maanvisshop
Maanvisshop voor al uw aquarium en aquascape benodigdheden snel verzonden, ruim assortiment en goede service!
aquaria aquascaping
9,8
Filter 131 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 130 met beschrijving

• Roel
    Geverifieerde klant van maanvisshop

Goede service, contact en verzending snel en netjes. Zelden zo snel mijn spullen in huis gehad. In de toekomst vaker bestellen!

Antwoord van maanvisshop

Beste Roel, bedankt voor de leuke review. Fijn dat alles snel is bezorgd, daar doen we altijd ons best voor. Veel plezier met de aankopen en graag tot snel in onze winkel of webshop.

• Maarten Winkels
    Geverifieerde klant van maanvisshop

Fijn contact met de medewerkers, mooi product en super snel binnen! Zeker een aanrader!

Antwoord van maanvisshop

Beste Maarten, bedankt voor de mooie review. Veel plezier met de aankopen en graag tot snel in onze winkel of webshop.

• Hoe beoordeel je maanvisshop?

• Richard Van de Velde
    Geverifieerde klant van maanvisshop

Snel geleverd en netjes verpakt.

Antwoord van maanvisshop

Beste Richard bedankt voor uw review. We wensen u veel plezier van uw aankopen en zien u graag snel weer in onze winkel of webshop.

• Lukas
    Geverifieerde klant van maanvisshop

Snelle levering. Product was helaas defect. Goede afhandeling aan de telefoon en via de mail. Heel tevreden ondanks kapotte lamp.

Antwoord van maanvisshop

Beste Lukas bedankt voor je review. Veel plezier van de aankopen en graag tot snel in onze winkel of webshop.

• Annemarie Goddard-Kort

Snelle verzending

Antwoord van maanvisshop

Beste Annemarie bedankt voor uw review. Veel plezier van uw aankopen en graag tot snel in onze winkel of webshop.

• Rinus Van Silfhout

Snelle l

Antwoord van maanvisshop

Beste Rinus bedankt voor uw review. Veel plezier van uw aankopen en graag tot snel in onze winkel of webshop.

• Eddy Haas
    Geverifieerde klant van maanvisshop

Verkeerd product afgestuurd ...maar perfect en snel opgelost !! Zeer tevreden prima service.

Antwoord van maanvisshop

Beste Eddy, bedankt voor uw review. Graag tot ziens in onze webshop of winkel.

• Kees Moerland
    Geverifieerde klant van maanvisshop

Snelle service, waren goed verpakt

Antwoord van maanvisshop

Beste Kees, bedankt voor de review. Veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens in onze winkel of webshop.

• Claudia H.

Snelle levering. Topper.

Antwoord van maanvisshop

Beste Claudia, bedankt voor je review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens in onze winkel of webshop.

• Nicole Vriens
    Geverifieerde klant van maanvisshop

Super snelle en correcte levering. Net als de communicatie daarover

Antwoord van maanvisshop

Beste Nicole, bedankt voor de mooie review. Veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens in onze winkel of webshop.

• Klaas van der Horst

Prima verzorgd

Antwoord van maanvisshop

Beste Klaas, bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankopen en graag tot snel in onze winkel of webshop.

• Henk
    Geverifieerde klant van maanvisshop

Zeer snelle afhandeling. Bestelling opgehaald in de winkel.

Antwoord van maanvisshop

Beste Henk, bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens in onze winkel of webshop.

• Ronald Lammers
    Geverifieerde klant van maanvisshop

Goed verpakt. Geleverd zoals omschreven.

Antwoord van maanvisshop

Beste Ronald, bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat alles naar wens is. Veel plezier met uw aankopen en graag totziens in onze winkel of webshop.

• Tim

Antwoord van maanvisshop

Beste Tim,bedankt voor je review. Veel plezier de verlichting en graag tot ziens in onze winkel of webshop.

• Pim Evertse

Goed geholpen. Veel keuze

Antwoord van maanvisshop

Beste Pim, bedankt voor je review. Veel plezier met uw aankopen en graag totziens in onze winkel of webshop.

• Stephan V.
    Geverifieerde klant van maanvisshop

Geweldige service, zelfs een extratje ontvangen als dank. Ondanks de kleine bestelling. Zeer gewaardeerd.

Antwoord van maanvisshop

Beste Syephan, bedankt voor de leuke review. Veel plezier met je aankopen en graag tot snel in onze webshop of natuulrijk in onze winkel in Nijmegen.

• rein van leijenhorst

Keurig behandeld.

Antwoord van maanvisshop

Beste Rein, bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankopen. Graag totziens in onze winkel of webshop.

• Ronny Desimpelaere

snelle levering

Antwoord van maanvisshop

Beste heer Desimelaere, bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankopen.

• Sjoerd
    Geverifieerde klant van maanvisshop

Meerdere keren besteld, de spullen zijn van goede kwaliteit en werden heel snel verzonden.

Antwoord van maanvisshop

Beste Sjoerd, bedankt voor je review. Veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens in onze winkel of webshop.

• Arina van Otterloo
    Geverifieerde klant van maanvisshop

Heel blij met mijn bestelling, supersnel en heel goede kwaliteit. Op deze manier echt een hele goede aanrader!

Antwoord van maanvisshop

Beste Arina, bedankt voor de leuke review. Veel plezier van uw aankopen en graag totziens in onze winkel of webshop.