wedstrijdjasje
Bij ons kunt u met ideal, bank, paypal of klarna achteraf betalen veilig betalen.
Sandra
Vriendelijk en niet te duur!
Dunja
Artikelen die in de webshop staan waren toch niet leverbaar. Kreeg na een aantal dagen dit te horen en kreeg mijn geld terug. Had liever de spullen gehad. Wel netjes afgehandeld hoor.
Hoe beoordeel je wedstrijdjasje?
Joanne Pourier
Geweldige service, vriendelijke mensen.
Kim
Super goede communicatie via de app en snelle reactie en levering! Helemaal top!
Moniek
Goede service! Top!
Daniella de Bie
Bedankt voor de fijne communicatie Super blij me de rijlaarzen
Tanneke
Gemaakte fouten zijn gecorrigeerd.
Antwoord van wedstrijdjasjeHoi Tanneke,
Dank je wel voor je review.
De sokken die jij wilde zijn nooit op voorraad geweest. ik heb ze besteld bij de groothandel, maar helaas stuurden zij de verkeerde sokken (de geblokte variant). Ik heb je een mail gestuurd dat de goeie sokken jouw kant op komen. -
Claudia Broertjes
Heb al meerdere bestellingen gedaan maar het wordt steeds niet verwerkt… en het telefoonnummer wordt ook niet opgenomen.
Antwoord van wedstrijdjasjeBeste Claudia,
Ja klopt we haden 2 bestellingen op 2 anderen namen ontvangen, maar deze rijlaarzen zijn hellaas niet meer leverbaar. Daarom was je order ook geannulleerd en hadden we je een mailtje hierover gestuurd, In deze tijd van drukte en griep kan t heel soms wel eens vookomen dat we de telefoon niet kunnen beandwoorden maar een mailtje of sms whatsapp altijd binnen 24 uur,
Jammer van deze skechte recentie want we hebben echt ons best voor je gedaan, maar dan zien mensen in elk geval dat de recenties echt zijn.
Groetjes van
Wedstrijdjasje -
Angelika Miggiels
Prima
joop van der poll
snelle levering
Janine
Goede prijs, snel geleverd, goede service
Cynthia Florack
Goede snelle service , snel geleverd top!
Inge Koster
Goed.
Rianne
Heb hier mn shampoo voor mn pasrd gekocht. Vondt t echt niet duur en was er snel.
Wilma
Lekker snel
Rob Vonk
Nette levering,
Marjolein Waal-Kruse
Netjes verpakt bezorgd.
W
Goeie prijzen & service
Je betaald ook niet teveel