tcgshop.nl
Tcgshop.nl is de plek voor jouw Trading Card Games!
Bruno Silva
top store
Roy de Kok
Supersnel geleverd. Netjes verpakt en via mail en track&trace was de status van de bestelling goed te volgen. En ook nog een zakje card sleeves cadeau. Top!
Hoe beoordeel je tcgshop.nl?
melanie heuving
de spullen zijn goed geleverd, ook super lief dat ik extra kaartjes er bij heb gekregen en een pakje extra sleeves. dit soort dingetjes waardeer ik
Bart Bressers
Snelle levering met een extra pakje sleeves erbij! Helaas zat er niks in de packs, maar zou hier zo weer bestellen!
Anno
Goeie prijs en vriendelijke verkoper. Vrijdagavond booster box (sealed) besteld en kon het zaterdagochtend zelfs ophalen. Kreeg er zelfs een gratis pakje card sleeves bij, goeie service!
RL
Snelle levering. Goede prijs. Zeker aan te raden
Fieke
Helder communicatie vanuit de webshop. Op tijd geleverd en in perfecte staat. Erg tevreden!!
Wilfred
Tot dusver top op elk gebied, in leveren, in communicatie indien er vertraging zal zijn bij een bepaald product. Geven zelf een klein extraatje bij elke bestelling.
Dimitri Holster
Super snelle levering! Alles netjes en goed beschermd ingepakt! Ik ga hier nog zeker vaker bestellen!
Joshua
Hele snelle levering met een leuk bijpassend kleinigheidje! Toppers zijn het
Berk
Levering op de dag van de release en alles was naar behoren!
H
Snel geleverd en zonder beschadigingen en bedankt voor het cadeautje erbij!🥳zeker een aanrader om er iets te kopen!
Mike
Super snel geleverd, prima verpakt en iets extra’s gekregen!!! Dikke 5* waard dus! Dank jullie wel!
Tara Mulder
We hebben een pre-order gedaan. Deze werd een dag van te voren verstuurd zodat ie op de dag van release aankwam. Er zat ook een extra pakje, wat kaarten in sleeves en een heel pakje met sleeves erbij als gift. Wij zijn enorm tevreden en raden tcgshop zeker aan!!
Antwoord van tcgshop.nlHeel erg bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met je pre-order en de extra's die we hebben toegevoegd. Nogmaals bedankt en veel plezier met je aanwinst!
Marjolein Schilleman
Snel geleverd en super goed ingepakt
Antwoord van tcgshop.nlDankjewel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de zorgvuldige verpakking van je bestelling.
Pascal T
Goeie, mooie deals en een onwijs snelle bezorging! Zeker een aanrader!
Antwoord van tcgshop.nlBedankt voor je beoordeling! We zijn verheugd te horen dat je blij bent met de geweldige deals en de snelle bezorging die we bieden. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen!
Dennis Ter Rele
Scherpe prijzen en snelle verzending!
Antwoord van tcgshop.nlHeel erg bedankt voor je review op tcgshop.nl! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Hopelijk tot snel!
Danny van der Plas
Goede prijzen en gratis afhalen aan huis, ideaal!
Antwoord van tcgshop.nlDankjewel voor je positieve review! We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
JaDentcg
Geweldige service, goed verpakt en een eerlijke prijs!
Bart Slager
Nette verpakking, snelle levering