munchfitfoodtogo
Mike Millarson
Ik heb de sapkuur gedaan
Arjet
Snel contact en advies en snelle goed verpakte levering.
Heerlijke sapjes!Antwoord van munchfitfoodtogoWat super lief! Bedankt voor je review
Hoe beoordeel je munchfitfoodtogo?
Lisette van Velzen
Goede service, lekkere sapjes en goed vol te houden
Antwoord van munchfitfoodtogoLeuk om te horen. Wie weet tot in de toekomst. Veel liefs!
Ingrid De Langen
Zeer goede service!
Antwoord van munchfitfoodtogoHi Ingrid, Bedankt voor je positieve review!
Joyce Geluk
Keurig verpakt en snel in huis
Antwoord van munchfitfoodtogoBedankt voor je feedback, hartstikke leuk om te horen!
Kiara de jager
Dit was me eerste keer een detox proberen. Super lekkere sappen en de levering was ook snel :)
Roger Straeten
Had een email gestuurd met de vraag wat men erbij kan drinken, alleen water of ook andere zaken. Al 5 dagen geen antwoord
Antwoord van munchfitfoodtogoHi roger, vervelend dat je wat langer hebt moeten wachten op antwoord per email. We zijn buiten openingstijden altijd beschikbaar per telefoon of whatsapp voor een snel antwoord indien gewenst. Ook delen wij brochures na de bestelling waarin duidelijk staat wat je precies kan drinken. Hopelijk is de detox zelf naar wens geweest!
Heidi Smal
Jammer dat er veel is uitverkocht op de site.
Jethro Buter
Fijn contact gehad en snelle verzending
Chantal van de Geijn
Goed verpakt. Smaakt prima!
Falco Keiman
Top.
Rick
3 daagse detox gedaan, smakelijke sapjes, geen honger! Snelle en goede respons via WhatsApp.
Fem Phijffer
Goeie service! Super lekkere maaltijden!
de Jong
Heerlijke 3 dagsesapkuur, echt een aanrader.
Eva
Sapjes waren lekker. Verbeterpunten: de flesjes waren niet allemaal even goed afgesloten dus geklieder tijdens het schudden. Geen mail met informatie over voorbereiding op de detox ontvangen of volgorde van de sapjes, na app contact wel ontvangen.
Maico
De maaltijden van Munch zijn precies wat ik zocht; gezond en smaakvol zonder onnodige toevoegingen.
Bertil
Heerlijke maaltijden, veel beter dan die van de supermarkt. Verser en gezonder! Wordt ook altijd fijn geholpen
Nathalie
Lekkere maaltijden en heerlijke sapjes. Aardig personeel
Sophie
Lekkere sapjes & verse smoothies!
Mo
snelle levering, goed advies en een topservice! De sapkuur doet wonderen! Munch yourself fit 💪🏻