www.mijndeurenwinkel.nl

www.mijndeurenwinkel.nl

Binnendeuren, kozijnen, buitendeuren, deurbeslag, sloten en scharnieren bezorgd door heel Nederland.
Merken: Austria Deuren, Svedex, Weekamp Deuren, Skantrae, Cando, Berkvens, Elephant, Intersteel en Formani.
9,5
Filter 2328 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1435 met beschrijving

• Robert van Gils
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Een aantal deurenkozijncombinaties besteld waarbij ik telefonisch goed ben geadviseerd. Levering was snel en volgens afspraak.

• Roger Rutten
    Geverifieerde klant van www.mijndeurenwinkel.nl

Levering liet even op zich wachten omdat de deuren in een andere tint wit moest worden gemaakt. Helaas bij het monteren waren de voorgefreesde plekken voor de scharnieren niet op de juiste plek. Gelukkig kwam MijnDeurenWinkel met een passende oplossing en heb ik binnenkort alsnog fijne deuren!

• Hoe beoordeel je www.mijndeurenwinkel.nl?

• Maarten van der Hulst
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

In de showroom ben ik goed geholpen en geadviseerd over de opties en heb ik tevreden een deur uitgekozen.
    Helaas is de bestelling door de leverancier uitgesteld. Maar dat kan mijndeurenwinkel.nl niet worden aangerekend.
    Bij aflevering hebben wij een geweldig mooie en van hoge kwaliteit deur geleverd gekregen. Qua prijs goedkoper dan de concurrent maar qua kwaliteit misschien nog wel beter!
    Een echte aanrader!

• Jerry Jansen

Een goede after sale!

• Van der Putten
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Prima service en snelle levering

• Hjalmar Haasnoot

Goede kwaliteit

• Aannemersbedrijf Amarant
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

netjes en goed geregeld ,ook bij een verkeerde bestelling goed geregeld en afgehandeld top gedaan Toon

• HansR
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Zoals gewoonlijk scherpe prijzen en wederom goede service. Levering was keurig en zeer vriendelijk.

• Marco L
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Leuk ontvangen in de fysieke winkel. Duidelijk kennis aanwezig, leuke mensen en afspraken worden nagekomen. Wat geleverd is is van kwaliteit en de prijs was ook prima. Aanrader.

• Ruben de Hamer
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Goed advies in de winkel gehad, de deurklinken zijn prachtig op onze deuren en voor een schappelijke prijs

• Henk
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Fantastisch service!! En correcte en hele vriendelijke bezorger!!!

• Hans Bel
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Deuren zijn prima in orde . Telefonisch contact verliep eigenaardig , kreeg het idee dat ik een beetje dom was omdat het samenstellen van de deuren niet makkelijk ging misschien is het ook makkelijk maar laat het dan niet merken . Uiteindelijk toch geholpen en is het goed gekomen .

• Fam. Heere
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Prettig geholpen en geadviseerd over twee binnendeuren en nodige beslag. Keurig tevens betrouwbaar bedrijf en personeel.

• Nico Ligthart
    Geverifieerde klant van www.mijndeurenwinkel.nl

Top service! Bezorging ook heel netjes.

• Wendy
    Geverifieerde klant van www.mijndeurenwinkel.nl

Snelle, vriendelijke levering en snel door de helpdesk geholpen met een kleine wijziging in mijn order

• Rashied Kamperveen
    Geverifieerde klant van www.mijndeurenwinkel.nl

Fijne business om zaken mee te doen. Het kozijn en deurbeslag heb ik bij hen opgehaald en de deur heb ik laten bezorgen.

Pima service, goed contact voor en op de dag van levering. Alles netjes op aangegeven levertijd bezorgd gekregen.

• Jack de Raadt
    Geverifieerde klant van www.mijndeurenwinkel.nl

Alles geleverd zoals besteld. Deuren pasten precies. Netjes afgeleverd.

• Richard V
    Geverifieerde klant van www.mijndeurenwinkel.nl

Breed assortiment en eenvoudig de maat te bestellen.

• Carin Veringa
    Geverifieerde klant van www.mijndeurenwinkel.nl

Heel fijn medenkende transportafdeling! Vriendelijke chauffeur en mooi verpakt en dus heel geleverde spullen.

• Frank Bergmans
    Geverifieerde klant van www.mijndeurenwinkel.nl

Levering snel en correct bezorgd