iPaddy
Zoë
Snel verzonden en goed geprijsd!
Henk Westenbrink
Snel geleverd en product conform verwachting
Hoe beoordeel je iPaddy?
Aart de Meij
Prima
Tom Bakkenist
Uitstekende service en kennis
A.K Brink
Prima bedrijf. Telefonisch goed bereikbaar en probleem met kapot keyboard werd heel snel opgelost.
Gerard Rikken
Pakje niet geleverd door Post.nl. iPaddy stuurde daarna zonder problemen een andere op. Top service.
Bas Knijnenburg
Top geregeld
jeroen
Goed product en snelle levering
Jpe Oostzaan
Prima service. Ik had kennelijk niet goed beoordeeld welk model IPAD pro ik heb. Daardoor de verkeerde Apple Smart Keyboard Folio besteld. Medewerker (Erlan) gesproken en afgesproken om te ruilen voor het juiste model Keyboard. Dit is een een duurder exemplaar maar ik krijg deze voor dezelfde prijs. Zeer fideel van iPaddy. Service bestaat dus weldegelijk. Dank Erlan.
Antwoord van iPaddyBedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat Erlan je goed heeft kunnen helpen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we doen er alles aan om een fijne winkelervaring te bieden. Veel plezier met je nieuwe Apple Smart Keyboard Folio en hopelijk tot een volgende keer bij iPaddy!
Nick Wassink
Snelle service en product is naar wens
Chris
Prima (en snelle!) levering!
Nancy Struve
Snel verstuurd, mooi product, goede service!
Antwoord van iPaddyBedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle verzending, het product en onze service. Hopelijk zien we je snel weer!
Geen
Snelle levering en goed product
Niels
Snelle levering.
Jeroen Jansen
Heel blij dat ik deze originele keyboard hoes nog heb kunnen krijgen. De oude was versleten en haperde, de iPad voelt nu weer als nieuw!
Antwoord van iPaddyBedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je jouw originele keyboard hoes hebt kunnen vervangen en dat je iPad weer als nieuw voelt. Veel plezier ermee, en als je nog vragen hebt, staan we voor je klaar!
Wim Pas
Prima sevices
Arnold Choi
Mooie prijs en snelle service!
Peter Altena
Jeroen
Snelle service
Francy Heerdink
Zeer tevreden over levering vlug en genoeg contact