lierenshop.eu seilwindenshop.eu etc.
Lierenshop produceert ook speciale lieren.
Reparatie en onderhoud in de hoofdvestiging in Nederland.
Lierenshop heeft een vestiging in Duitsland voor Seilwindenshop.eu en in Zwitserland voor Seilwindenshop.ch
Levering zowel aan particulieren als aan bedrijven in heel Europa.
Door de grote voorraad en is de levering meestal binnen enkele werkdagen.
Robert
Ik heb een platte lier aangekocht, na levering bleek er geen motor kenplaatje aanwezig te zijn, bij navraag hierover krijg ik geen antwoord meer.
Weet dus niet hoe ik deze moet beveiligen, geen stroomsterkte, zelfs geen aansluitspanningen. Aankoopdatum (23/11/2023) dus garantie is al verlopen, nochtans heeft deze lier nog niet gewerkt. -
Takels
wij werken met de bloklieren van deze shop,het werkt super alleen gaan ze aardig snel kapot.op de site staat reparatie gebeurd snel.nou 0 procent van waar, ben hem een jaar kwijt geweest, heb nu een aantal defecte takels liggen.
het enigste wat de lierenshop zegt is je gebruikt hem fout eigen schuld,terwijl we normaal ermee omgaan.totaal geen aanrader om ze hier tekopen de service is zo bizar slecht.
garantie krijg je niet.
Telefonisch contact , gehad krijg je tehoren dat je gewoon pech hebt en een nieuwe moet kopen .zijn gelukkig maar 500 euro ongeveer.
Dus mensen niet kopen!! na half jaartje kan je weer een nieuwe kopen.Antwoord van lierenshop.eu seilwindenshop.eu etc.Hallo,
Wij hebben geen idee wie u bent.
Wij kregen van u onderstaande reactie op onze website met name op onze blocklieren.
Wij vinden dit een vreemd verhaal.
Wij hebben geen enkele block lier liggen die nog gerepareerd moet worden.
Zeker geen een die een jaar bij ons zou hebben gelegen.
Hoe kunnen wij u hier toch helpen?
Is er iets misgelopen in onze communicatie met u??
Hoe beoordeel je lierenshop.eu seilwindenshop.eu etc.?
Ton Nooteboom
De bestelling was supersnel verzonden. Door een probleem bij de transporteur is het pakket echter kwijtgeraakt. Lierenshop heeft echter onmiddelijk de producten opnieuw verzonden. Top service!
Antwoord van lierenshop.eu seilwindenshop.eu etc.Heer Nooteboom heeft de bestelling ontvangen. Maar is die kwijt geraakt. Helaas kunnen wij daar niets aan doen. Noch helpen bij het terugvinden. UPS kan hier ook niets doen, omdat zij het pakket niet kwijt zijn. Zij hebben afgeleverd. Heel vervelend. Wij hopen dat heer Nooteboom het pakketje snel zal terugvinden. Wij zullen hem bij herbestelling tegemoet komen in de kosten.
Onder het afleverbewijs.
VLAARDINGEN, NL
Left At: Front Desk
Received By: NOOTEBOOM -
Johan Poldervaart
Perfecte service nadat ik zelf geen goede gegevens opgegeven had voor aflevering is ons pakket bij ups blijven hangen dit is keurig opgelost en de extra verzendkosten die hier bij kwamen hoefden we na aandringen niet te betalen super service
Peter
Na op de website te hebben gekeken heb ik telefonisch contact opgenomen. Ik ben netjes te woord gestaan en geholpen, bestelling geplaatst en deze netjes binnen 2 dagen ontvangen.