vip-queen®
Lydia Weijmer
Mooie spullen en snelle levering!
Marion Verbucken
Geen reactie op waar de rest van mijn bestelling blijft. Geen conversaties na confirmatie bestelling over het versturen. Niet alles van mijn bestelling is geleverd. Verder zeer verwarren dat het verstuurd werd door amberblokjes.nl
Hoe beoordeel je vip-queen®?
Paul Van Lieshout
Super mooi ingepakt
Dilyar Yousef
Ik heb het nog niet ontvangen, hoewel ik al meer dan drie weken wacht
Trea
Ben op gelicht!!
Heb een grote bestelling geplaatst, netjes betaald. En bestelling nooit ontvangen!!
opgelicht
ik heb nooit mijn product gekregen . dus ik dacht kijk op facebook daar zijn heel veel mensen gedupeerd
Marjan
Op maandag mijn bestelling gedaan en vrijdag al in huis. Top!
Tamara
prijs, kwaliteit is prima.
goede service en snelle levering top! -
Jessica
Jurk was hartstikke mooi verpakt met een persoonlijk kaartje en een kleinigheidje erbij...leuk om je bestelling als een cadeautje te ontvangen!
Dennis Franse
snel geleverd, goede service
Yorrick
Goede Service en aardige mensen! Zou zeker een bestelling doen. Of een bezoekje brengen vanaf 1 juni als de winkel open gaat!!
Rita
Hele goede service! Geurtjes zijn super.
Fijn contact. Een echte aanrader. -
Henna
Goede service!
Antwoord van vip-queen®Beste Henna,
Wij zijn super blij om te horen dat u tevreden bent! Hopelijk zien we uw snel nog eens terug.
Vriendelijke groet,
Team Vip-Queen® -
Uiteindelijk toch opgelost
Na lang wachten vele appjes later het pakket ontvangen
Antwoord van vip-queen®Fijn dat het alsnog opgelost is.
Floortje
Een berger lampe vulling voor mijn moeders verjaardag besteld. Na een week maar eens een mailtje. Er was wat fout gegaan en de geur was uitverkocht. Kan gebeuren, er werd netjes aangeboden om of het geld terug te storten of een andere geur te krijgen. Ruim 2 maanden (bijna 3) later wacht ik nog altijd op mijn geld en geeft Vip-Queen ook geen reactie meer.
Naar aanleiding van mijn review is er contact met mij opgenomen door Vip-Queen. Deze gesprekken verliepen positief en ik kreeg het gevoel van vertrouwen terug. Er is mij meermaals beloofd mijn geld terug te storten. Tot op heden (3 maanden na de eerste belofte om het geld terug te storten) nog altijd niets ontvangen en krijg ik ook geen reactie meer.
Zij zullen mijn €25,- blijkbaar harder nodig hebben dan ik. -
M Bakkum
Vorig jaar 12 april een parfum voor lampe berger besteld. Andere gekregen dan ik besteld had zonder overleg. Toen een telefoontje gekregen van sorry ik zou ter compensatie een nieuwe fles lampe berger krijgen je snapt het al ik heb hem nu nog niet. Het is bijna weer april schandalig, dat is je klanten voor de gek houden
Irene
Prima en netjes
service -
R
Geen bericht gekregen van verzending maar ineens lag het pakketje voor mijn deur en dat is wat telt!
Eric uit Hilversum
Voordelig Etherisch oliën kunnen kopen.
Mirjam
Leuke website, makelijk bestellen.levering duurde langer dan verwacht. Vip Queen heeft het goed opgelost.