maanvisshop
Ronald Lammers
Goed verpakt. Geleverd zoals omschreven.
Antwoord van maanvisshopBeste Ronald, bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat alles naar wens is. Veel plezier met uw aankopen en graag totziens in onze winkel of webshop.
Tim
Antwoord van maanvisshopBeste Tim,bedankt voor je review. Veel plezier de verlichting en graag tot ziens in onze winkel of webshop.
Hoe beoordeel je maanvisshop?
Pim Evertse
Goed geholpen. Veel keuze
Antwoord van maanvisshopBeste Pim, bedankt voor je review. Veel plezier met uw aankopen en graag totziens in onze winkel of webshop.
Stephan V.
Geweldige service, zelfs een extratje ontvangen als dank. Ondanks de kleine bestelling. Zeer gewaardeerd.
Antwoord van maanvisshopBeste Syephan, bedankt voor de leuke review. Veel plezier met je aankopen en graag tot snel in onze webshop of natuulrijk in onze winkel in Nijmegen.
rein van leijenhorst
Keurig behandeld.
Antwoord van maanvisshopBeste Rein, bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankopen. Graag totziens in onze winkel of webshop.
Ronny Desimpelaere
snelle levering
Antwoord van maanvisshopBeste heer Desimelaere, bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankopen.
Sjoerd
Meerdere keren besteld, de spullen zijn van goede kwaliteit en werden heel snel verzonden.
Antwoord van maanvisshopBeste Sjoerd, bedankt voor je review. Veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens in onze winkel of webshop.
Arina van Otterloo
Heel blij met mijn bestelling, supersnel en heel goede kwaliteit. Op deze manier echt een hele goede aanrader!
Antwoord van maanvisshopBeste Arina, bedankt voor de leuke review. Veel plezier van uw aankopen en graag totziens in onze winkel of webshop.
Rob Muller
Topservice!
Antwoord van maanvisshopBeste heer Muller, bedankt voor uw review. Veel plezier van uw aankopen en graag totziens in onze winkel.
Piet van Engelen
Goed advies, snelle levering en zeer net persoonlijk.
Antwoord van maanvisshopBeste heer van Engelen, bedankt voor de mooie review. Veel plezier met het doseersysteem en graag tot ziens in onze winkel of webshop.
Hans Lobregt
Fijne winkel met prima service!
Antwoord van maanvisshopBeste heer Lobregt,
Bedankt voor uw review. Graag tot ziens in onze winkel of webshop en veel plezier met uw eventuele aankopen. -
Peter Van Der Wilk
Product
Antwoord van maanvisshopBeste heer van der Wilk, bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens in onze winkel of webshop.
Thijs Van oosterhout
Snelle levering, en goede service
Sabrina
Duidelijke informatie erg behulpzaam. Erg klantvriendelijk en een hart voor vissen.
Antwoord van maanvisshopBeste Sabrina, bedankt voor je review. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw aankopen. En voor vragen en informatie zijn we natuurlijk ook altijd beschikbaar.
Pascal
De gevraagde producten waren snel geleverd.
Arjan Coldewijn
Vind het echt een aanrader, jullie zijn super
J.H
Snelle en correcte levering
Sameer
Hele fijne service, heb naast m'n bestelling ook samples en een potje visvoer gekregen. Ben zeer tevreden over de verlichting en Maanvis had de scherpste prijs.
AJ Kooi
Goede producten en snel geleverd
Chris van der wel
De Chihiros wrgb2 slim 30 besteld, snelle en correcte levering, ook prima verpakt.