www.truelight.nl

www.truelight.nl

Verkoop van volspectrum daglichtlampen, led lampen en led panelen in de daglichtkleur 5500 kelvin van het merk True-Light met bijpassende hoogfrequent armaturen.
9,4
Filter 502 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 314 met beschrijving

Taal

• Rinske
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

goede producten, prijzen gemiddeld, contact met klantenservice is vlot en problemen worden snel opgelost.

• Henri Vennix
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Mooi bezorgd en precies wat ik nodig had

• Hoe beoordeel je www.truelight.nl?

• Astrid
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Persoonlijk advies, expertise, ontzettend goede service als er iets aan de hand is, open en transparante communicatie, en gewoon erg fijne daglicht-nabootsende lampen! Ik heb twee dimbare led-panelen en ben als een kind zo blij ermee. 's Morgens bij het opstaan zet ik 'de dag aan'. Als het wat minder mag kan ik ze naar believen dimmen en warmer laten kleuren. Mijn afstandsbedieningen deden het heel slecht. Zelfs met nieuwe batterijen, dacht ik. Maar ik kreeg terug dat ook oudere 'nieuwe' batterijen soms leeg kunnen zijn. Dat bleek het geval. Alles werkt nu weer perfect!

• S Yves
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Ik ken deze winkel al van een vroeger. Ook toen had ik goede ervaring met hun service en levringen. Hun daglicht spaarlampen doen alleszins bij mij wat ze beloven. Ik heb nu ook eentje voor mij vrouw haar bureel en ze heeft ook de indruk dat het werkt.

• Peter de Ligny
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Uistekende voorlichting en snelle levering

• Johan
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Top product! Voldoet aan verwachting.

Antwoord van www.truelight.nl

Bedankt en veel lichtplezier van de lampen!

• Ingrid
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Goed advies gehad van de klantenservice en erg tevreden over de lamp zelf.

Antwoord van www.truelight.nl

Dat is fijn om te lezen, veel lichtplezier in de donkere dagen!

• Nicoline
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Goede service en snel geleverd!

Antwoord van www.truelight.nl

Vriendelijk dank voor uw waardering en heel veel lichtplezier van uw lampen.

• LvZ
    Review voor www.truelight.nl

Fantastisch product en buitengewone service !
    Led paneel aangeschaft in 2020 ging onlangs knipperen.
    Contact opgenomen met service desk, ab en led driver opgestuurd en nu al kostenloos vervangen. Buitengewone service! Mijn volgende bestelling zal weer bij Truelight zijn zonder enige twijfel.

Antwoord van www.truelight.nl

Dat is fijn om te lezen, we doen ons best om ouderwetse service te bieden, heel veel verder lichtplezier van je paneel.

• Nico van der Klok
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Eenvoudige webshop, en zeer snelle levering die ook nog eens zeer goed verpakt was.

Antwoord van www.truelight.nl

Bedankt voor je waardering!

• Kees
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Eerlijk en goed product, heb een UV - A en UV -B lamp gekocht van 14400 lumen, merk na een week positief effect in mijn bloedsuikers. ( Vitamine D tekort bij diabetes)

Antwoord van www.truelight.nl

Dat is fijn om te lezen, we wensen je een goede winter toe zonder dipjes!

• F. Smits

Zeer snelle levering.

Antwoord van www.truelight.nl

Bedankt voor uw waardering!

• Marja Bos
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Kwaliteit is heel goed ik doe drie jaar met mijn lampen

Antwoord van www.truelight.nl

Bedankt voor je waardering, veel lichtplezier komende winter!

• LUC Vervoort
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Alles is steeds in orde en de lampen zijn zeer goed.

Top! Bedankt!

• Fons
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Geweldige service, ook de advies die werd gegeven was belangrijk voor mij, zoals grote van de lamp, welke lamp (daardoor gekozen voor ledlamp)

Antwoord van www.truelight.nl

We zijn er om advies te geven, dus neem vooral contact op als u vragen heeft. Bedankt voor de waardering en veel lichtplezier!

• Lilian
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Perfecte service na een systeem probleem was mijn bestelling alsnog supersnel in huis

• Hendrik
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Erg tevreden over de producten. De lampen worden gebruikt voor het verlichten van het atelier waarvoor de kleur weergave van de led lampen zeer goed voldoen in vergelijk met daglicht.
    De order werd erg vlot behandeld en DPD was redelijk betrouwbaar met het tijdslot van een uur waar binnen ze afleverden.

Antwoord van www.truelight.nl

Bedankt voor uw waardering en heel veel lichtplezier van de lampen!

• Daniela Schwabe
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Het product is zoals beschreven, fijn licht. Helaas geen handleiding erbij ontvangen, dus zelf maar gegoogeld hoe je een led-paneel ophangt. De klantenservice is vrij onvriendelijk en ze waren niet bereid mee te denken over een probleem dat zich voordeed. Qua toon ook totaal niet wat je verwacht bij een klantenservice. Mooi product, maar wel verschrikkelijk prijzig.

• Andre Frijlink - Onder de Molen lijstenmakerij
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Zeer zeer tevreden! Mooie producten, super service en geweldige levering! Voor mij is het zien van de juiste kleuren ontzettend belangrijk in mijn vak. De ledpanelen en de spots die ik gekocht heb, voldoen boven verwachting! 👍🏼

• Jan
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

heb gekregen wat ik besteld had , zeer tevreden