moestuinplant.nl
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 23-09-2024 stopgezet
Delplumo
Nooit meer !!! Rode peperplantjes besteld. Werd goed afgeleverd en zag er op eerste zicht prima uit.
Aangeplant en redelijk snel daarna de helft afgestorven. Kan gebeuren al stonden ze in een kasje, maar ok
Uiteindelijk groeide de rest en toen kwamen de vruchten eraan… bleken groene paprika’s te zijn ipv rode pepers.
Enkele malen getracht contact te krijgen met de firma via telefoon en e-mail
Nooit een reactie gekregen.
Malafide partij, ik bestel er niet meer en raad aan anderen dat ook niet te doen.
Paul
In mijn partij winterrogge zaad zitten beestjes. Na herhaaldelijk mailen en bellen na een week nog steeds niets van gehoord!! Ik raad iedereen af bij deze partij te bestellen!!
Marianne Gouka
Ik heb een mail gestuurd omdat het zaad dat ik bestelde aan de datum was
exp.01-07-2024 Ontvangen op 3 juli 2024- 5 van de 7 zakjes
Had gehoopt om een reactie hierover . -
Vera De Valck
Schandalig, tomatenplanten in een veel te grote doos verpakt zodat de ranken afgebroken zijn. Plaats in mijn geldbeugel en niets in mijn moestuin. Dit nooit meer. Ook geen reactie op mijn mail met foto's.
Marianne Van Efferen
Contact met de firma is moeilijk
Telefoon wordt niet beantwoord.
Mail niet beantwoord.
De levering duurde 8 dagen
De planten waren erg mooi verpakt maar hebben waarschijnlijk te lang in de doos gezeten. Alleen een komkommerplant en twee tomatenplanten waren nog in orde. De rest was niet meer te redden.
En dan geen contact mogelijk
Waardeloos!!!!!!!!!!!
zieltogende plantjes
Veertien van de achttien planten zijn al dood. dat verwijt ik de verkopende partij niet, maar zonde van de tijd en moeite die ik eraan besteed heb. Dit maakt de prijs per stuk van de wel groeiende plantjes wel heel hoog.
Hans Fam. Hans
Onduidelijk wat we kregen en geen reaktie op onze mail met de vraag wat is wat
Karole
Goede service,en goed verzorgd aangekomen als brievenbus pakje.
Adriaan Van Westreenen
geen van de 10 plantjes doet het. zeer slecht !! Helaas kan ik jullie webwinkel niet aanraden dus!
Goede bereikbaar. Maar de planten waren
Leendert Kamerling
Redelijk lange levertijd. Planten waren niet stevig en verkleurd en een aantal rottende bladeren. Lijkt alsof ze al een week geleden verpakt zijn.
Romano
Bestelling word niet geleverd. Klanten service beantwoord geen mails. Telefoon nummer is niet in gebruik.
Antwoord van moestuinplant.nlHoi Romano. We hebben elkaar ondertussen gesproken, en een oplossing gevonden voor je vraag mbt bestelling en vertraging in bezorgproces.
Boukje van Lune
Niks op aan te merken! Alles prima!
Antwoord van moestuinplant.nlDank je wel!
Wim Blanken
Alles levend in huis terwijl het flink warm was buiten. Men denkt goed mee om de levering goed te laten gaan. Persoonlijk contact was fijn.
Johannes
Tijdig geleverd. Goede advisering, per omgaande op vraag. Product is van uitstekende kwaliteit (al meerdere jaren)!
Pascal Ebell
Lekker als alles gaat zoals gezegd wordt!
Jan Arkesteijn
Het zag er toppie verzorgd uit, goede kwaliteit
Paul
Ontvangen plantjes zagen er goed uit en zijn geplant
Daarnaast Zakjes zaad verkregen tot een houdbaars datum van 1 juli 2024 . Hierover heb ik een mail gestuurd, maar nog geen antwoord ontvangen.Antwoord van moestuinplant.nlHoi, We hebben ondertussen elkaar gesproken en het misverstand is opgelost!
Niels Broeders
Goede prijs kwaliteit verhouding
Silvia Van Geenen
Mooie sterke planten zoals beschrijving