winkeltjevananne.nl
Monique
Lekker snel en zoooo leuk ingepakt!!
Daan Kling
Superleuke agenda ( van goed stevig papier). En wat een feestje om uit te pakken. Heel leuk ingepakt en ondanks de kerstdrukte snel in huis. Top
Hoe beoordeel je winkeltjevananne.nl?
lianne witlox
Altijd een feestje om zo'n pakketje binnen te krijgen! Wederom super snelle service !
Sabine Pruijsers
Site is overzichtelijk en het bestellen gaat heel makkelijk. Ook de bezorging was super snel.
Isabelle
Mooie kwaliteit ! Snelle en correcte levering.
Annemarie Overweel
Zeer snelle levering, product is zoals je het op de site ziet staan.
Diana Kramp
Goede snelle service. Goede kwaliteit product
Marlies Poot
Super blij met mijn toilettas vol 🖤🤍 Ik kan niet wachten tot de ☀️gaat schijnen en we op vakantie gaan🙋♀️
Kelly
Hele leuke spulletjes in de webshop! Kerstkadootje gekocht voor mijn dochter.Snel geleverd en goed verpakt.
Janneke Van Kwawegen
Snelle levering met leuke verass
Marielle den Haan
Snelle levering, super leuke artikelen. Mooi ingepakt met leuk hartjes papier :-)
Jeanny
Geweldig leuke dingen voor geweldig leuke prijzen
Willy
Snelle levering. Leuk produkt
Helaas geen presentje bij bestelling wat wel op de site beloofd was -
Dana Andries
Wauw! Vrijdagochtend besteld en zaterdagmiddag stond het pakket al voor de deur. Wat een service! Leuke artikelen waarmee je iedereen een perfect pakket/cadeau kan bezorgen. Ik raad het zeker aan :)
Wim De Greeve
Heel snelle verzending prachtige producten. Heel tevreden
Fardau Rijpkema
Leuke en mooie kaartjes en een goede snelle service!
Jolanda Gennai
Leukste winkeltje die je online maar kan vinden. Zeker als het iets speciaals moet zijn
Rixta
Mooie agenda, leuk verpakt met een grappig kadootje erbij 😉
Marlies van den Berg
Mijn bestelling werd snel verzonden, het voldoet aan alle verwachtingen, goede kwaliteit en het is met zoveel aandacht verpakt, een kadootje om open te maken!
Christien van Meer
Top levering. Ik word altijd blij van de bijzondere dingen die jullie verrkopen. Hiermee kan ik mensen die me lief zijn super lief en leuk verrassen. 💝