www.officemania.nl
Marcus
Na enige vertraging, overigens buiten de schuld van Officemania, is er uiteindelijk een alternatief, beter model geleverd (met nog een gratis kabelslurf) van een mooi, stevig hoog-laag bureau. Communicatie en service was uitstekend en al met al goed afgehandeld. Kortom, ik zou hier zo weer een aankoop doen!
Antwoord van www.officemania.nlHoi Marcus,
Helaas gaat er ook wel eens niet zoals we beloven. En dan lossen we dit graag op voor onze klanten. In dit geval voor jou.
We waarderen je geduld en zijn blij dat je zo tevreden bent met de aangeboden oplossing.
Bedankt voor je mooie review en geniet van je mooie zit sta bureau.
Mvgr.
Team Officemania -
s
Goed geadviseerd. Bestelling snel geleverd
Antwoord van www.officemania.nlDank voor de review en graag gedaan Sabine. We hopen jullie nog vaak te mogen begroeten, veel plezier met jullie nieuwe tafel.
Hoe beoordeel je www.officemania.nl?
Veronique
Goede prijs/kwaliteit, perfecte service
Antwoord van www.officemania.nlBeste Veronique, bedankt voor jouw beoordeling!
Ties Kusters
De klantenservice was ontzettend top. Er werd snel gecommuniceerd. In mijn geval was een bepaald bureau blad niet meer beschikbaar maar dit werd snel en efficient gecommuniceerd.
Antwoord van www.officemania.nlBeste Ties, bedankt voor jouw positieve feedback! Gr. Team Officemania
Rob
Goed advies gekregen en aardige mensen. Stoel ook zeer snel geleverd. Vrijdag besteld, dinsdag al in huis.
Antwoord van www.officemania.nlBedankt Rob voor je leuke review. Veel plezier van je nieuwe bureaustoel gewenst!
Michel
Uitstekende ervaring! De in fases bestelde sta/zit-onderstellen werden snel geleverd en voldeden perfect aan de verwachtingen. Degelijk, stabiel en eenvoudig te monteren. Zeer tevreden! Zelfs het contact via de WhatsApp en later de telefoon was uitstekend. De transporteur belde telkens een aantal dagen voor aflevering om de tijd af te stemmen.
Antwoord van www.officemania.nlBeste Michel. Bedankt voor je mooie review. Fijn dat we jullie telkens weer naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Mvgr. Team Officemania
Marijcke
Precies op tijd afgeleverd. Prachtig verpakt. Geweldige service van Officemania & vervoerder.
Antwoord van www.officemania.nlBeste Marijcke, je positieve beoordeling wordt erg gewaardeerd.
Veel plezier van je bestelde stoelen.
Groet,
Team Officemania -
Marjolein
We hebben onlangs twee bureaus besteld bij Officemania en zijn zeer tevreden met de service. De levering was snel en de bureaus werden vakkundig in elkaar gezet. Eventuele kleine problemen werden direct en zonder gedoe opgelost. Uitstekende service en kwaliteit – een echte aanrader!
Antwoord van www.officemania.nlBedankt Marjolein voor deze mooie review. Goed te lezen dat ons advies zo goed aansluit bij wat jullie wilde hebben. Veel werkplezier gewenst aan jullie nieuwe bureaus en bureaustoelen.
Vicunha Netherlands B.V.
Goede en snelle service, duidelijke communicatie en actief meedenken!
Antwoord van www.officemania.nlHallo Ella, Dank je wel voor je review. Fijn dat onze service zo wordt gewaardeerd! Veel vergaderplezier gewenst!
Eurofins Material Science Sylvie Dekker
goede service en snelle levering
Antwoord van www.officemania.nlDank voor jouw fijne reactie Sylvie. Groet Team OfficeMania
m
Prima service!
Antwoord van www.officemania.nlBeste Miranda, bedankt voor je review. Veel plezier van de bestelde stoelen.
Irene A.
Heel goed advies vooraf. Prachtig meubilair. Snelle en adequate levering en montage.
Antwoord van www.officemania.nlBeste Irene, bedankt voor je mooie review. Wij krijgen een glimlach op ons gezicht als we je review lezen. Veel plezier van je aankoop.
Steens & Partners
Goede, vriendelijke service. En een snelle levering
Antwoord van www.officemania.nlBeste Helma, bedankt voor je review voor zowel OfficeMania als het product dat je hebt gekocht. Veel plezier van je aangeschafte producten. Mvgr. Team OfficeMania
Elisabeth Friederichs
Echt een fijn klantvriendelijk en service gericht bedrijf. Reageren snel, nette prijzen.
Ik weet waar ik voortaan heen gaAntwoord van www.officemania.nlGoedemiddag Elisabeth, bedankt voor jouw ontzettend fijne review!! Gr. Team OfficeMania
Rve
Goede Service en snel geleverd.
Antwoord van www.officemania.nlBedankt voor je review. Fijn dat onze service gewaardeerd wordt!
Els
Goed alternatief aangeboden gekregen toen stoelen niet op kort termijn leverbaar bleken te zijn. Hele fijne ervaring
Antwoord van www.officemania.nlBedankt voor jouw fijne reactie Els.
Flo
Heel snel en duidelijk advies en vervolgens werden er met de levering enorm rekening gehouden met onze wensen en aanpassingen. Helemaal super!
Antwoord van www.officemania.nlDank je wel voor jouw prettige review! We proberen altijd mee te bewegen/ denken met de wensen van onze klanten. Veel plezier van jullie aankoop!
Pieter van Thiel
Snelle levering. Mijn bestelling was twee dagen later al in huis.
Antwoord van www.officemania.nlBeste Pieter, bedankt voor je comment! 👍
Dean
snelle levering en goede service. Producten werden vakkundig geleverd en gemonteerd.
Antwoord van www.officemania.nlHi Dean, bedankt voor je fijne review! Groeten team Officemania.
Hans2
Geweldig goede bureaustoelen, uitgebreide keus, zeer deskundige mensen en uitmuntende service.