www.aniball.nl
Sanne
Goede persoonlijke service! Snelle reactie op vragen die je hebt. Een vriendin heeft mij de Aniball aangeraden, ze was er zeer tevreden over met een goed resultaat.
Antwoord van www.aniball.nlBedankt voor je fijne woorden Sanne!
Iris De Groot
Geld verspilling
Antwoord van www.aniball.nlHi Iris,
Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent! Je mag ons altijd mailen of bellen, dan kunnen we je ondersteuning bieden en tips geven.
^ Daphne -
Hoe beoordeel je www.aniball.nl?
Laura
Product werkt echt
Nadiya
Dankzij de training met de Aniball heb ik bij de bevalling van mijn eerste kindje (hoofdomtrek 35 cm) geen inscheuring of knip gehad. De uitdrijvingsfase ging dan ook erg vlot, maar wel met veel controle. Ik nam iedere dag tijd om rustig te trainen en heb daarbij goed naar mijn lichaam geluisterd. Ik kan dit product daarom iedereen aanraden. Ik heb jaren heel fanatiek paardgereden en werd altijd gezegd dat paardrijders mogelijk ivm goed getrainde bekkenbodem mogelijk meer moeite zou kunnen hebben met de uitdrijvingsfase. Dankzij de Aniball heb ik ook veel vertrouwen gekregen en voelde ik mij goed voorbereid. Ik ben zeer vlot hersteld na de bevalling en heb geen klachten. Bij een volgende bevalling zou ik zeker weer gaan trainen met de Aniball.
Lien
Wat een aanrader!
Marga
Goede levering en kwaliteit.
Anoniem
Fantastisch product! Bij alle 3 de bevallingen getraind tot 30-31 cm en 3 snelle thuisbevallingen gehad zonder schade.
Antwoord van www.aniball.nlWat fijn om te horen! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
^Daphne -
Jill
Dit product is absoluut aan te raden. Ik heb het gekocht na aanraden van de vroedvrouw. Ik had vrijwel geen lichamelijke schade bij mijn natuurlijke bevalling van een baby van 4,2 kilo doordat ik goed voorbereid was door perineummassages en dagelijks gebruik van de Aniball. Het is zijn geld MEER dan waard
Alvita Saraite
Super fast delivery! Th
Bianca
Goed contact te krijgen over mijn vragen en het pakket is snel en discreet geleverd :)
Antwoord van www.aniball.nlFijn dat we je goed hebben kunnen helpen Bianca!
Jana Hornakova
Very good product and very fast
Antwoord van www.aniball.nlThank you for the given feedback!
Anoniem
Vlotte verzending! De volgende dag in huis.
Antwoord van www.aniball.nlBedankt voor 5 sterren!
Maaike
Vanaf 36 weken dagelijks geoefend met de Aniball. In het begin is het even wennen. Langzaam opbouwen en goed ontspannen is belangrijk. Ik ben vol zelfvertrouwen mijn bevalling ingegaan en ik ben niet uitgescheurd of geknipt. Het was mijn eerste bevalling. Ik zou de Aniball zeker aanbevelen.
Antwoord van www.aniball.nlHi Maaike,
Wat fijn om te horen dat Aniball je zo goed heeft geholpen! Bedankt voor je uitgebreide review.
Jen
Verkoelend maandverband niet makkelijk te breken en had dus een doos zo goed als voor niks gekocht. Klantenservice benaderd die van alles vroeg aan bewijs filmpjes etc.. na een zware bevalling had ik daar niet echt zin in en heb ik het verband bij een ander bedrijf gekocht waar ik gelukkig mee verder kon.. Jammer dus
Antwoord van www.aniball.nlBeste Jen,
Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Zoals in de mail wisseling aangegeven kan het soms inderdaad lastig zijn om te breken, maar het sachet zal uiteindelijk breken. Je mag hier veel kracht voor gebruiken. We vroegen om een filmpje te maken, zodat we konden zien of we nog konden ondersteunen en tips konden geven over het breken van het sachet. Ik hoop dat je alsnog een fijn kraambed hebt gehad.
E
It didnt prevent me from tearing but recognizing the feeling and knowing what to do was very helpfull during the last phase of giving birth.
Antwoord van www.aniball.nlThank you for your time to write a review. Good to hear that Aniball helped you in the last phase of the delivery. Have a wonderfull maternity period.
Mandy Zwiers
Afgelopen woensdag bevallen van mijn eerste kindje, ik heb geen knip nodig gehad en ben niet uitgescheurd en ben er 100% zeker van dat dit komt door het oefenen met Aniball. Ook heel fijn om van te voren te ervaren hoe de "druk" daar beneden kan voelen en te oefenen met je ademhaling. Echt een aanrader!
Antwoord van www.aniball.nlHi Mandy,
Gefeliciteerd! Wat fijn om te horen dat Aniball je zo heeft geholpen!
Veel geluk en gezondheid toegewenst.
Daphne -
terry slootmaekers
Fijne producten, eerlijke bedrijfsvoering!
Antwoord van www.aniball.nlDankjewel voor je review Terry! ^ Babette
Loes K
Hele goede ervaring met Aniball. Levering is snel en goede support vanuit de klantenservice via email. Er was een probleem met mijn 1e aniball en dit werd heel snel en goed opgelost! Ik ben nu 3 weken aan het trainen voor mijn bevalling en het geeft me veel vertrouwen. Zou het iedereen aanraden!
Aanvulling na de bevalling: deze is heel voorspoedig verlopen. Ondanks een handje bij het gezichtje slechts 2 hechtingen en een paar schaafwondjes. Ik ben er van overtuigd dat het trainen met de Aniball hierbij geholpen heeft!Antwoord van www.aniball.nlHoi Loes! Wat een super leuk berichtje. Precies dit is ons doel met de Aniball; vertrouwen! Prachtig dat de bevalling ook zo voorspoedig is verlopen. Veel geluk met elkaar.
^ Babette -
Renate
In eerste instantie keek ik voor een epino omdat ik nog nooit gehoord had van Anibal. Ik vond de site erg fijn en ook het pakket voor 99,- erg aantrekkelijk. Tot nu toe ben ik erg tevreden. Ik kreeg snel antwoord via mail op mijn vraag. Ben er nu een week mee aan de slag en heb het idee dat dit mij meer zelfvertrouwen gaat geven.
Antwoord van www.aniball.nlHoi Renata,
Wat fijn om zo'n uitgebreide, positieve, review te krijgen! Dankjewel voor je tijd en positieve woorden.
Ik hoop dat het product je veel vertrouwen mag geven en je je hierdoor gesterkt voelt tijdens de bevalling.
^ Babette -
Timara Kuiper
Jammer dat je net verzendkosten moet betalen als je alleen de aniball aanschaft. Heb er glijmiddel bij gedaan, maar was niet perse nodig.