www.theoldshed.nl
Monique Venselaar
Bij vragen een zeer persoonlijke benadering en goede service.
De vries
Geweldig service
Hoe beoordeel je www.theoldshed.nl?
Eric Zwanenburg
Twee hele leuke en vriendelijke eigenaren.Communicatie was duidelijk en snel. Prima service en ze denken met je mee. Zeker even langs gaan!
Annemarie van Sloten
Goeie communicatie. Vriendelijke eigenaren.
Mathilda
Een gezellige winkel waar je blij van wordt. Zeer vriendelijke eigenaren. En de service is prima. Zijn erg tevreden met onze aankoop. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken.
Greta Meijer
Een mooie,sfeervolle winkel met unieke items.
Twee enthousiaste eigenaren die goed met je meedenken.
Goede service. -
Aagtje
Snelle en goede service. We werden vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en hebben nu een mooie fauteuil in huis. Bedankt!
Maria
Prachtige stoelen en hele vriendelijke mensen, die je goed helpen, en fantastische servers geven.
Cor Broekman
Snelle levering,top bedrijf
Debby
Geweldige service, prachtige kast gekocht, heel blij mee
S.de Munnik
Goede service, altijd gezellig bij Joop en Jerica , lekkere koffie, mooie woonwinkel
Greetje
Joop en Jerica hebben een sfeervolle winkel met mooie, exclusieve en landelijke items. Ze zijn heel vriendelijk, denken graag met je mee en bieden een uitstekende service. Een aanrader!
Elske Klooster
Een hele leuke winkel; een aanwinst voor het Noorden en zéker voor Drachten. Leuke eigenaren die goede service leveren!
Jeroen
Ik ken Joop en Jerica als 2 hartelijke, hardwerkende mensen die liefde voor hun zaak hebben. Ze zijn erg betrokken bij de klant en geven graag advies. De artikelen die ze verkopen hebben ze met zorg uitgezocht en zijn van goede kwaliteit. Ik kan je The Old Shed van harte aanbevelen!
Antwoord van www.theoldshed.nlBedankt voor je positieve beoordeling
Angela
Heb een aziatische waterbuffel schedel gekocht en een windlicht en ik ben zeer vriendelijk geholpen door de eigenaren. Ook na een bestelling online van wederom een windlicht kreeg ik de bestelling snel binnen en keurig verpakt. Echt een aanrader om hier een aankoop te doen fysiek of online. Succes met jullie leuke winkel
Barbara H.
Hele gave lamp gekocht bij the Old Shed. Fijn geholpen ook door de verkopers. Hartstikke leuke en gezellige winkel!