www.laddersenrolsteigers.nl

www.laddersenrolsteigers.nl

LADDERSENROLSTEIGERS is dé webshop voor het online bestellen van veiligklimmateriaal. Wij zijn dealer van de merken: Altrex, Skyworks, Wienese, Euroscaffold en andere grote merken. Advies nodig? Bel: 0511-402564, of stuur een mail: info@laddersenrolsteigers.nl
9,5
Filter 1991 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1312 met beschrijving

• Arthur van der Windt

snel geleverd.

• Rachel
    Review voor www.laddersenrolsteigers.nl

Keurig afgeleverd, vlot en ziet er heel stevig uit.

• Hoe beoordeel je www.laddersenrolsteigers.nl?

• Kees Bol

Vlotte afhandeling

• Daniel Heiltjes

Top!!

• Sil Staring
    Review voor www.laddersenrolsteigers.nl

Prima steiger. precies wat ik nodig heb

• Jan
    Review voor www.laddersenrolsteigers.nl

Let op! Als u om wat voor reden dan ook de bestelling retour moet sturen vraagt deze webshop exorbitant hoge retourkosten. Voor een trap van 7 treden vroeg men maar liefst €102,-

Beste Jan,

Dank voor je review en je eerlijke feedback! Er was wat verwarring over de retourkosten (misverstand), maar gelukkig hebben we inmiddels contact gehad en het samen opgelost. Fijn dat we er zo uit zijn gekomen.

We doen altijd ons best om snel en persoonlijk te reageren – en soms gaat er iets mis, maar dan lossen we het graag netjes op.

Marco Schippers
    Eigenaar laddersenrolsteigers.nl

• Peter Leijen
    Review voor www.laddersenrolsteigers.nl

Goede prijs, mooie aanbieding, snelle levering.

Antwoord van www.laddersenrolsteigers.nl

Beste Peter, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Mvg Marco

• Theo
    Review voor www.laddersenrolsteigers.nl

Zeer snelle levering! De bestelling was in een dag netjes thuis afgeleverd. Met zorg verpakt zoals het hoort. Hartelijk dank voor jullie goede service.

Antwoord van www.laddersenrolsteigers.nl

Beste Theo, wat een leuke reactie, dank je wel! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Mvg Marco

• Hans Valentijn
    Review voor www.laddersenrolsteigers.nl

Snelle levering en vooraf nog even een telefoontje om te verifiëren of de gekozen ladder echt de bedoeling was. Top service!

Antwoord van www.laddersenrolsteigers.nl

Dag Hans, heel fijn om te lezen dat je tevreden bent! Daar doen we het voor. Tot de volgende keer! Gr. Marco

• Jaap van Alfen
    Review voor www.laddersenrolsteigers.nl

Kwaliteit voor redelijke prijs en veel keuze

Antwoord van www.laddersenrolsteigers.nl

Goedemorgen Jaap, fijn dat je zo tevreden bent! Daar krijgen wij energie van. Graag tot de volgende keer. Mvg

• Paul Bremmers
    Review voor www.laddersenrolsteigers.nl

Geweldige service, snelle levering en goed contact

Antwoord van www.laddersenrolsteigers.nl

Dag Paul, dank je wel voor je positieve feedback! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Hartelijke groet, Marco (eigenaar)

• Hiemstra
    Review voor www.laddersenrolsteigers.nl

goed en snel geleverd voor een goede prijs

Antwoord van www.laddersenrolsteigers.nl

Beste Hiemstra, dank je wel voor deze mooie beoordeling. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. Gr.

• Henk-Jan Duit
    Review voor www.laddersenrolsteigers.nl

goede prij duidelijke site en snel geleverd

Antwoord van www.laddersenrolsteigers.nl

Dag Henk-Jan, super bedankt voor je fijne woorden! We staan bij je volgende klus weer voor je klaar. Mvg Marco

• Bas den Haan
    Review voor www.laddersenrolsteigers.nl

Goede en duidelijke site met veel uitleg. En na bestellen zat ik met wat vragen. Dus mailtje gestuurd. Niks mailtje terug. Er werd gewoon even gebeld met het antwoord. Fijn dat jullie daar tijd voor maken.

Antwoord van www.laddersenrolsteigers.nl

Dag Bas, fijn dat je zo tevreden bent! daar krijgen wij energie van. graag tot de volgende keer. Groeten, Marco

• Jorg Rijken

Alles goed geregeld

Antwoord van www.laddersenrolsteigers.nl

Dag Jorg, fijn dat je onze service goed hebt ervaren. bedankt voor je vertrouwen. Hartelijke groet, Marco

• Jan Scheffers
    Review voor www.laddersenrolsteigers.nl

Goede service, volgende dag binnen, alles top.

Antwoord van www.laddersenrolsteigers.nl

Dag Jan, blij dat we je goed hebben kunnen helpen. tot de volgende keer. GrtZ.

• Pieter Speldenbrink

Klasse

Antwoord van www.laddersenrolsteigers.nl

Beste Pieter, dank je voor je mooie beoordeling. we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. GrtZ

• Marcel Roelofsen
    Review voor www.laddersenrolsteigers.nl

Door omstandigheden duurde het wat langer voordat de bestelde goederen betaald werden door onze organisatie. Er is daardoor naar volle tevredenheid contact met Laddersenrolsteigers geweest. Men reageert snel en duidelijk.

Antwoord van www.laddersenrolsteigers.nl

Beste Marcel, dank voor het delen van je ervaring. zo'n reactie motiveert ons team enorm. GrTz M.

• Wim Kant
    Review voor www.laddersenrolsteigers.nl

Mooie aanbieding. Snel geleverd.

Dank!

• J. Polling

In één woord geweldig

Antwoord van www.laddersenrolsteigers.nl

Beste J. Polling, wat fijn dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. daar zijn we trots op. Hartelijke groet, Marco