landrover-stickers.nl
Leon
Geweldige service product wat niet meer werd gevoerd door belangstelling weer in assortiment genomen en meteen kunnen bestellen en is al geleverd. Top team.
Hans Jager
De eerste sticker heb ik helaas niet goed opgeplakt.. (terwijl ik van mijn leven al heel wat stickers had geplakt haha) Maar nadat ik dit gemeld had werd mij beloofd een nieuwe kosteloos toe te sturen, Super service
Hoe beoordeel je landrover-stickers.nl?
Luc Reiff
wacht al meer dan twee weken op de sticker. Heb facturen betaald, krijg mails en een evaluatie, maar nog geen sticker thuis
Greet Rijvers
bestelling doorgegeven op 16 mei 2022. Betaling gedaan op 16 mei 2022. Zouden het opsturen 18 mei. 20 mei het ik gereageerd dat de bestelling nog niet is toegekomen alhoewel men mij beloofd had om de bestelling op te sturen 18 mei. Via track & trace krijg ik melding dat pakket nog niet is binnengebracht bij post nl op datum van vandaag 21 mei. Ik heb mail gestuurd waar bestelling bleef maar tot op heden gewoon geen antwoord gehad.
Antwoord van landrover-stickers.nlBeste Greet, zoals reeds telefonisch besproken is de zending wel bij PostNL aangeboden maar daar niet verwerkt. Uiteraard hebben we het weer opnieuw verzonden en hopen dat alles naar tevredenheid is opgelost.
Mariano Benito
am 06.11.2021 gekauft, bezahlt und bis heute keine reaktion oder aufkleber bekommen. eine bestätigung über kauf und eingang sonst nix. laden kann ich nicht weiter empfehlen. mb
Rocco Kroese
Snel en netjes afgehandeld.
2 bestellingen op 1 dag gedaan en ze hebben zelf 1x verzendkosten terug gestort.
Mooie kwaliteit stickersAntwoord van landrover-stickers.nlHallo Rocco,
Hartelijk dank voor je 5 sterren beoordeling!
Uiteraard is het niet nodig 2x verzendkosten naar 1 adres te betalen.
Team landrover-stickers.nl -
Ann Peels
Je krijgt wat je besteld en op tijd.
Paul Hofste
Goede kwaliteit en service.
Willem Van den Eijkel
Snel geleverd met extra sticker. Heel sympathiek.
Ronald Smit
Ik heb stickers besteld ( Camel Trophy ) deze lijken wel voor een Vrachtwagen zijn een beetje groot voor mijn Serie 109 .
Een stukje kleiner zou mooier / subtieler zijn, wel een snelle levering .
m.vr.gr
Ronald SmitAntwoord van landrover-stickers.nlHallo Ronald, jammer dat je de stickers te groot vind en dat je ontevreden bent. Er staan maten bij elke sticker zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wil je ons een mail sturen met welke maat je nodig hebt? Dan zorgen wij ervoor dat je deze a.s. Dinsdag in huis hebt!
H Gankema
Netjes verpakt, hoge verzendkosten
matthijs rijf
Snelle levering goed product
Daniel Kieft
Snelle verzending, goed product. Niks mis mee!
Saskia Ros
Uitstekende kwaliteit, snelle bezorging en zeer netjes verpakt! Gratis sleutelhanger, ik geef een dikke 10!
Antwoord van landrover-stickers.nlGraag gedaan en dankjewel!
Serge Paladino
Ik zal nooit iets bestellen, geen goederen, geen e-mails beantwoorden en het geld is op. Blijf weg
Nicole Raats
Goed geholpen en snel geleverd
Willy Seeldrayers
bestelling gedaan en betaald, enkele dagen niets gehoord en nadat er vermoedelijk bij iets was verkeerd gelopen en ik zelf terug contact had opgenomen is het heel vlug in orde gebracht en had ik de stickers vlug in de bus
waarvoor dank voor de snelle rechtzetting 😉
Driek De beij
Super eenvoudig en snel geleverd!
Damien Banerji
Snel, en mooi product mooi verpakt
Nico Van der Veen
Snelle acurate verzending