wonder & melon
Kim
Onze lievelingswinkel! Margot neemt alle tijd om je te helpen. Als je iets voor jezelf of de kinderen wil waar niet iedereen in loopt dan ben je hier aan het juiste adres. Blij mee!😀
Marjolein
Super leuke kleding. Nu al een paar keer geweest, fijn geholpen met het vinden van de juiste maat laarsjes van enfant. Een rode trui gescoord dus het kind was mega blij. Zelf ook nog eens met een trui en shirtje naar huis gegaan. I love it!!!
Hoe beoordeel je wonder & melon?
Charlotte
Toch echt wel onze lievelingswinkel. Margot is altijd vriendelijk en heeft/ maakt altijd tijd voor elke klant. Paar vaate kledingmerken ontdekt die echt wel onze favoriete items in de kleding kasten van de kinderen zijn geworden. Maar ook de zeepjes en items van HK living zijn zo leuk. Kortom altijd een geslaagd shop momentje!
Berit
Te leuke winkel in Enschede, met leuke en net wat andere items. Dikke like en lekker shinen!
Floortje
Onwijs fijn en persoonlijk contact, daar word ik blij van!
Lenneke Nieuwland
Fijne vriendelijke snelle service
Karlijn
Had online 3 paar oorbellen besteld. Erg leuk en mooie kwaliteit :)
Prima service, heb het opgehaald in de winkel. Aardige verkoopmedewerkster Hele mooie winkel! -
Jessica
Enschedes mooiste winkel voor kinderkleding, merken die je anders alleen in Amsterdam of Kopenhagen kunt vinden, mooie woonacessoires, kom extra uit Duitsland om bij de erg klantenvriendelijke eijgenaress Marloes te winkelen...TOP! Precies wat Enschede nodig heeft.
Cynthia
Ik had een online bestelling gedaan die ik kwam ophalen maar besloot ter plekke toch e.e.a. te willen ruilen. Daar werd heel flexibel mee omgegaan en ik heb prachtige spulletjes mee naar huis genomen. Fijne winkel en hele goede aanwinst voor Enschede.
Lisa
Heb jullie winkel ontdekt na een dagje shoppen in Enschede. Inmiddels zijn de kledingkasten van onze dochters weer een aantal toffe kledingstukken rijker. Een leuke winkel met mooie merken en bovendien ook snelle/fijne communicatie via de sociale kanalen. Aanrader dus!
Iris
Heel blij met mijn nieuwe (preggy proof) jurkje! Fijn contact via instagram en super snelle verzending. Dankjulliewel!
Vanessa Münz
Super toller kleiner Laden. Kümmern sich super ❤️
Charlotte van der Wilk
Fijne ervaring zoals altijd.
Service is altijd goed.
Er wordt met je meegedacht in outfit combinaties als je dat wil. -
Simone
Snelle service, prachtig product, goed verpakt
Maud
Wat een prachtige ‘snoepwinkel‘ hebben jullie!
Leonie
Super leuke winkel! Echt een aanwinst voor Enschede en we hebben leuk gekletst en goed geholpen, komen zeker weer
Antwoord van wonder & melonMega leuk om te horen Leonie! Hopelijk zien we je snel weer :)
Maud
Super winkel, een aanwinst voor Enschede. Net even iets apartere dingen en laat ik daar nou net van houden! Kon het de dag nadat ik online besteld had al ophalen.
Antwoord van wonder & melonThanks voor je leuke review! Hopelijk zien we je snel weer 💓
Denise
Super leuke winkel met unieke spulletjes! & super leuke kinder kleding goed geslaagd! Snel en top geleverd!
Lijn
Heel snel geleveren. Persoonlijk kaartje erbij. Erg mooi ingepakt. Mooi product!
kristel
Fijne en snelle communicatie, mooi verpakt een aanrader!