www.hetspirituelewarenhuis.nl
Kea Flippo
Super snelle levering
Regina Van Gansen
na vertraging, toch een perfecte levering met een goed gevoel, dank u
Hoe beoordeel je www.hetspirituelewarenhuis.nl?
Willem Boshuizen
Goede service, vlotte afwikkeling.
Hetty
Goede communicatie en mooi verpakt
Hanneke Schreurs-van Moll
Leuke producten en fijne communicatie.
Nathalie
Goede service en zonder het te vragen hebben ze het cadeautje ook verpakt! Snelle levering, nadat ze het hebben verstuurd
Millie de Bruijn
Altijd goede service. Prijs kwaliteit is goed.
Michelle
Een fantastische en snelle service!! Goed en mooi ingepakt zodat het boek netjes blijft, heel blij mee! Zeker een aanrader om hier je boeken te bestellen!
TVW
Bestelling duurde veel te lang. Niets vernomen totdat ik zelf ging appen. Flauwe smoes over drukte.
Antwoord van www.hetspirituelewarenhuis.nlBeste TVW,
Dat communicatie niet goed verlopen is bij de vertraging in de afhandeling van uw bestelling heeft u gelijk. Helaas geen smoes, daar houden wij namelijk niet van. Als we fouten maken geven we dat gewoon toe en als er een reden is voor vertraging dus ook.
Met vriendelijke groet
Martin -
Marleen Vrelust
Snelle en perfecte service aangevuld met een vriendelijke groet !
Hilde
levering naar belgie duurde iets langer maar het pakketje was mooi ingepakt en met extra cd:)) dankjewel!
Conny Theunissen
mooi boek besteld
Jeroen en Yvonne
Zeer tevreden. Top- service, snelle verzending en kwaliteit producten.
Yvonne Verhoeven
Snelle levering!
Jos Kooijman
Correct zonder schade afgeleverd
Gerrie Peters
Snelle service, veel keuze, en bij ontvangst een zelf geschreven kaart bij de ingepakte cd’s
E.B. Smid-Assink
Mooie artikelen en goede service.
Sandra
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij het Spirituele Warenhuis. Er was heel kleine vertraging met de levering, maar de customer service heeft mij steeds op de hoogte gehouden over de stand van zaken. En zo hoort het ook. De bestelling werd met zorg behandeld en afgeleverd bij mij thuis op de afgesproken datum. Uitstekende service en uiterst professioneel. Jullie krijgen van mij een welverdiende 5/5. Ik kom beslist terug.
Inge
Blij met de sjaal! En zo prachtig verpakt.
AMG
Een leuk assortiment aan kwaliteitsvolle artikelen in de webshop. Bovendien makkelijk om te bestellen, prima verpakt en snel geleverd. Wat mij betreft, zeker voor herhaling vatbaar.