korfbalinc.
Sven de Jong
Het Korfbal Whiteboard is compact, handig en perfect om tactieken en strategieën visueel te maken. De duidelijke lay-out en meegeleverde accessoires maken het ideaal voor trainingen en wedstrijden. Een must-have voor elke coach!
Franka
Top whiteboard!
Hoe beoordeel je korfbalinc.?
Frank
Leuke producten!
Johanna
Snelle levering!
Sam
Top product! En snelle levering!
Jan Hoekstra
Leuk korfbalitem, hele snelle verzending.
Jan
Top coachbord!
Antwoord van korfbalinc.Bedankt voor je reactie! 🏐
Geweldig om te horen dat je blij bent met het coachbord. Succes ermee!
Claudia Gödde
Sehr schnelle Lieferung nach Deutschland und vor allen Dingen super Support bei Nachfrage und sofortige Rückmeldung!! Jederzeit wieder!!
Antwoord van korfbalinc.
Vielen Dank für dein tolles Feedback! 🇩🇪
Es freut uns sehr, dass du mit der schnellen Lieferung und unserem Support so zufrieden bist. Wir freuen uns darauf, dich jederzeit wieder bei KORFBALINC. begrüßen zu dürfen!
Sportliche Grüße,
Ilse Hansen
mooi korfbalbordje en geweldig voor te gebruiken
Antwoord van korfbalinc.Bedankt voor je reactie! 🏐
Geweldig dat je zo blij bent met het korfbalbordje. Veel plezier ermee!
korfbalpuzzel
Jammer dat we onze puzzel nog steeds niet hebben. We wilden hem cadeau doen voor de Sint. We hopen dat hij nog onder de kerstboom kan....
Antwoord van korfbalinc.Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de vertraging!
De puzzel was een pre-order, met een verwachte verzenddatum rond half december. We begrijpen dat dit ongemakkelijk kan zijn, zeker met de feestdagen in zicht. Binnenkort ontvang je meer informatie over de exacte leverdatum!
Dank voor je geduld en vertrouwen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!
Het team van KorfbalInc. -
Lisa Willems
Ik heb mijn telefoonhoesje met 'I LOVE KORFBALL' binnen en ben er superblij mee!
Antwoord van korfbalinc.Wat leuk om te horen, bedankt voor je enthousiaste reactie! 💛🏐
Geweldig dat je blij bent met je telefoonhoesje ‘I LOVE KORFBALL’! We hopen dat je er lang plezier van hebt en dat het jouw liefde voor korfbal perfect laat zien.
Het team van Korfbalinc. -
Sophie van der Linden
Unieke korfbal producten
Antwoord van korfbalinc.Wat een geweldige review, bedankt!
Super om te horen dat je onze unieke korfbalproducten waardeert! We blijven ons inzetten om de leukste en meest originele items voor de korfbalcommunity te blijven ontwikkelen.
Het team van Korfbalinc. -
Niets
Heb mijn product nog niet ontvangen
Antwoord van korfbalinc.Bedankt voor je review!
We begrijpen dat het wachten lastig kan zijn. Aangezien het om een pre-order gaat, verwachten we dat je product deze maand, december, wordt geleverd. Zodra het onderweg is, laten we je dat direct weten!
Dank voor je geduld en vertrouwen. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt!
Het team van Korfbalinc -
Thijs
Mooi platform!
Antwoord van korfbalinc.Wat een geweldige review, bedankt! ⭐⭐⭐⭐⭐
We zijn ontzettend blij dat je zo enthousiast bent over Korfbal Inc.! Het is fantastisch om te zien dat onze inzet wordt gewaardeerd door de korfbalcommunity.
Als je ooit suggesties hebt of ideeën waarmee we nog meer waarde kunnen toevoegen, horen we dat graag. Samen bouwen we verder aan de mooiste sport!
Sportieve groet,
Het team van Korfbal Inc.