velgengroothandel
Alfred
Snelle levering, goede service en vriendelijk personeel
Wielen niet schadevrij
Gevraagd om schadevrije wielen , met klem besproken met de verkoper .Hij heeft mij gewezen op een krasje van 1 cm wat je niet eens ziet als de band erop ligt . Vond ik oke , maar een velg heeft zelfs een kras van 5 cm en meerdere kleine krasjes . Zeg gewoon dat ze niet schadevrij zijn .
Antwoord van velgengroothandelklant duidelijk geïnformeerd en foto's gestuurd van de velgen.
Hoe beoordeel je velgengroothandel?
Ramon
Sven heeft voor mij specifieke KIA GT velgen gescoord! Bij ophalen en monteren liepen we tegen een niet besproken punt aan. Dit heeft hij fantastisch opgelost! Het was even een forse rit heen en weer, (350 km) maar meer dan waard!!
Robert Hintereker
Große Auswahl, sehr gute Reifen und Felgen,super freundliche Bedienung und preisgünstige, schnelle Montage. Komme wieder.
Arnaud
Gevonden via marktplaats, super aardige eigenaar, koffie, goede service, mooie producten(winterwielenset), en heel netjes gewerkt.
Marc
Perfecte regeling en voorafgaande ondersteuning via WhatsApp.
Paul van Mulekom
Goede prijs, eerlijke foto’s en snelle levering. Beter kan het niet!
Thierry
Zeer tevreden , prima werk uitstekende kwaliteit
We hebben echt originele amg mercedes velgen
Laten herstellen en herspuiten -
Steffen Runge
Netter Kontakt und sehr schnelle Lieferung. Ware genau wie beschrieben.
Vielen Dank 👌🏼 -
Daan
Snelle levering. Fijne afstemming over levering.
Rene
Goed product en de mogelijkheid om het op afspraak (zondag) op te halen. Vriendelijk personeel
Filip H
Snelle levering, 1 probleem goed opgelost.
B. J. bijenhof
Zeer vriendelijk, secuur en netjes.
Hans Remmerswaal
snel en goed geregeld, velgen keurig verpakt. Alleen onnodig € 100,-- extra betaald voor de bandenspanningsconnectoren
John Vos
is perfect verlopen, duidelijke communicatie, vriendelijke en goede service
Maurice W
Uiterst flexibel met montage tijd, en uitgebreid aanbod.
H.Schrijen
Goed advies en mooie velgen
jeroen van den ham
Zeer goede en eerlijke service.
P.A Verplanke
Doen wat ze beloven
Don Fulford
Nette velgen sets voor goede prijzen. Personeel is ook zeer vriendelijk en behulpzaam