tinberdog.com

tinberdog.com

Tinberdog, de favoriete webwinkel van hondenbezitters

Ben je op zoek naar de beste producten voor je trouwe viervoeter? Dan ben je bij Tinberdog aan het juiste adres!
9,1

• Anthony en Yana Van den Eynde Rocchi
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

Product gekocht wat niet meer voorradig was maar ze hebben me vriendelijk gecontacteerd met oplossingen waaronder geldteruggave.

• Els
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

Ik ben nieuwsgierig. Mijn bestelling is nog onderweg. Maar kreeg bericht van de klantendienst.

Antwoord van tinberdog.com

Beste Els, bedankt voor uw 1 ster review! Het product is naar u onderweg. Als u hierover contact had opgenomen met onze klantenservice, hadden wij u graag voorzien van alle benodigde informatie. Helaas kan een verzending naar België tijdens de kerstdrukte wat langer duren voordat het bij u afgeleverd wordt, en hier hebben wij helaas geen invloed op.

• Hoe beoordeel je tinberdog.com?

• Dan Hout
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

Goed verpakt en snel geleverd

• Nikolett Koteles
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

Great prices and fast delivery.

• Ayden Marijn
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

Snelle levering. Had de voetbal wel groter verwacht, het is een klein balletje. Maar mijn hond is er dol op

• Manon Klootwijk
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

Scherpe prijzen en snel geleverd, zeer tevreden!

• Pascale De Min
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

Snelle en correcte levering. Zeer goede prijs/kwaliteit

• Nadine Degryse
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

snelle levering , contact is super en snel !

• Miranda Veltink
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

snelle levering, jammer dat er geen nederlandse beschrijving bij de relaxopet zat

• Suus

• Patricia Van den Hoed
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

Snel antwoord op mijn vraag

• Esther Lankhaar
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

Ik heb 2 bedden besteld maar er maar 1 ontvangen. Het bed zat zo straks verpakt in plastic dat je het bijna moet beschadigen bij het openen. Daarnaast had ik licht beige besteld en heb ik bruin ontvangen. Het bed zelf is wel heel fijn en zacht en ik gebruik hem nu voor mijn herder in de bench op een kindermatras, zij ligt graag tegen de opstaande rand aan. Nu even bellen voor nr 2 dan kan ik ze beide voor de bench gebruiken.

• Claudia
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

Snelle levering. Had het kleed dikker verwacht (staat ook 27 cm dik), maar dat is het niet. Hond vindt het wel lekker liggen daar gaat het om.

• Amanda
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

Mandje besteld voor de hond. Ik werd netjes gebeld dat deze tijdelijk niet leverbaar was en of het een paar dagen mocht wachten. Verder goede producten en niet duur.

Antwoord van tinberdog.com

Bedankt voor de review. Soms gebeurt dat helaas en dan proberen we een goede oplossing te zoeken. Fijn dat je tevreden bent met onze oplossing en de prijs/kwaliteit van onze producten.

• Wim Blom
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

Geweldig cadeau voor verjaardag van de hond de kleine chuckit ultra ball hij is er heel gelukkig mee. En wij ook.

Antwoord van tinberdog.com

Bedankt voor je enthousiaste review! Goed om te lezen dat jullie allemaal gelukkig zijn met de Chuckit Ultra Ball. Nog veel plezier ermee!

• Johan Vrenken
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

Snel bezorgd voor goede prijs

Antwoord van tinberdog.com

Bedankt voor de mooie review.

• Werner ingels

Alles prima in orde

Antwoord van tinberdog.com

Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het plaatsen van een mooie review.

• Hennie de Haas

Prima

Antwoord van tinberdog.com

Bedankt voor de mooie review!

• Wil Meerwijk
    Geverifieerde klant van tinberdog.com

Ik kreeg een beschadigde bench,na overleg .krijg ik volledige bedrag vergoed.keurig opgelost.van tinberdog.

Antwoord van tinberdog.com

Helaas gebeuren dat soort dingen soms. Fijn dat je tevreden bent met de geboden oplossing. Bedankt voor je review.

• Willy Vandevelde

Geweldige, snelle service.

Antwoord van tinberdog.com

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. En dan ook nog 5 sterren. Zijn we blij mee!