www.bossauto.nl
Louis van Breden
Snelle levering en prima service. Top en ga zo door.
Daniël
Uitstekende service! Denken goed mee wanneer je een parelmoer lak hebt ;-). Top!
Hoe beoordeel je www.bossauto.nl?
Pieter Duinkerken
Duidelijke info op de website en snel geleverd
Fred Moors
Mooi product en een snelle levering en via de mail krijg je ook binnen een werkdag een bericht terug
Joost Aalders
De spuitbus die ik op kleur heb laten maken was mooi van kleur ondanks dat de rode 34 jaar oude lak nergens terug ter herleiden was. Hij heeft er veel energie in gestoken en zelfs een test potje gemaakt.
De primer die ik gekocht heb werk ook super fijn en de prijzen zijn goed
Fijn geholpen -
August Pot
Prima artikel met snelle levering
Michel Devilee
Snelle levering en precies de kleur die ik nodig had!
Arne Van Enkhuizen
Snel geleverd goed product
Luc Goris
Top,mijn BMW heeft een individual color.De aangemaakte lakstift door Boss heeft precies dezelfde kleur.Super tevreden.
Marco de Vries
Snelle levering, mis wel een beschrijving in de verpakking hoe het product op een goede manier te gebruiken. (Kan natuurlijk ook op internet zoeken), maar toch.
Maarten HOOGERDIJK
Ben over jullie best tevreden maar de bezorger laat het afweten het zou dinsdag bezorg worden toen zuou het woensdag worden en nu word het donderdag hoop ik
xerxes abolmasoumi
Snelle levering, goede kwaliteit verf en er zaten wat extras bij mijn bestelling waaronder 2 verf zeefjes, mond kapje en roer lepel. zeer tevreden!
jan
nu een paar keer verf besteld tot volle tevredenheid tot vandaag
had zijde zwart 2 k besteld zat veel losse deeltjes in wat ook met veel roeren niet weg ging tot slot maar door een zeef laten lopen -
Jan Verweij
Snellle levering, goeie service
Joop
Top service, vriendelijk en snelle levering. Erg kundig en goed advies ontvangen. Aanrader !!!
A de Vries
Snelle service en goede producten
Eric Beugelaar
Carlo Filippone
Snelle levering. Product beantwoordt aan de verwachtingen.
Anton Boschma
Goede communicatie
Horrie Driesen
Goede service en goed product.