www.gouwenbergcs.nl

www.gouwenbergcs.nl

We verhuren containers aan zowel aannemers als aan particulieren. Momenteel leveren we alleen afvalcontainers in Noord-Holland (postcodes van 1000 tot en met 2199). Gebruik onze tool om een container te bestellen.
9,9

• Michel Snip
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Je ziet niet voor niets veel groene containers staan! Top service, super vriendelijk personeel en afspraken die 100% nagekomen worden

• Peter
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Online snel en heel gemakkelijk geregeld, zeer klantvriendelijke website.
    Container werd snel en op de juiste plek bezorgd en na het ophaalverzoek de volgende ochtend al opgehaald.
    Zeer tevreden!

• Hoe beoordeel je www.gouwenbergcs.nl?

• Steve
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

We hadden voor zaterdag een 6m3 container besteld om tuin grond af tevoeren, maar die was al heel snel vol. Gelijk gebeld met gouwenberg voor een nieuwe 6m3. voor dat we het wisten wrd de container afgeleverd en de volle bak weer meegenomen. Maandag is de 2e bak ook weer netjes op tijd opgehaald. We zijn super blij met de service van gouwenberg. Raad iedereen aan om hier een container voor elke klus te huren.

• Nico
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Mooi gegaan! Container afgeleverd op afgesproken plek en tijdvak (tussen 7 en 12). Toen ik om 8u belde hoelaat de container precies kwam vertelde Mark rond 10u. Stipt om 10u kwam de container helemaal top. 24 uur later was ie al helemaal vol en belde ik of het mogelijk was om de container die zelfde dag te wisselen voor een lege. Ondanks de drukte werd dit in orde gemaakt in zeer kort tijdsbestek. Hierdoor konden de mannen op locatie mooi door met gas geven. Mijn dank en complimenten zijn groot!!

• Dirk
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

lekker normaal, gewoon meedenken in plaats van een schermpje oplezen, ook niet gebonden zijn aan de "regels" die een computer opgeeft, gewoon volledig in proberen te vullen naar wat de klant vraagt, daar kunnen heel veel bedrijven van leren, top, ga zo door. jammer dat je het vinkje onderaan de review manager aan moet zetten (anders word het niet verwerkt door de computer ;) )zodat je alles gedeeld word met een bekend verzamelaar van data, die het dan door kan verkopen, dat is het enige minpuntje van mij uit.

• KeyGarden Hovenier
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Een bedrijf waar je als ondernemer van op aankunt.. goede communicatie en service.
    Daarnaast fijne werknemers die met je meedenken met plaatsen van de containers of leveren van grond,zand en puinkorrel.

• Ron
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Online snel geregeld, op tijd bezorgd en weer afgehaald

• Y
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Keurige service , snel , optijd en vriendelijk! Helemaal top!

• Dekker

Altijd klant bij Gouweberg, altijd bereikbaar en snelle service. Top

• Teun
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Altijd een top service, en een scherpe prijs! Chauffeurs willen ook altijd graag meedenken voor de juiste plek.

• Bud limmen
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Top service op juiste dag geplaatst en opgehaald

• Willem
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Goede service, chauffeur denkt mee en belt van tevoren. Snel geplaatst en weer opgehaald.

• Edwin
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Even een belletje van te voren gehad. Prima service.
    Meedenkende chauffeur. Top!

• Geertje
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Keurige bezorging, netjes zoals afgesproken 👍🏻

• Minne
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Super! Bellen of via hun website, het gaat allemaal heeeeeel makkelijk en betrouwbaar. Chauffeurs zijn zeer behulpzaam en netjes. Lucas sprong er bij ons uit door zijn alertheid: de 2e container die hij bij zich had kon hij meteen achter laten na 1 telefoontje. Hierdoor konden we lekker gewoon door werken en was alles veel sneller klaar. ook het ophalen ging super op afspraak, snel en vakkundig!

• Bart
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Vlotte levering keurig op de juiste plek geleverd

• Robbert
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Vriendelijk, snel, geen gedoe en flexibel!

• Martijn
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

super makkelijk te bestellen via de website, goede service en leuke chauffeurs. ga zo door.

• Klaas Noorman
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Super makkelijk bestelproces. Daarnaast ook heel goed telefonisch bereikbaar en heel flexibel. Keurig afgeleverd en ook op de afgesproken tijd weer opgehaald.

• Silvia Karbet
    Review voor www.gouwenbergcs.nl

Alles top geregeld, bak stond op de juiste plek en het ophalen goed geregeld. Website is goed toegankelijk, een bak was makkelijk besteld en een afspraak om de bak weer op te halen duurde nog geen minuut. Al met al zeer tevreden