lekkersopdepost.nl
Jantina
Snelle levering, alles netjes verpakt en super makkelijk te bestellen wat je lekker vindt
Antwoord van lekkersopdepost.nlHeel fijn om te lezen dat u ervaring met de Online Snoepwinkel van lekkersopdepsot.nl zo goed is. Bedankt voor deze mooie review en waardering!.
Jano Moustafa
Lekker snoep kunnen bestellen voor een goedkope prijs!! En alles is erg lekker en ook fijn dat ze een halal selectie hebben.
Antwoord van lekkersopdepost.nlWow wat een mooie review, leuk om te lezen.
Hoe beoordeel je lekkersopdepost.nl?
Marian van Wezel
Snelle levering en erg lekker.
Antwoord van lekkersopdepost.nlBedankt voor deze mooie waardering!.
Jolanda van Deursen
Snelle verzending en levering, netjes verpakt nu smullen
Antwoord van lekkersopdepost.nlBedankt voor deze hele mooie review!. Wij werken keihard om deze beleving bij iedereen te creëren!.
Lyda Langevoort
Heerlijke hoestmelange. Het pakket was erg leuk ingepakt, voorzien van een verrassing.
Antwoord van lekkersopdepost.nlBedankt voor deze mooie waardering en fijn om te lezen dat het zo goed gesmaakt heeft!.
Colaneri Egidio
Alles goed
Antwoord van lekkersopdepost.nlBedankt voor deze mooie waardering!.
Natascha Sneller
Lekkere snoep
Antwoord van lekkersopdepost.nlBedankt voor dit mooie compliment en de mooie waardering.
Wingerina Vinck
Super lekker vers en leuke attentie gekregen word ten zeerste gewaardeerd. Netjes ingepakt en super snelle service en zeer vriendelijk. Echt een super aanrader 😊😋
Antwoord van lekkersopdepost.nlEcht super om een review als deze te mogen ontvangen, dit geeft ons zoveel motivatie om door te blijven gaan met het harde werken en iedereen een beleving als deze te geven!.
Wim Hogendoorn
Snoep Bestel voor op het werk.zupper handig en snel op het werk.top!
Antwoord van lekkersopdepost.nlWat leuk om te lezen dat het zo goed is ervaren, wij willen iedereen deze beleving geven.
Lucien Rodolf
Goede service. Genoeg keuzes om te snoepen.
Antwoord van lekkersopdepost.nlWat fijn om te lezen dat we wederom een tevreden klant hebben. Bedankt voor deze mooie review en top waardering voor ons harde werk!.
Mike Robyn
Zeer snelle levering 👍
Antwoord van lekkersopdepost.nlBedankt voor deze mooie review, hier werken we hard aan elke dag om deze beleving bij iedereen te creëren!.
Ingrid van Doorn
De drop en de snoepjeszijn heerlijk. Alleen vind ik het jammer dat er op de zakjes niet staat vermeld welke dropjes het zijn. Maar verder SUPER 😀
Antwoord van lekkersopdepost.nlDank voor deze mooie waardering, fijn dat het zo goed is ervaren, we gaan uw feedback verder intern bespreken.
Martine
Pakje de volgende dag al gekregen.alles mooi ingepakt.bedankt
Antwoord van lekkersopdepost.nlHeel fijn om te lezen dat het zo goed ervaren is, wij willen deze ervaring aan iedereen geven en daar werken we hard voor!.
Natascha Moes
Erg leuk en lekker zoet
Antwoord van lekkersopdepost.nlSuper om te lezen, fijn dat het zo goed ervaren wordt.
Ramona
Snelle levering.
Heerlijk snoepgoed.
We genieten er echt van en zullen zeker nog eens bestellenAntwoord van lekkersopdepost.nlWat een leuke review om te lezen, fijn dat we zo een goede beleving hebben kunnen geven!. Deze ervaring is het voorbeeld wat we aan iedereen proberen te bieden. Geniet ervan en we zien u zeker graag nog een keer terug!.
Carine VANMEENEN
Alles goed verlopen
Antwoord van lekkersopdepost.nlFijn om te lezen dat u het allemaal zo ervaren heeft, hier staan wij voor om dit te creëren.
Wilco Olofsen
Alle was goed snel in huis
Antwoord van lekkersopdepost.nlWat leuk om dit te lezen, erg blij met deze complimenten, we werken er hard voor om deze beleving aan iedereen te geven die besteld bij lekkersopdepost.nl
Colaneri Egidio
Alles goed
Antwoord van lekkersopdepost.nlFijn om te lezen dat u het zo goed heeft ervaren, bedankt voor de mooie review!.
Sonja
Heel goed
Antwoord van lekkersopdepost.nlBedankt voor deze mooie waardering!!.
Victoria
Snelle levering, goede assortiment, alles is netjes ingepakt, kortom een super leuke cadeau.
Antwoord van lekkersopdepost.nlHarstikke leuk om deze mooie waardering te ontvangen, hier doen we het allemaal voor!.