkoop van zwenkwielen, bokwielen en diverse meubelwielen. De slogan alles op rolletjes geeft weer wat deels het assortiment is. Naast stoelwielen, bureaustoelwielen zijn ook transportrollers en rolcontainers volop verkrijgbaar uit grote voorraad. Op het gebied van in en extern transport is zwenkwielen.net een specialist die veel bedrijven voortzet in de meest ergonomische werk omstandigheden. De productspecialisten staan dan ook dagelijks voor u klaar en staan bekend om snelle maar vooral uitstekende oplossingen.
9,3
Filter 2542 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1975 met beschrijving

• Frans Oude Griep
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

Ook met de kerstdagen en de jaarwisseling was het snel geleverd , en volgens de beschrijving van de wieltjes zouden ze goed lopen en dat doen ze , echt top.

• DC
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

Geweldige service,snelle bezorging,en goed artikel,heel redelijke prijzen,zeer tevreden.

• Hoe beoordeel je www.zwenkwielen.net?

• Kim De Bruyn

Snelle verzending.
    Prijs/kwaliteit
    Goede zwenkwieltjes

• Hans Maas
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

Superwebwinkel. Snelle levering van zwenkwielen voor bureaustoel. Topkwaliteit.

• Hugo Bos
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

De spullen komen uit een magazijn in Duitsland, met lange levertijden. We hebben na 2 weken nog niets ontvangen. Zal te maken hebben met de Kerst en zo. Hopelijk komt het goed, want de wielen moeten met een transport mee naar Engeland in de week van 6 januari 2025

Antwoord van www.zwenkwielen.net

Hoi Hugo,

Bedankt voor je bericht! Onze producten worden bijna altijd vanuit Nederland verstuurd en soms vanuit Duitsland. Bij grote bestellingen of wanneer een artikel niet op voorraad is, verzenden we het direct vanuit de fabriek. Normaal gesproken gaat dit sneller, maar door de drukte rondom de feestdagen is dat helaas nu niet het geval.

Tot overmaat van ramp is jouw pakket ook nog eens vertraagd doordat het verloren is geraakt op een sorteerlokatie. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend, en hiervoor wil ik mijn oprechte excuses aanbieden.

We doen er alles aan om het pakket zo snel mogelijk bij je te krijgen, en ik ben ervan overtuigd dat het goed komt. Als je nog vragen hebt mail naar info@zwenkwielen.net.

Martijn van de Beek

• Friederike
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

Supersnelle levering, goed verpakt en zeer degelijke kwaliteit van de wielen met een mooi design

• Dominique
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

Vlotte levering, prima verpakt!

• Inti Lambrechts
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

goed materiaal voor een goede prijs

• Dirk
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

correct, vlug geleverd en juiste product, voldoet helemaal

• Rudolf Keirsebelik
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

Ontzettend veel keuzen, duidelijke beschrijving en foto's.
    Supersnelle correcte levering, dit naar Portugal !

• André
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

Goede service aan de telefoon en snel geleverd. Prima!

• Freddy Misson

Alles perfect

• Mariëlla Soeterboek
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

Goede uitleg van het product en snelle levering.

• Bert Lemmen

• Marc Verbruggen
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

Niets op aan te merken ,gewoon correct

• Ronald Lüdecke
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

Snel geleverd en exact wat ik nodig had.

• Geert
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

Super service, direct geregeld.

• J. Groenewoud
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

Uitgebreid assortiment. Goed overzichtelijke website. Goed mijn keuze kunnen bepalen. Snel en correct geleverd tegen een goede prijs.
    AANRADER !

• Tjeu
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

De bestelling liep uitstekend en duidelijk. De levering via post.nl liep prima en werd volgens tijdstip geleverd. De producten zijn van uitstekende kwaliteit. Proficiat!!

• Raymond Ponet
    Geverifieerde klant van www.zwenkwielen.net

Goede kwaliteit en snelle levering.