tegelsvoordeel
John van Hoorn
Ik heb het akoestische paneel ontvangen dat ik heb besteld en het is perfect
A. Yldz
Bij tegelsvoordeel hebben wij prachtige tegels uitgekozen voor onze veranda en toiletruimte. Wij hebben onze wensen aangegeven en tips gevraagd. Het was een stuk makkelijker om zo een keuze te maken. De naam zegt het al, maar we hebben mooie kwaliteit tegels tegen een voordelig prijs kunnen vinden.
Bedankt voor de goede service tegelsvoordeel! -
Hoe beoordeel je tegelsvoordeel?
furkan
Top kwaliteit!! ik heb hier wand panelen gekocht en ben hier zeer tevreden mee. De kwaliteit van het product is net zo goed als de service die ze je erbij geven.
Marta
beste bidining, omdat het een tijdelijk showroom is kreeg ik het producten tegen ongelofelijk prijzen, daarnast hebben ze een breed assortiment groep.
Mike de Jong
Snelle levering, goed en prettig geholpen in winkel. Uitstekende service. het was niet mijn keuzekleur maar hun hadden het best advies kunnen geven die bij mijn kamer past.
Jerry
Fantastische tegels, vriendelijk personeel en vlotte installatie. Heel blij met mijn nieuwe vloer dankzij Tegelsvoordeel
Antwoord van tegelsvoordeelbedankt voor u reactie, we staan klaar voor meer bedienen en hulp.
Jansen
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Tegelsvoordeel. De tegels zijn prachtig en de service was top. Ik kan het iedereen aanbevelen
Antwoord van tegelsvoordeelBedankt voor u reactie, en welkom bij Tegelsvoordeel we staan altijd klaar voor u .
Immy van Zalen
Uitstekende klantenservice en hoogwaardige producten! Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij Tegelsvoordeel, maar helaas bezorgtijd was iets vertraagd, maar ze hebben hun excusses aangeboden met respect.
Antwoord van tegelsvoordeelbedankt voor u reactie, onze team zijn altijd achter schermen om zijn werktaken aan het verbeteren voor u .
Brenda
Geweldige ervaring met Tegelsvoordeel ! Deskundig advies, snelle installatie en prachtig eindresultaat. Zeer aanbevolen
Antwoord van tegelsvoordeelWe doen ons best achter schermen voor u.
Jennifer
Geweldig service en kwaliteit! De tegels die ik heb gekocht voor mijn studio zien er fantastisch uit, bedankt Tegelsvoordeel!
Antwoord van tegelsvoordeelGeen dank we staan klaar voor u .
Herman
Na lang zoektijd op tegels kwam ik deze bedrijf tegen die mij beste geholpen met het uitzoeken van producten met een beste kwaliteit met laagprijzen, ze zijn aardige personeel's, beste bidiening.
Antwoord van tegelsvoordeelBedankt voor u reactie, onze team staat klaar voor jou om jou het best resultaat te zorgen.