oceanparts.nl

oceanparts.nl

Op zoek naar auto tuning onderdelen van topmerken zoals Remus, Milltek, Wagner Tuning, Supersprint, Fox, Rieger Tuning, sportfilters en Maxton? Bij Oceanparts.nl vindt u een uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen. Ontdek waarom klanten ons beoordelen met een 9.6! Bezoek Oceanparts.nl.
9,6
Filter 395 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 235 met beschrijving

• Flynn Cockx
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Levering OK. Communicatie naar mij toe vanuit oceanparts was dik in orde.

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je mooie review, Flynn! Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat je tevreden bent over onze communicatie. We waarderen je feedback en staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt. Graag tot een volgende keer!

• W.J.H. van den Vlekkert
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Bedrijf geeft telefonisch snel antwoord op vragen, overzichtelijke website met uitgebreid assortiment en redelijke prijzen.
    Ik beveel dit bedrijf aan.

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je mooie review! 😊
    Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, de duidelijke website en ons assortiment. We doen ons best om snel en goed te helpen, dus dit soort feedback waarderen we enorm!
    Dank je wel voor de aanbeveling en graag tot de volgende keer! 🙌🚗

• Hoe beoordeel je oceanparts.nl?

• Wessel Tabak

Super hulpvaardig, snelle levering

Antwoord van oceanparts.nl

Hartelijk dank voor je goede beoordeling Wessel :) veel plezier met je bestelling!

• Gertie Van den bogaert
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Snelle levering netjes ingepakt en goede prijs

Antwoord van oceanparts.nl

Hartelijk dank voor je goede review Gertie :-) we zijn blij om te horen dat onze prijzen goed zijn en je bestelling goed was aangekomen.

• Onno Baas
    Review voor oceanparts.nl

Goed geholpen bij evt vragen en leveringen. Top product geleverd en goede prijzen.

Antwoord van oceanparts.nl

Wat een top review Onno :-) Bedankt hiervoor. Veel rijplezier met je Remus uitlaat!

• Ethem
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Goede service! Wilde wat advies en dat kreeg ik, dit heeft geleid tot aanschaf. Alles liep gesmeerd totdat dpd moest prutsen. Pakket was 1 dag later, 10 huizen verder geleverd. Vandaar geen 5e ster, een feedback puntje! Wel heel goed geholpen door Dave, die deed er alles aan om mijn pakketje te vinden. Gelukkig wel alles heel aangekomen en alles klinkt super! ( RamAir oversized )

Beste Ethem,

Bedankt voor je positieve review en het vertrouwen in ons! 😊 We zijn blij dat ons advies je geholpen heeft bij je keuze en dat alles naar tevredenheid klinkt. Jammer dat DPD er een avontuur van maakte, maar fijn dat we je goed hebben kunnen ondersteunen om je pakket op de juiste plek te krijgen. We waarderen je feedback en nemen het mee! Veel plezier met je RamAir oversized setup en hopelijk tot een volgende keer. 🚗💨

• Ricardo de Nood
    Review voor oceanparts.nl

Zeer snelle service, uitermate fijn bedrijf met verstand van zaken

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je positieve review Ricardo! 🙌 We waarderen het enorm en zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We staan altijd klaar met advies en snelle levering. Tot de volgende keer! 🚀🔧

• Harm
    Review voor oceanparts.nl

Goed geholpen met mn keuze aan de telefoon. Snelle service en product paste goed

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je mooie review Harm! 😊 Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat alles perfect paste. We staan altijd klaar voor je volgende bestelling! 🚀🔧

• P. van Gerven
    Review voor oceanparts.nl

Echt helemaal top, direct en snel contact via de App. De bestelling is sneller geleverd dan aangekondigd, plus de prijs was het scherpst van allemaal!

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je geweldige review! 😊 We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service, snelle levering en scherpe prijs. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot een volgende keer! 🚀💨

• MCS bv
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Zeer scherpe prijzen en top communicatie, zelfs op zondag! Topbedrijf

Antwoord van oceanparts.nl

Hartelijk dank voor deze prachtige review :) Zijn we erg blij mee!

• Bulcke Jeroen

Top!!!

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je goede review Jeroen :-) Zijn we erg blij mee!

• Peter Pieterse
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Scherpe prijs, snel contact, volgende dag geleverd, toppie.

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je mooie review Peter! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met onze scherpe prijzen en snelle service. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! 🚀🎉

• Ricardo Angenent

Top service!

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je mooie review Ricardo :-)

• J Visser
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Snelle levering en goede kwaliteit.

Antwoord van oceanparts.nl

Hartelijk dank voor je goede beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit. Tot een volgende bestelling :-)

• James
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Goed en snel contact, levering duurde wat lang maar dat was overmacht ivm levering van de fabrikant. Duidelijke communicatie.

Antwoord van oceanparts.nl

Hartelijk dank voor je review en voor het delen van je ervaring James! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons contact en de duidelijke communicatie. Onze excuses voor de langere levertijd; we waarderen je begrip hiervoor. We doen ons uiterste best om de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen, zelfs als we afhankelijk zijn van de fabrikant.

Als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, staan we natuurlijk weer voor je klaar!

• Arnold

Super service. Denkt mee en reageert super snel. Aanrader

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor de geweldige review, Arnold! We waarderen je complimenten en zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We staan altijd klaar om mee te denken en snel te reageren. Hopelijk zien we je snel weer! 😊

• Wil
    Review voor oceanparts.nl

Hartelijk dank voor de zeer snelle levering het juiste product en het verhelderend telefoon gesprek. Mvg.

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je prachtige 5-sterren review, Wil! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering, het juiste product en ons telefoongesprek. Uw tevredenheid betekent veel voor ons.

• René Steffin
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Remus demper direct vanuit fabrikant Oostenrijk verzonden. En super snel geleverd. Vragen die had zijn met WhatsApp gelijk beantwoord. Super bedrijf

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je fantastische review, René! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze klantenservice via WhatsApp. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Veel plezier met je Remus demper en we zien je graag terug in onze webshop! 😊

• jan aerts
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Snel antwoord op mijn vraag. En snelle levering.

Antwoord van oceanparts.nl

Hartelijk dank voor je review Jan! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service. We staan altijd voor je klaar! 😊

• Jurrian Lommen
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Na heel vaak te zijn uitgesteld en maanden moeten wachten door de fabrikant was de uitlaat binnen 3 dagen thuis na dat ik de track and trace had gekregen heel goed en vriendelijk geholpen en op de hoogte werdt gehouden ben ik blij dat mijn product heel en wel thuis heb

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je mooie review, Jurrian! We vinden het geweldig dat je ons ondanks de vertragingen door de fabrikant toch een 5-sterren beoordeling hebt gegeven. Het betekent veel voor ons dat je onze service en communicatie zo waardeert. We begrijpen dat het wachten lang en soms frustrerend kan zijn, en daarom zijn we des te blij dat je uiteindelijk tevreden bent met je Remus uitlaat. Bedankt voor je geduld en vertrouwen in ons. Veel plezier met je aankoop, en we staan altijd voor je klaar als je ons nodig hebt! 😊