iPaddy
J. Blom
iPad mini 6
Taras Sadovyi
Все супер, доставка прийшла вчасно і скоро
Hoe beoordeel je iPaddy?
Anouk S.
Snelle levering, keurig verpakt. Niets op aan te merken.
Larry W
Scherpe prijzen, snelle levering. Retourdeal merk je alleen aan sticker op de verpakking
Antwoord van iPaddyBeste Larry,
Dank je voor je review! Goed om te benadrukken: een retourdeal is inderdaad gewoon nieuw, alleen de verpakking is een keer losgemaakt. Fijn dat deze goed bevalt. Graag tot een volgende keer!
GM van Dieren
Snel, goed en volgens afspraak
Antwoord van iPaddyBeste GM,
Dankjewel voor deze erg positieve review. We zijn blij om te horen dat alles snel, goed en volgens afspraak is verlopen!
Heel veel plezier met je aankoop en wie weet zien we je terug in de toekomst bij ons!
Rob de Brabander
Snelle kwalitatieve levering; meer dan blij met dit bedrijf!
Antwoord van iPaddyBeste Rob,
Wat ontzettend fijn om te lezen, dank u wel! We doen elke dag ons best om snel én met kwaliteit te leveren, dus het is extra leuk om te horen dat dat ook zo is ervaren. Geniet van uw bestelling en we staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling
C.
Goede prijs, snel geleverd!
Antwoord van iPaddyBeste C,
Dank je wel! Goede prijs én snelle levering, daar worden wij blij van :) Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!
Team iPaddy
Peter van Duijvendijk
Prima verlopen
Antwoord van iPaddyBeste Peter,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles prima is verlopen. Graag tot een volgende keer :)
Gijs van den Berg
Ik zocht iets wat bijna niet meer te krijgen is, maar ipaddy had het en snel geleverd
Antwoord van iPaddyBeste Gijs,
Wat leuk om te horen, dank u wel voor het delen! Fijn dat u bij ons precies heeft gevonden wat u zocht, zeker als het bijna nergens meer verkrijgbaar is. Extra mooi dat de levering ook nog snel was. We hopen dat u er veel plezier van heeft en helpen u graag weer als u iets nodig heeft!
Rob
Goede webshop, tegen concurrerende prijzen
Antwoord van iPaddyBeste Rob,
Dank je wel! Altijd fijn om te horen dat onze prijzen én webshop in de smaak vallen — daar doen we een klein vreugdedansje voor :) Graag tot de volgende keer!
Hans van Ee
Goede producten en snelle service en verzending goed geregeld
Antwoord van iPaddyBeste Hans,
Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en dat je onze service en snelle verzending waardeert. Daar doen we het voor :)
We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Esmee van Breemen
Kabel werkt niet
Antwoord van iPaddyBeste Esmee,
Dank je wel voor het delen van je ervaring. Wat vervelend om te horen dat de kabel niet naar behoren werkte — onze excuses hiervoor. We hebben inmiddels per e-mail contact gehad en direct aangeboden om kosteloos een nieuwe kabel toe te sturen. Dit is inmiddels in gang gezet en deze gaat vandaag mee met de post.
We vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen ons best om eventuele problemen zo snel en netjes mogelijk op te lossen. Mocht je na ontvangst van de nieuwe kabel nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat uiteraard graag.
Ingrid B
Super snelle levering op juiste tijdstip bezorgd
Antwoord van iPaddyBeste Ingrid,
Dank voor je review! Goed om te horen dat de bezorging snel en precies op het juiste moment was.
lydia vijverda
Snelle bezorging goed product
Antwoord van iPaddyBeste Lydia,
Leuk om te lezen, dank je wel! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de levering als het product.
Richard Haringa
Goed product, zoals beschreven
Antwoord van iPaddyBeste Richard,
Super bedankt voor het schrijven van deze toffe review. We hopen dat je lang mag genieten van jouw goede aankoop!
Daan
Anna
Geweldig service
Antwoord van iPaddyBeste Anna,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze service als geweldig hebt ervaren. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
M
Snelle levering en een zeer nette Magic Keyboard mogen ontvangen. Werkt super!!
Antwoord van iPaddyBeste M,
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat de levering snel was en dat je zo tevreden bent met het Magic Keyboard. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!
Carmen van Veggel
Topaanbieding, goed product!
Antwoord van iPaddyBeste Carmen,
Wat leuk om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier met het product!!
Ingrid
Snel verzonden. Product kwam iets later aan door de drukte bij postNL rond de feestdagen
Antwoord van iPaddyBeste Ingrid,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de verzending snel was. Jammer dat de levering door de drukte bij PostNL iets langer duurde, maar bedankt voor je begrip. We hopen dat je veel plezier hebt van het product!
Gonghou
Very good condition
Antwoord van iPaddyDear Gonghou,
Thank you for your positive review! We hope to see you back in the future, enjoy your purchase! :)
Kind regards,
Daan