rozinga.nl
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 24-07-2024 stopgezet
Anne-Fleur
Fijne pashouder die erg snel bezorgd werd, ik ben er tevreden mee.
Diederik Gr.
Voortreffelijke service en snel bezorgd
Saba
Toffe pasjeshouder en heel erg snel geleverd, kan voor mij niet beter
Lotte H.
Top service en heel fijne passjeshouder! Na twee dagen heb ik er nog één voor m'n zus besteld.
Remco
Hele snelle levering en goede kaarthouder. Ik vind dat ze erg goed aanvoelen en het mechanisme is ook een zware verbetering!
Theo
Fijn ding, zo'n pasjeshouder. Ik ben er content mee.
Lieve
Hele goeie pasjeshouder! Lichtbruin heeft mijn voorkeur, er passen 9 pasjes in en hij ziet er heel chique uit. Aanrader!
Niels Hartog
Fijne pasjeshouder die niet teveel kost, ik gebruik hem elke dag en ben nog geen enkel minpunt tegengekomen.
André
Snelle levering, ik had mijn pasjeshouder de volgende ochtend al. Ik ben erg blij met de service van Rozinga.nl, ga zo door!
Kevin
Had laat op de dag besteld maar volgende dag direct in huis, lichtbruin vind ik een erg mooi kleurtje hebben..
Peter H.
Stoere pasjeshouder voor een mooi prijsje. Ik heb deze nu twee weken en ben er heel blij mee
Floris
Fijne pasjeshouder die handzaam is en goed in je broekzak past. Ik merk hem nauwelijks op als die in m'n borst- óf broekzak zit.
Tobias Coopman
Toffe pasjeshouders, ik heb de bruine en zwarte variant aangeschaft. M'n vriendin en ik zijn er blij mee!
Linda H.
REally quick shipping and I absolutely love the high-quality feel!
Evert
Mooie prijzen en goede service! Werd ook lekker snel geleverd.
Yunus
Pasjeshouder die makkelijk werkt.
Emily van Naarden
Top kaarthouder.
Ann-Marie
Ik ben erg fijn geholpen door de klantenservice, dit is de tweede keer dat ik hier een pasjeshouder bestel!
Vlasta
Fijne pasjeshouder, ik ben heel tevreden met de prijs/kwaliteitsverhouding.
Elmor
Pasjeshouder ziet er precies zo uit als op de foto, echt heel nice!