sneekersneuper
Naast kwaliteit, leveren wij terug aan de maatschappij. Wij zijn ruimdenkend en staan open voor een talloze ideeën.
Het idee:
Maatschappelijk Sponsor
De Sneuperhoek
De kinderhoek
De webshop
Het platform
Sneekersneuper
Het Team
Maatschappelijk sponsor: Met maatschappelijk sponsor willen wij de maatschappij een handje helpen. Wij beginnen met de buurtkastjes. Van elk item wat verkocht wordt in de Sneuperhoek willen wij €1,50 cent schenken aan de "buurt kastjes" in Sneek. Wellicht breiden wij dat later uit, maar we beginnen in Sneek. Van elk item wat verkocht wordt in de webshop schenken wij €2,-
De Sneuperhoek: Het verschil met de webshop en de sneuperhoek is nieuw en gebruikt. In de webshop koopt u nieuwe producten, in de Sneuperhoek koopt u goede kwalitatieve gebruikte spullen.
De kinderhoek. De kinderhoek wordt een onderdeel van de Sneuperhoek waar alles voor kinderen te vinden zal zijn. speelgoed, kleding en benodigdheden. Maar ook creatieve ideeën voor bijvoorbeeld Moederdag, Vaderdag en surprises.
Later wordt er een mogelijkheid gecreëerd waar kinderen hun creatieve ideeën kwijt kunnen over b.v wat ze missen in hun speelgoed en/of benodigdheden.
De webshop: onze webshop zal in het teken van seizoenen staan. Met kerst alweer in het vooruitzicht, worden de maanden Oktober, November en December volledig kerst ingericht. Natuurlijk vergeten wij Sinterklaas niet! De sinterklaas items zullen zich voornamelijk in de kinderhoek gaan bevinden. Het seizoengericht zal alleen betrekking hebben tot de originele webshop. Dus in de Sneuperhoek, kinderhoek en eventuele andere hoekjes zal de webshop er normaal uitzien.
Het platform:
Het platform is nog in ontwikkeling. Hiervoor zullen verschillende benodigdheden nodig zijn zoals samenwerkingsverband met andere Sneek gerichte bedrijven en personen. Zodra ons idee daarover is uitgewerkt zal er meer informatie komen.
Sneekersneuper:
Het idee voor Sneekersneuper is ontstaan in 2016. In die tijd waren er al talloze pagina's en hoekjes op facebook die eigenlijk allemaal ongeveer het zelfde doel hebben. Ruilen, weggeven, verkopen etc. etc. Ik had persoonlijk altijd moeite met de "regeltjes" op de meeste hoekjes. Wij hebben destijds een facebookpagina opgezet met feitelijk het zelfde doel, alleen dan alles bij elkaar. Je kunt op de facebookpagina van Sneekersneuper verkopen, verhuren, reclame maken, weggeven, verloten of ruilen. En dan ook nog zonder regeltjes! Dit werkt eigenlijk prima. Mensen weten heel goed hoe ze iets moeten aanpakken en hebben niet overal een beheerder voor nodig. Het idee is feitelijk uitgegroeid tot het bedrijf Sneekersneuper. Wij creëren nu dus een webshop met eindeloze mogelijkheden, een goede service en geen andere regels dan de wettelijke koop op afstand regels. Wij zullen onze producten aanbieden voor een redelijke prijs/kwaliteiten verhouding.
Heeft u naar aanleiding van dit schrijven nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u gerust een mail sturen naar: info@sneekersneuper.nl
Voor al uw zakelijke vragen kunt u mailen naar: office@sneekersneuper.nl
of bellen naar: 0614124695. Over het algemeen zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 12:00. tot 21:00. Dit omdat wij naast Sneekersneuper ook onze dagelijkse arbeid hebben. Mailen heeft dan ook onze voorkeur.
Els
Ik had een ketting gekocht en er werd mij verteld dat ik er niet mee mocht douchen. Ik heb er niet mee gedouched, maar blijkbaar was een fikse regenbui ook voldoende om de ketting waterschade te geven. Omdat ze de ketting niet meer in voorraad hadde, kreeg ik het aankoop bedrag terug! Top service van dit bedrijf! een aanrader.
Martje
Leuk, open en gezellig gesprek gehad vandaag op de markt in Heerenveen! Weer mooie spulletjes erbij voor een leuk prijsje.
Hoe beoordeel je sneekersneuper?
Astrid
In Heerenveen op markt geweest, super leuk contact en leuke dingen gehaald thx
Pieter
Niet te duur en goede service! In de omgeving komen ze het nog dezelfde dag brengen. Top!
Remi
Goede service en snel thuis bezorgd. Zeker de moeite waard.
Anneke
Alles klopt met omschrijving en zeer snelle levering