llaud.nl
Irene Assies
Snelle levering, goede prijs
Michel
Mooie producten en snelle levering
Hoe beoordeel je llaud.nl?
A
Geen service.
Antwoord van llaud.nlBeste A,
Dank u wel voor uw beoordeling en onze oprechte excuses voor het ongemak. Helaas is het artikel dat u besteld had op hetzelfde moment in zowel onze winkel als webshop verkocht, waardoor het niet meer beschikbaar was.
We hebben u een alternatief aangeboden, maar begrijpen dat dit niet aan uw verwachtingen voldeed. Daarom hebben we de bestelling gecrediteerd.
Nogmaals onze excuses voor deze situatie. Als we u in de toekomst ergens mee van dienst kunnen zijn, horen we dat graag.
Llaud -
Channah Van den Broek
Tot nu toe perfecte service! Ik wacht nog tot de levering van mijn meubel maar heel netjes te woord gestaan van mij vragen die ik over de bestelling had!! Nu wachten tot het binnen is!
Joanne Zandee
Super snelle, goede en vriendelijke service! En een prachtige winkel in Oisterwijk.
Anna Van domburg
Mooie prijs en goede service
Maria Remmelzwaal
Snel verstuurd en bij retouren ook snelle actie!
S
Top service, goed geholpen. Zeker je moeite waar om langs te gaan!
MO
Prachtige jas en een stuk voordeliger dan elders.Erg blij mee!
Willian Boere
Prima service, artikel snel ontvangen
Mark Wolters
Super , netjes optijd
Gerry
Matige afhandeling retour!
Antwoord van llaud.nlBeste Gerry,
Dank voor je beoordeling. We hebben het retour op 1/12 ontvangen en op 3/12 verwerkt en (gedeeltelijk) gecrediteerd. Wat kunnen we volgens jou anders doen om de volgende keer een betere beoordeling te krijgen?
Llaud -
Afoe Tan
Snel geleverd
Elias
Snelle
Hans
Snelle levering en fijn advies van klantenservice.
Scitak03@hotmail.com Burger
Snelle levering mooie jas!!
Min puntje het mag wat wel iets netter verpakt worden zn dure jas in een.plastic zak.
Beter in een doos bespaar.je gelijk plastic afval ;) -
Emilio Enderica
Yes all good with the order
Irwen Langermans
Geweldig snelle service en goede kwaliteit
Jacqueline Mollenhof
Super snel geleverd voor een perfecte prijs. Keurig verpakt. Prima online bedrijf.
Teresa
Super Winkel!