www.werkspijkerbroek.nl
Michel Bos
Goede spijkerbroek alleen het naadeel is dat je niet meer kunt bestellen als je een broek hebt gezien en daar wil je meer van hebben dan kun je niet op het plusje drukken van ik wil er 2 qls plaats van een bevooroordeeld gr michel bos
Chris
Mooie prijzen en vlotte levering.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel Chris! Fijn dat je het zo ervaart, veel plezier met je aankoop!
Hoe beoordeel je www.werkspijkerbroek.nl?
Jaap Hoogvliet
Geweldige service
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlSuper fijn om te horen dat de service goed was! Veel plezier met je aankoop Jaap!
bert boezelman
Gewel
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel Bert voor de 5-sterren beoordeling! Veel plezier met je bestelling!
Dirk Kampert
Snelle levering en uitermate tevreden met de geleverde schoenen.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel Dirk! Fijn dat je het zo ervaart, veel plezier met je aankoop!
Geert Cornu
Snelle levering was op tijd geleverd
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel voor deze goede beoordeling Geert! Veel plezier met je bestelling!
Joost Quaak
Mooie broeken voor een goede prijs, dik tevreden!👍
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlWauw wat een goede beoordeling! Wij willen je nogmaals heel veel plezier wensen met je aankoop Joost!
Mark Brandsma
Mooie kwaliteit broek. Pasvorm top. Ben 2 meter en broeken zijn lang genoeg.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlHier worden wij blij van! Dankjewel Mark! En veel plezier met je bestelling :)
Bert Nijdam
Nathalie Schoofs
zeer snelle levering
duidelijke webshop
prima kwaliteitAntwoord van www.werkspijkerbroek.nlZo horen wij het graag! Nog heel veel plezier met je aankoop Nathalie!
jan golverdingen
goede service
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlSuper fijn om te horen dat de service goed was! Veel plezier met je aankoop Jan!
Daan van der Wolf
snelle levering, ruime keuze, en nog een presentje bij de levering ook!! Hoe leuk is dat
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel Daan voor de 5-sterren beoordeling! Hier worden wij blij van! Wij wensen je veel plezier met je aankoop!
Dineke Horst
Altijd erg blij met de lange en korte werkspijkerbroeken. Onlangs ook een hoody besteld. Mooie kwaliteit. Reageren snel via de app als er vragen zijn. Ben zeer tevreden.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlWauw wat een goede beoordeling! Veel plezier met je bestelling Dineke!
Harm Schoordijk
mooie prijzen en goede service
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlBeste Harm, wauw goede beoordeling! Dankjewel :)
W de Groot
Ik ben zeer tevreden met mn aankoop
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlZo horen wij het graag! Nog heel veel plezier met je aankoop W de Groot!
John Buiks
Goede service en snel geleverd
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlWauw wat een goede beoordeling! Wij willen je nogmaals heel veel plezier wensen met je aankoop John!
Rick Bosman
Snelle service, niet te duur en prima kwaliteit.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlService vinden wij ook zeker belangrijk! Veel plezier met je bestelling Rick!
Niels Warmerdam
Snelle levering en lekkere grote maten.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlHier worden wij blij van! Dankjewel Niels! En veel plezier met je bestelling :)
Ruben Hamende
Alles is altijd tip top in orde wat je ook vraagt of wil weten ze hebben altijd een antwoord klaar. Maten van alles wat ik tot nu toe bestelde zijn altijd perfect geweest.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel Ruben voor de 5-sterren beoordeling! Fijn dat je het zo ervaart, veel plezier met je aankoop!
Hp Manders
Netjes afgehandeld
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlBeste Hp Manders wauw goede beoordeling! Dankjewel :)