monfoot
Dennis
Levering duurt een kleine week. Maar de sokken zijn top.
Dirk van den Broek
Snelle levering met goede kwaliteit
Hoe beoordeel je monfoot?
Jan Willem Scheijgrond
Top product snel geleverd
Mia Jacobs
Ik heb super fijne sneakersokken besteld die echt blijven zitten!!!
Dylan Dijkstra
Gebeld met de klantenservice en gevraagd naar de maatvoering. Goed geholpen en goede service! Sokken zitten perfect.
Antwoord van monfootBeste Dylan,
Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met je aankoop! -
Soof
Ik twijfelde tussen twee maten en na contact gehad te hebben met de klantenservice de juiste maat gekozen. Mijn vraag werd snel en kundig opgepakt door medewerker Sophie. Waren er maar meer zoals zij :)
JP
De sokken van monfoot zitten zeer comfortabel en voelen zeer zacht aan. De maat komt goed overeen met mijn schoenmaat. Ik kende het merk nog niet, maar ben blij verrast. De sokken werden supersnel geleverd.
Bart vH
Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit.
Tim
Sokken van erg slechte kwaliteit, ze blijven namelijk niet zitten. Helaas geen enkele reactie van de klantenservice ontvangen.
T Weijmans
Probleem met
Levering bleek te liggen bij het transportbedrijf achteraf. Eerdere bestellingen prima verlopen, prijs kwaliteit verhouding prima -
Rolf De Kok
Verkeerde goederen ontvangen
Kan niemand bereiken via telefoonnummer 0297-745842
E-mail adres info@monfoot.nl geeft foutmelding -
Julia Heerenveen
Normaal koop ik alleen van een duur merk. Blij verrast dat
Lisanne Seinhorst-Hermsen
Zeer slechte klantenservice. Ik had witte enkelsokken besteld, maar kreeg helaas zwarte geleverd.. Na meerdere malen een mail te hebben gestuurd naar de klantenservice (er is geen telefoonnummer) , heb ik na bijna 2 weken nog steeds geen reactie mogen ontvangen. Ik raad iedereen af om hier een bestelling te plaatsen! Zeer onbetrouwbaar!
Tim Dautzenberg
Product wat binnen een nette termijn geleverd. De onzichtbare sneakersokken functioneren echter niet. Email over gestuurd en na 8 dagen nog steeds geen reactie
Serginio Winter
zijn super goed en zit goed
Rudolf Engelsman
Sokken snel verstuurd gekregen, helaas had ik de verkeerde maat besteld dus de sokken retour gestuurd. Probeer nu al 4 weken contact te krijgen (via antwoordformulier en naar de info@), maar tot op heden geen respons. Ook geen bevestiging dat mijn vraag/retour is aangekomen.
JWM van Eerd
prima
Marga Van bergen
Het artikel voldoet helemaal aan mijn verwachtingen! Snelle service!!!
Sonja D.
Goede kwaliteit en snelle levering
Karin
Snelle levering. Product van goede kwaliteit