oceanparts.nl

oceanparts.nl

Op zoek naar auto tuning onderdelen van topmerken zoals Remus, Milltek, Wagner Tuning, Supersprint, Fox, Rieger Tuning, sportfilters en Maxton? Bij Oceanparts.nl vindt u een uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen. Ontdek waarom klanten ons beoordelen met een 9.6! Bezoek Oceanparts.nl.
9,6
Filter 360 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 216 met beschrijving

• Jurrian Lommen
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Na heel vaak te zijn uitgesteld en maanden moeten wachten door de fabrikant was de uitlaat binnen 3 dagen thuis na dat ik de track and trace had gekregen heel goed en vriendelijk geholpen en op de hoogte werdt gehouden ben ik blij dat mijn product heel en wel thuis heb

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je mooie review, Jurrian! We vinden het geweldig dat je ons ondanks de vertragingen door de fabrikant toch een 5-sterren beoordeling hebt gegeven. Het betekent veel voor ons dat je onze service en communicatie zo waardeert. We begrijpen dat het wachten lang en soms frustrerend kan zijn, en daarom zijn we des te blij dat je uiteindelijk tevreden bent met je Remus uitlaat. Bedankt voor je geduld en vertrouwen in ons. Veel plezier met je aankoop, en we staan altijd voor je klaar als je ons nodig hebt! 😊

• Dominique Drachter
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

goeie service gehad en voor vragen stonden ze me goed te woord

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je mooie review, Dominique! 😊 Super om te horen dat je blij bent met onze service en dat we je goed hebben kunnen helpen. Als je nog vragen hebt, weet je ons te vinden. 🚗👍

• Hoe beoordeel je oceanparts.nl?

• Praatjes
    Review voor oceanparts.nl

Super geholpen ! Ze hebben nog even gecontroleerd of de schroefset zou passen op mijn auto. Binnen 4 werkdagen geleverd dus super service !

Antwoord van oceanparts.nl

Dankjewel voor je super positieve review, Praatjes! 🙌 Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en dat de schroefset netjes past. We doen ons best om alles zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen, dus tof dat je dat waardeert. Veel plezier met je auto, en als we je nog ergens mee kunnen helpen, weet je ons te vinden! 🚗👍

• Raymond Wildschut
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Mijn bestelling was er binnen een week! Vragen over het product op whats app worden snel beantwoord. Ik kan oceanparts zeker aanbevelen

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je geweldige review Raymond! We zijn blij om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en dat onze service via WhatsApp goed en snel was. Het doet ons goed dat je ons aanbeveelt. Wie weet tot een volgende bestelling :)

• Abdullah
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Duidelijk en snel geholpen!

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je positieve review en de vijf sterren! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en dat we je snel en duidelijk hebben kunnen helpen. We staan altijd klaar om je bij te staan, en we hopen je snel weer terug te zien in onze webshop!

• Peter van Vliet
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Na mijn bestelling nam de klantenservice contact met me op om te controleren of het bestelde onderdeel daadwerkelijk paste in mijn auto. Toen bleek dat een ander onderdeel nodig was, werd dat direct veranderd en snel opgestuurd. Ook kreeg ik het teveel betaalde bedrag snel teruggestort. Goed dat deze check gedaan wordt en uitstekende service en snelle levering!

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je feedback Peter! Fijn dat alles zo soepel is verlopen en dat de check vooraf echt verschil heeft gemaakt. We doen altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en ben blij dat je tevreden bent met de service en snelle levering.

• Corvette

Super service en snel!!

Echt een aanrader!

Antwoord van oceanparts.nl

Hartelijk dank voor je prachtige review :)

• Patrick mak

Antwoord van oceanparts.nl

Hartelijk dank voor je positieve review, Patrick! We zijn blij dat we je snel en goed van dienst konden zijn.

• Michel Martijn
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Mijn product was er ondanks niet op voorraad toch snel binnen

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je feedback Michel! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, ook al was het product niet op voorraad!

• Richard Nicolaas

Goed geregeld klasse

Antwoord van oceanparts.nl

Hartelijk dank voor je goede review Richard :)

• H Martens
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Snel geleverd en goed verpakt

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor de geweldige review! Fijn om te horen dat de levering snel was en de verpakking naar wens. We staan graag weer voor je klaar! 😊

• Wilfred
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

snel en correct geleverd tegen een keurige prijs!

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt, Wilfred, voor de mooie 5-sterren review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle en correcte service. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 😊

• E. bruinenberg
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Goed geholpen, geluid van de auto nog steeds sportief.

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je mooie review Erwin! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel onze service als het sportieve geluid van je auto. Het was een plezier om je te helpen en we hopen dat je nog veel plezier zult hebben van je nieuwe sportuitlaat. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!

• Dirk Landuyt
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Snele levering en goede communicatie heel tevreden

Antwoord van oceanparts.nl

We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en onze communicatie :-) Hartelijk dank voor je goede review Dirk!

• Ruud77 Bedrijvencentrum en Opslag BV
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Alles paste perfect wat ik besteld had. Alles netjes geleverd in 1 doos.

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je positieve review Ruud! We zijn blij om te horen dat alles perfect paste. We streven ernaar om altijd een uitstekende service te bieden, en het is geweldig om te weten dat je tevreden bent. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

• Gert-jan Veldman
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Zeer goede service en de juiste hulp als je het nodig hebt. Zulke service zie je nergens meer.

Antwoord van oceanparts.nl

Wat een prachtige review Gert-jan! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat al onze klanten de hulp krijgen die ze nodig hebben, precies wanneer ze die nodig hebben. Jouw woorden betekenen veel voor ons en geven ons extra motivatie om ons werk met passie voort te zetten. Bedankt voor het delen van je ervaring, en we hopen je snel weer te mogen helpen! 🌟

• gerrit
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

goed advies en snelle levering van de sportuitaat, en een scherpeprijs

• Nass Gafoer
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Goeie communicatie, want mijn schroefset werd elke keer uitgesteld door de fabrikant. Maar ze kwamen snel met een goeie alternatief en werd zeer snel geleverd.

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je mooie woorden, Nass! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze communicatie en de snelle oplossing die we voor je konden bieden. Het is altijd ons doel om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, zelfs als er onverwachte vertragingen zijn. Tot de volgende bestelling :)

• Arash Alizadeh

Goede kwaliteit goede service

Antwoord van oceanparts.nl

Dat is goed om te horen Arash :) we doen altijd ons uiterste beste! Bedankt voor je goede review.

• Iwan Ridder
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Prima prijs, denkt mee met de klant. Goede communicatie!

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je positieve review Iwan! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze prijs en de manier waarop we meedenken met onze klanten. Goede communicatie is voor ons een prioriteit, en het is geweldig om te weten dat je dat hebt ervaren. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn