thuis by eveline
Ik verkoop mooie woonaccessoires voor in huis en tuin. Het is een mix van producten uit Bali en Marrakesh alles fair trade. Met de Bohemien Touch. Zodat we dat vakantie sfeertje thuis ook lekker kunnen vasthouden
Raijmond Vd kleij
Snelle levering mijn producten waren zo verstuurd
Antwoord van thuis by evelineVeel plezier ervan
Anoniem
Snelle bezorging, producten helemaal super zoals verwacht!
Hoe beoordeel je thuis by eveline?
Geertje de Haan
Prachtige lampenkapjes bij Eveline besteld!
Eveline kwam vriendelijk over. En dacht met mij mee!
Bestelling binnen een paar dagen binnen.
Netjes verpakt.
Met een lief kaartje erbij!..
Tevreden klant.
Dorothé Merks
Snelle levering en precies zoals op afbeelding , ben er blij mee😀
Antwoord van thuis by evelineFijn om te horen!! Veel plezier ermee.
Hilda De Groot
Mooie zeegraslampen besteld. Mooie producten en snel geleverd
Antwoord van thuis by evelineVeel plezier ervan !
Jolanda Willemsen
Precies zoals vermeld goed verpakt en snel geleverd
Ingrid
Reageert direct en heel vriendelijk op vragen, goede prijs/kwaliteit en snelle verzending van de bestelling.
Antwoord van thuis by evelineDankjewel veel plezier ervan!
A v w
Super fijn contact gehad voor hulp welke kap passend zou zijn en voor de levering. Echt hele mooie lampen kappen ontvangen!
Antwoord van thuis by evelineGraag gedaan, veel plezier ermee
chalet-lugano.nl
Hele mooie zeegras lampen voor ons chalet in Italie, blij mee! Snelle service en correcte afhandeling.
Diny Hendricks
Wibo Paalman
Top levering en producten!!Antwoord van thuis by evelineDankjewel veel plezier ervan!
Y. Matser
Prachtige pom pom kussens
Antwoord van thuis by evelineWat leuk om te horen😘 heel veel plezier ervan
Monique Wolfsen
Mooie lampenkap snel geleverd ben er blij mee😀
Gerda van der Voorst
Keurig verpakt en snel geleverd. Mooie producten
Gerda Homringhausen
Leuk product , super aardige eigenaresse
Marjolein van de Kolk
Na zelf verkeerd huisnummer ingevuld te hebben werd er netjes contact met mij opgenomen voor juiste adres. Daarna snelle levering van mijn mooie accessoires
Lisette van Engelen
Na lang zoeken kwam ik bij Eveline terecht via social media. Instragam. Enorm leuk contact en wat een lieverd ben je ook! Zo enorm meedenkend heel fijn! De producten kwamen echter in meerdere delen dankzij PostNL maar echt heel fijn contact gehad met Eveline super fijn! Goede klantenservice is tegenwoordig vaak ver te vinden bij bedrijven. Maar Eveline denkt echt met je mee! De producten helemaal top! Zodra ons huisje wat meer “af” is zal ik een foto posten en je er in taggen Eveline! Heel veel liefs, Lisette
Antwoord van thuis by evelineSuper lief! Graag gedaan en ik zie de foto’s graag voorbij komen. Altijd leuk! Liefs Eveline
Bianca Van Eijzeren
Antwoord van thuis by evelineGraag gedaan veel plezier ervan.
Lize
Leuke spullen en goede service
Antwoord van thuis by evelineGraag gedaan veel plezier ervan
Bianca Langerak
Snelle, enorm leuk ingepakte levering inclusief een lief persoonlijk bericht
Antwoord van thuis by evelineWat een lief berichtje! Graag gedaan veel plezier ervan 🤎