orka home
Jane
Hele rare winkel...kon t niet eens vinden. Moesten n trap op ergens achteraf ( naast een groothandel van levensmiddelen) boven aan gekomen stonk het naar de rook...smoezelig en rommelig. 3 bankstellen gezien en wat bedden..niks geen showroom!!! Was er n zooitje!! Veel in dozen en verpakking. Zonde van ons ritje die wij er naar toe moesten rijden..Aan de buitenkant zag je niet eens dat het n woonwinkel cq bedden winkel was...was afgeplakt! Nee wij raden het niet aan. Zouden misschien goede bedden of bankstellen hebben..maar maak t op zijn minst aantrekkelijker voor de klanten!! Website laat iets anders zien dan in werkelijkheid
Hanan
Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen. Super kwaliteit voor een betaalbare prijs. Professionele eigenaresse die mij heel goed heeft geadviseerd en geholpen met het vinden van de ideale bank&boxspring! Ben er heel erg blij mee! Dank jullie wel Orkahome
Hoe beoordeel je orka home?
Lamyae
Onlangs heb ik een bed besteld bij en ik ben zeer tevreden met mijn ervaring. Het bed zelf is van uitstekende kwaliteit. De levering was bovendien snel; ik ontving het bed al binnen enkele weken na mijn bestelling. De klantenservice was ook top; ze waren vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Al met al een geweldige aankoopervaring die ik aan iedereen kan aanbevelen!
Sherry
Wij zijn super goed geholpen. Super tevreden met onze nieuwe bank! Een hele lieve dame die je helpt met de juiste keuze. De moeite waard om langs te gaan!!
S
Fijn contact en goeie service ben erg tevreden over mijn bed en kom zeker nog terug voor een bankstel !
Anouar
Goede service, goed geholpen
Sarita
Heerlijke bed & ik sliep echt wel als een roos stevig en fijn voor m’n nachtrust ! Super blij mee.
Rania
Snelle levering, het bed was prachtig. Duidelijke communicatie en de monteurs gingen goed te werk. Erg tevreden !
Zohra
Tevreden over dit bedrijf! Mijn bestelde bed had een wachttijd van 3 weken maar uiteindelijk was het al eerder binnen. Top
Melvin
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de bankstel die ik heb gekocht hij zit comfortabel en het is makkelijk schoon te maken.
Marleen
Mooie prijzen en goede service.
Selma
Mijn bestelling was zo thuis, snel geleverd! Dank u
Victor
Snelle levering mijn bestelling was in 3 dagen thuis en gemonteerd. Ik ben zeer tevreden met het product. Zeer zeker een aanrader!