kachelhoutoutletvenlo
Michel
Goeie pellets snel afgehandeld
René Poels
Twee kuub open haardhout (eiken) besteld en perfect geleverd. Ben er erg blij mee.
Hoe beoordeel je kachelhoutoutletvenlo?
Erna
Snelle levering en prettig mailcontact over wijziging in hout bestelling.
Jurgen Eichmuller
Snelle levering, aardige chauffeur, super geregeld.
W de Vries
Snelheid van leveren 👌🏻
Wim
Kachelpellets geleverd op gevraagde datum en plaats.
Guus Voermans
Lekkere gladde glanzende harde pellets en nagenoeg geen stof. Keurige bezorging door firma gebroeders van Eijk.
Rob Aalders
Weer top geregeld
Coen
Heerlijk als iets wat je hebt besteld er uitstekend uitziet, van goede kwaliteit is en zo vlot en zorgvuldig wordt geleverd.
Was met de gig-vrachtwagen niet eenvoudig te bereiken, maar de chauffeur had een perfecte oplossing. Chapeau, vriendelijk en we gaan een warme winter tegemoet. -
Jouko Juijn
Goede service, er wordt meegedacht als er een leveringsprobleem is. Top bedrijf!
Frank Aerts
Zeer snelle levering en goede service
Lilian
Nette service. Had gevraagd voor een leverdatum van een week later en dat ging prima. En de bezorger ook heel net en vriendelijk binnen de aangegeven tijd.
Marko de Jong
Goed geregeld en mooie prijzen! Top gedaan!
Anoniem
Prima service, prima levering door het transportbedrijf. Ik ben fan.
J Mulder
correcte aflevering zoals weergeven van de volgende dag het leveren van het product.
Leo Bos
Bezorging gaat altijd conform afspraak en zonder
kapotte zakken. Pellets zijn prima -
YBS
Prima prijs/hout. Snel transport en klantvriendelijk.
Wilhelmien
Snelle levering en goede service bij afleveren
Aiso Koopmans
Mooie pallet (voordelig) eikenhout ontvangen, blij mee. Houtblokken zijn wel wat groot. Voor mij geen probleem maar ik kan me voorstellen dat dit niet in iedere kachel past.
Noud Luttikhuizen
De levering via van Eijk is helemaal prima. Zelf de dag kiezen en de pallet plaatsen op de juiste plek.