iHobby
Gerda D
Alles
Hoe beoordeel je iHobby?
Monique v.d. B
Makkelijk bestellen, snelle verzending en goede service. Ook werd ik heel vriendelijk telefonisch geholpen toen ik na het bestellen nog een vraag had.
Carla
Prima service
Mariska
MW Geers
Netjes snel gerelergd
Gea
Eerste keer bestelling gedaan, prima geregeld allemaal.
Info product gevraagd voor de bestelling.
Klopt met de werkelijkheid, top.
Willem
Goede service, kon na telephonische afspraak nog na 15.00uur bestellen. Geen probleem.
Wilma
Geweldig
piet
dik te vreden
Aeden
De levering was erg snel (binnen 1.5-2 dagen) en ik kreeg de juiste producten. De producten die ik besteld had en kreeg waren exact de zelfde kleur.
Cees
Snelle en goede verzending
katja
duidelijke website en snelle bezorging
Herma
Alles van prima kwaliteit, snelle levering, perfecte service, ruim aanbod van artikelen...... ideaal voor iedere hobbyist !!!
Boekbinderslijm
De lijm was snel geleverd, echter de grotere flesjes waren niet via internet op voorraad
tevreden
product zoals verwacht, vlotte levering
Corine
Heel snel geleverd, netjes en de bestelling waarbij kortingscode niet was ingevuld, werd snel en vriendelijk omgezet.
Vriendelijk, klantgericht en niet te ingewikkeld!
Een aanrader -
R
Super
Janine
Alles goed aangekomen
Benno LW
Ik heb onderstaande kledingverf besteld die volgens beschrijving goed zou moeten zijn voor mijn Nylon jas. Het verven geheel volgens instructies van de site gedaan. Het resultaat; alle gele kleur weg, de jas helmaal grijs en totaal vernield!!!
Bij mailen klant onvriendelijke antwoorden; mijn schuld, verkeerde verf, niet goed gedaan etc.
Totaal geen begrip laat staan enige compensatie van de schade of teruggave van de kosten van de verf.
WAARDELOZE SERVICE VAN iHOBBY!!!!!!!!!!!
2 Rit Liquid Verf Neon Yellow
1 Rit Liquid Verf Colorstay Dye Fixative
Antwoord van iHobbyBeste Benno,
Onze persoonlijke Klantenservice helpt u graag verder met vragen over artikelen en het juiste gebruik ervan. Het is vaak wel verstandig deze vragen vooraf te stellen.