www.seniorstore.nl
Ad van der Gouw
Snel geleverd
Pascal Stegeman
Het product was al eens uit de verpakking geweest en ook de batterijen waren reeds geplaatst. Bij het installeren bleken de telefoons niet te functioneren . Retour aangemaakt waar we nu op reactie wachten om ons aankoop bedrag retour te ontvangen
Vandaag reactie ontvangen en het bedrag gaat terug gestort worden. Fijne oplossing dus tevreden! -
Hoe beoordeel je www.seniorstore.nl?
Joke
Prima
Simone van der Horn
Goede snelle afhandeling.
Litmanen4ever
Snel geleverd en alles duidelijk en niet duur
Tom de Pagter
Goede prijzen en snelle service en verzending.De communicatie met webshop is perfect
Nico Curvers
Prima Service
Jan van de Bosch
Snel geleverd. En voor deze prijs een prima verwarmde deken voor caravan,met aparte zone en voetenverwarming
Kees Van eekelen
Goed
Annet Molewijk
Snelle levering. Mooi product.
Huub Vince
Prijs/kwaliteitverhouding prima. Snelle levering prima. Net binnen moet het nog uitzoeken.
Ton Van de Schilde
voor hardhorenden is de 35 db geluid verhogen niet hard genoeg
Hans Lodder
Duidelijks site, prima prijzen en snelle levering
Antoine Adelaars
Goede productbeschrijving. Duidelijke reviews, ook de mindere reviews. Keurig volgens afspraak geleverd en het product voldoet aan de beschrijving. Gewoon zoals het hoort...
Jelle
Een duidelijke, eenvoudige website. Hoe mooi is dat. Daarnaast snelle levering van een product dat aan de wensen voldoet. Ik kijk in het vervolg eerst op deze website.
Annie
Retour sturen was een drama . Voor er een ticket aangevraagd kon worden was ik 5 dagen verder, bellen en nog eens bellen maar geen e-mail gekregen. Na 5 dagen e-mail . Daarna retour verzonden . Duurde 15 dagen voor het geld terug gestort was na meerdere keren gebeld te hebben opnieuw.
Een speciale site voor senioren maar er valt nog een hoop te leren op administratief vlak. -
Eline de Vries
Vlot geleverd, heldere informatie erbij en lekker warm in bed. TOP
PaJong
Goed besteld, snelle aankoop bevestiging, gratis levering binnen 24 uur.
Wat wil je nog meer. -
Nel de M.
Uitstekend product en snelle levering.
Maureen Hesselink-Portier
Snelle verwerking en verzending van mijn bestelling. Zeer tevreden.