iBought
Online verkoop van huis- tuin- en vrijetijdsartikelen. De hoogste kwaliteit en service tegen de laagste prijs in geheel Nederland en België.
8,9
Filter 2180 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1252 met beschrijving

• Jacq Bressers

Goede levering

• Marjo

Snelle en keurige verzending

• Hoe beoordeel je iBought?

• Gretha
    Geverifieerde klant van iBought

Snelle levering en ziet er mooi en degelijk uit. Blij mee

• N.Q. Tran
    Geverifieerde klant van iBought

2 weken geleden heb ik een bestelling geplaatst. Tot nu toe heb ik mijn bestelling niet ontvangen.

• Sylvia Janssen van Doorn
    Geverifieerde klant van iBought

Onderdelen ontbreken, twee besteld maar één geleverd. Telefonisch onbereikbaar. Klachtenformulier ingevuld, maar nemen op geen enkele manier contact met je op.

• marc grobben

snelle en geweldige service

• ERWIN PAHLPLATZ
    Geverifieerde klant van iBought

4 zogenaamde kaarslampen gekocht. Geen 1 er van werkt, branden gewoon constant. Je moet ze uit de fitting draaien en weer terug dan gaan ze branden als kaars. Zo gauw je de lamp via de schakelaar uit doet en weer aan branden de lampen constant. Eén grote ellende..afknapper

• Steven Lagrou

Super heel duidelijke communicatie

• Brigitte
    Geverifieerde klant van iBought

Redelijk snelle levering, goedkoop en goede after-sales (snelle reactie en nalevering).

• Massimo Asunis

Snel in huis

• Ria de Raadt
    Geverifieerde klant van iBought

Gewelidig snelle levertijd. Super deze lampjes!

• C. Klaver
    Geverifieerde klant van iBought

De broedmachine lijkt absoluut te werken naar behoren (we moeten nog een kleine 2 weken voordat de eieren uitkomen, maar ze voelen wel zoals het hoort qua temperatuur 😉). De levering was snel en dit was zonder twijfel de voordeligste manier om veel eieren in 1x uit te kunnen broeden. Aanrader

• Kees
    Review voor iBought

Product Smart Garden Large + Groeilicht en Hydroponic Systeem Click & Grow gekocht. Werkt niet! Heb tevergeefs gebeld en gemaild met iBought. Geen reactie....Heb nu via Paypal terugbetaal verzoek lopen.

Ik koop daar nooit weer iets

• Gerda Pschygoda
    Geverifieerde klant van iBought

Ben blij met mijn aankoop, goed product.

• Bjorn Van alphen

Is niet geleverd

• jup Reinders
    Geverifieerde klant van iBought

alles netjes op tijd geleverd en goed verpakt alleen jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij is zijn ook mensen die kunnen geen Engels

• Keller Robert
    Geverifieerde klant van iBought

Beste het is spijtig dat er geen Nederlandse vertaling is bijgevoegd van dit toestel 36 EGG incubator User Manuel.kan u me dat bezorgen. Op het adres guldenboomlaan 10 1980 zemst. Zo kan ik niet verder ,mvgr Keller Robert

• kaatje
    Review voor iBought

Broedmachine was na twee keer gebruiken stuk. kon niet terug vallen op garantie. Terwijl alles wat een stekker heeft, daar heb je 2 jaar garantie op. Broedmachine was binnen een jaar stuk
    Contact gezocht met ibought. Hun beweren dat je een half jaar garantie hebt. Dit mag wettelijk gezien niet. Ibought wil geen kant op . Ik ben nu naar geschillencommissie gegaan om product vergoed te krijgen. Zo jammer dat dit op deze manier moet.

• Ron Janssen
    Geverifieerde klant van iBought

Snelle verzending en prijs kwaliteit is heel goed.

• Wendy
    Review voor iBought

Slecht geleverd product, kapot en slijtage en verkocht als NIEUW product.
    Doen er vervolgens werkelijk waar NIKS geen moeite voor ergens op te reageren!!
    Weken al emails en voicemails verder.
    SLECHT!!! 1 ster is eigenlijk al teveel. Jammer!