winkeltjevananne.nl
Heidi
Geweldige service en prachtig ingepakt : het leek wel een cadeau voor mezelf!
Desiree van Bogaert
Hele mooie tuinkussen gekocht, ze passen perfect bij de loungeset! Ook de hartjes strandtas is fantastisch 🤩 het is altijd weer een feest om een pakket te mogen uitpakken van jullie!
Hoe beoordeel je winkeltjevananne.nl?
Bianca
Superleuke buitenkussens en tafelkleed besteld. Ik werd keurig op de hoogte gehouden wanneer de levering was en bij binnenkomst zat er een leuk kaartje bij. Ik ben blij!
Lilian van der Wallen
Heel snel geleverd, en toen een klein iets niet klopte, is dit perfect door hen opgepakt en in orde gemaakt!
Maaike Bader
Snelle levering. Hele mooie spullen en
Lisette
Snelle levering, super leuke producten!
Laura
Heel snel geleverd. Erg leuke spullen en duidelijke site om te bestellen.
Anna
Mooie kwaliteit, goed producten, en snel bezorgd.
Marjolein
Snelle levering, alles in 1keer binnen. Alleen jammer dat 1artikel een beetje tegenviel.
Antwoord van winkeltjevananne.nlHoi Marjolein,
We hebben helaas geen mailtje van je ontvangen wat er dan zoal mis zou zijn. Je mag ons altijd even mailen via info@winkeltjevananne.nl mocht er iets niet kloppen aan een product.
We stoppen altijd veel liefde en zorg in onze pakketjes, dus mocht er iets 'tegenvallen' wat buiten onze macht ligt, dan helpen we je graag.
Liefs, winkeltjevananneNL -
Martina Van de Weerd
Gelijk de volgende ochtend na mijn bestelling al bericht dat het klaar stond! En ze hebben zelfs een uitzondering gemaakt met afhalen voor mij! Super lief en heel blij met mijn spulletjes!🥰
Antwoord van winkeltjevananne.nlSuperleuk om te horen! Veel plezier van je leuke bestelling Martina!
Monique Stoffer
Supermooie tas en snelle levering
Antwoord van winkeltjevananne.nlVeel plezier ervan Monique! Liefs, team winkeltjevananneNL
Joyce Mulder
Hele leuke en mooie artikelen binnen gekregen. Het was snel binnen en ben er erg blij mee.
Antwoord van winkeltjevananne.nlHeel veel plezier van je leuke bestelling Joyce! Liefs, team winkeltjevananneNL
Ingrid Henderik
Mooie tas voor een leuke prijs
Antwoord van winkeltjevananne.nlLeuk om te horen, veel plezier ervan! Liefs, winkeltjevananneNL
Ingeborg Kokx
Mooi en goede kwaliteit en prima op tijd bezorgt, blij met deze ontdekking!
Antwoord van winkeltjevananne.nlLeuk om te horen Ingeborg, veel plezier van je leuke bestelling! Liefs, winkeltjevananneNL
margret ritzema
leuke artikelen voor redelijke prijs
Antwoord van winkeltjevananne.nlVeel plezier van je leuke bestelling Margret! Liefs, winkeltjevananne.nl
claudia
Superleuke agenda besteld en heel leuk ingepakt . Zelf een kadootje voor mezelf om uit te pakken . Leuke kaarten extra gekregen . Altijd een leuk moment als post komt met post van winkeltje van Anne 😍
Antwoord van winkeltjevananne.nlVeel plezier van je leuke bestelling en bedankt voor je leuke review! Liefs, winkeltjevananne.nl
Jacqueline
Leuke tas besteld, voor mijzelf en één om cadeau te doen aan m’n vriendin. Snel bezorgd, superleuk ingepakt en de tas is erg leuk!
Loes Peeters
Marina Moonen
Snelle levering, super leuke artikelen
Mel
Weer twee mooie bestellingen ontvangen! Blij met mijn producten, als kadootjes verpakt en snel geleverd.