montuurtjevoorjou
Bestel je op een werkdag voor 17:00 uur? Dan heb jij jouw zonnebril de volgende dag al in huis!
Dario Bordenga
Fijne service, snel bezorgd en verassend goede kwaliteit voor die prijzen! Ik bestel er binnenkort nog een paar!
G.
Erg tevreden over de zonnebril, echt heel mooi en stevig. Ook echt super snel geleverd, lag de volgende dag al in de brievenbus.
Hoe beoordeel je montuurtjevoorjou?
Dagmar de Groot
Mooie prijzen snelle levering
Marja Schaap
Snelle levering. Goed verpakt.
Inge
Perfect
Merit Ten Broeke
Ruim assortiment met mooie zonnebrillen.
Goede service en snelle levering.
Ik draag hem met veel plezier! -
guido mourik
Goede prijzen, hele snelle levering. Niks op aan te merken.
Matthew
Snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding
Nina
Super snelle leveren en goede kwaliteit!
Nicolette Langestraat
Werkelijk een prachtige zonnebril. Goed voor de ogen. Snelle bezorging. Ik ben zeer tevreden.
Maurice H
Snelle service!
Mohamed Abouziedan
Pas niet bij mij
Antwoord van montuurtjevoorjouDank voor je review Mohamed. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je de zonnebril niet mooi vindt passen. We hebben je retourtje ontvangen en direct terugbetaald.
A.P. Zijlstra
Goede prijs kwaliteit verhouding. Betrouwbare website.
Jeroen Bolt
Snel geleverd, en een top brilletje!
Antwoord van montuurtjevoorjouSuper bedankt voor je goede review!
D Shepperd
Redelijk goede bril. Mooi donker beeld en goede bescherming tegen de zon. Tenminste dat lijkt zo. Mijn vraag is wel of er UV bescherming in zit?
Antwoord van montuurtjevoorjouDank voor je goede review. Al onze brillen hebben gecertificeerde UV400 bescherming. Hopelijk ben je tevreden met je montuurtje
Y Karaca
ik heb één plus en min punt:
zonnebril is van goede kwaliteit en je ziet alles helder, maakt je uitkijk zicht niet donker.
Ik had bij zn goede kwaliteite eerlijke gezegt ook een brilcover verwacht, maar helaas zat dit er niet bij en vind dit een min punt. Verder heb ik geen andere opmerkingen.Antwoord van montuurtjevoorjouDank voor je review. Een bril cover kun je bij ons los bestellen op onze accessoires pagina. We nemen je feedback serieus om te kijken of we dit in de toekomst er bij kunnen leveren,
Daniël
Goede service! Snel geleverd!
Geronimo Van hoof
Ik heb mijn bestelling niet gehad via de post nl zeg zeggen dat die aan gekomen is terwijl dat niet zo is
Antwoord van montuurtjevoorjouHallo Geronimo, We hebben geprobeerd contact met je te zoeken alleen krijgen we geen reactie. We gaan er daarom van uit dat je bestelling alsnog boven water is.
Nico
Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Communicatie verloopt soepel, verkoper heeft verstand van zijn product. Snelle service en snelle levering. Kom hier zeker terug.
Antwoord van montuurtjevoorjouSuper bedankt voor je uitstekende review Nico!
Natasja Van zuijdam
Goede kwaliteit kwa prijsverhouxe