kleurmeester.nl
Onze voorliefde voor kleur, strepen, textuur en materiaal zorgt voor een levendige en verfrissende sfeer.
Onze mix van vakmanschap, passie en eigen ontwerp zorgen voor een unieke collectie kussens, stoffen, tafellinnen, tuinmeubelen en op maat producten.
T.Smit
We had a beautiful custom shaped cushion made is just a week. Great service, and good quality.
KPM Tulen
Supersnelle levering, goede verpakking, persoonlijk kaartje erbij
Hoe beoordeel je kleurmeester.nl?
Suzanne
Vriendelijke en duidelijke communicatie
Mooie producten, goede service
Hans en Anneke Kloek
Snelle levering, mijn bestelling was zo in Griekenland!
Monique Mulder
Geweldige service! Prachtige kussens!
Aukina Buining
Snelle afhandeling!
Cathérine
Goede communicatie, snelle levering!
Ineke de Boer
Pracht kwaliteit stof wat goed op kleur blijft
David IJzelendoorn
Mooie site, prachtige materialen, bestelling komt exact overeen met foto's op site. Erg tevreden over de service, het maken en het vlot verzenden van de lopertjes voor de strandstoelen
Irma
Goede service. Vooraf mailcontact om te verzekeren of de maat goed zou zijn. Alleen jammer dat de verkeerde stof is geleverd. Maar dat is later goed opgelost.
Monique
Snel geleverd, heerlijke stoel. Helaas geleverd zonder zon;-)
Trees
Prachtige stoelen, fijn contact met Ilse!
Aanrader! -
Willy de Graaff
Prima service, op maat gemaakte kussens, blij mee
Pieter Oosthoek
Prachtige strandtassen die we gebruiken bij onze installaties en die we meestal achter moeten laten bij onze klanten….
Cees
Geweldige service, meer dan 100% betrouwbaar!
Peter
Degelijk materiaal, goede prijs. Heel persoonlijke service, snel en uiterst correct. Zonder enige twijfel sterk aan te raden.
Marsja Vis
Mooie kleuren mooie stof
Marleen Boet
Aardig, efficiënt , snel , netjes 👍😃
Vincent van der Aa
Prachtige kleurrijke canvas! Vlot geleverd met een leuk persoonlijk briefje erbij! Zonnige groet, Vincent