iBought
Alex Meire
Zeer te vrede
Hans Janssen
snelle levering goede kwaliteit
Hoe beoordeel je iBought?
Martin Hartman
Snel verstuurd door het bedrijf echter bezorging vanaf depot Post.nl alleen maar druk drukdruk.
Koper
Snel, netjes geleverd
jan c
Goedkoper dan elders en zeer snel geleverd!
Jacq Bressers
Goede levering
Marjo
Snelle en keurige verzending
Gretha
Snelle levering en ziet er mooi en degelijk uit. Blij mee
N.Q. Tran
2 weken geleden heb ik een bestelling geplaatst. Tot nu toe heb ik mijn bestelling niet ontvangen.
Sylvia Janssen van Doorn
Onderdelen ontbreken, twee besteld maar één geleverd. Telefonisch onbereikbaar. Klachtenformulier ingevuld, maar nemen op geen enkele manier contact met je op.
marc grobben
snelle en geweldige service
ERWIN PAHLPLATZ
4 zogenaamde kaarslampen gekocht. Geen 1 er van werkt, branden gewoon constant. Je moet ze uit de fitting draaien en weer terug dan gaan ze branden als kaars. Zo gauw je de lamp via de schakelaar uit doet en weer aan branden de lampen constant. Eén grote ellende..afknapper
Steven Lagrou
Super heel duidelijke communicatie
Brigitte
Redelijk snelle levering, goedkoop en goede after-sales (snelle reactie en nalevering).
Massimo Asunis
Snel in huis
Ria de Raadt
Gewelidig snelle levertijd. Super deze lampjes!
C. Klaver
De broedmachine lijkt absoluut te werken naar behoren (we moeten nog een kleine 2 weken voordat de eieren uitkomen, maar ze voelen wel zoals het hoort qua temperatuur 😉). De levering was snel en dit was zonder twijfel de voordeligste manier om veel eieren in 1x uit te kunnen broeden. Aanrader
Kees
Product Smart Garden Large + Groeilicht en Hydroponic Systeem Click & Grow gekocht. Werkt niet! Heb tevergeefs gebeld en gemaild met iBought. Geen reactie....Heb nu via Paypal terugbetaal verzoek lopen.
Ik koop daar nooit weer iets -
Gerda Pschygoda
Ben blij met mijn aankoop, goed product.
Bjorn Van alphen
Is niet geleverd