iApples

iApples

In 2020 ontdekte iApples dat er aanzienlijk veel producten zoals iPhones en iPads in de kast verdwijnen en vergeten worden. iApples zorgt ervoor dat deze Apple producten gerefurbished worden, op meer dan 50 functionaliteiten worden getest en vervolgens een nieuwe eigenaar krijgen.
elektronica refurbished apple
9,6

Taal

• Leonie Post
    Geverifieerde klant van iApples

Heel tevreden met deze IPad, fijn aanbod mét oplader, screen en hoes, top!
    Kleine opmerking: de verpakking was losjes, beschadigd en makkelijk te openen, ik was blij dat alles er toch in zat!

• judy
    Geverifieerde klant van iApples

de bestelling is prima alleen deed deze er langer over dan op de site aangegeven en dat was wel vervelend

• Hoe beoordeel je iApples?

• Piet Kreeft
    Geverifieerde klant van iApples

Snelle levering van een In uitstekende conditie verkerende iPad 2022. Totaal geen beschadigingen. Werkt perfect!

• EJ
    Geverifieerde klant van iApples

Uitstekende kwaliteit / prijs verhouding en zeer snelle levering

• Anoniem
    Geverifieerde klant van iApples

Het product, een kwetsbare screensaver, was verpakking in een bubbel envelop en arriveerde ernstig beschadigd. Zo’n envelop is voor een zo kwetsbaar product niet handig. Jullie reactie vind ik erg sympathiek, door twee nieuwe protectors op te sturen zonder extra kosten. Dat is nog eens klantvriendelijk! Daarom geef ik 5 sterren.

• solid
    Geverifieerde klant van iApples

pto site, betrouwbare ervaring, goed ingedeelde eebsit +adres en tel nummer, goedverpakt en er blij mee!

• Jeffrey
    Geverifieerde klant van iApples

De website ziet er netjes uit en het bestellen verliep soepel. Na het bestellen krijg ik netjes een mailtje dat er iets was met de Trackpad en daarom zou het iets langer duren. Enkele dagen later kreeg ik het pakketje opgestuurd. Ik heb een nieuwe trackpad ontvangen, erg knap gedaan en goed geregeld maar het keyboard daar ging het mis. Ik kreeg een kleiner toetsenbord zonder touch-id. Na een mailtje gestuurd te hebben, kreeg ik reactie dat ze het toetsenbord niet hebben en niet kunnen leveren en of ik mijn geld terug wil. Uiteindelijk netjes geregeld maar feit blijft dat ik nu 1,5 dag kwijt ben aan het krijgen van een keyboard en uiteindelijk niet het juiste keyboard en weer een extra ritje naar het PostNL kantoor moet maken. Allemaal geen ramp maar duidelijk ruimte voor verbetering, goed jullie voorraad bijhouden en eerlijk zijn over wat jullie verkopen.

• F.
    Geverifieerde klant van iApples

Snelle levering en ipad in perfecte staat ontvangen.

• Sabine Mesli

Super goede service

• Filip Roosbeek

Snelle service. Prima toestel 😀

• Koen Miermans
    Geverifieerde klant van iApples

Bestelling weer niet compleet. Geen hoes en geen screenprotector erbij. Mail gestuurd en na 2 dagen nog geen reactie

• Rico van Dijk
    Geverifieerde klant van iApples

Snelle levering en goed product. bedankt

• C. Eindhoven
    Geverifieerde klant van iApples

Top geregeld snel en goed 👍🏻

• Jan van Rooijen

Goede kwaliteit en prijs

• m.lewa
    Review voor iApples

Na een verkeerde levering is de communicatie zeer slecht en er wordt weinig tot geen actie ondernomen om het probleem z.s.m op te lossen.
    Op deze manier voor mij geen aankopen meer.

update:
    ondertussen is er contact geweest en er is netjes een excuses aangeboden en een goede oplossing om het op te lossen.

• Jop Handgraaf

Snelle en fijne communicatie

• Judith Bijlsma
    Geverifieerde klant van iApples

Mijn bestelling heeft een week (7 dagen ) op zich doen wachten. Levering probleem zat bij UPS . iPhone was meer beschadigd dan ik verwacht had . Op de site werd iPhone als “ zeer goed” omschreven)

• Peter Bekers
    Geverifieerde klant van iApples

Altijd goede Apple producten. Je krijgt de kwaliteit die je besteld. Tot op heden nog geen enkel product ontvangen wat niet goed was. Fijne winkel om te kopen.

• Willem
    Review voor iApples

De iPad die ik kocht was goed geprijsd en compleet met accessoires geleverd. Toen bleek dat de iPad niet werkte kon deze zonder problemen/discussie worden geruild. Prima communicatie. Heel tevreden.

• Ronald Verdries

Fijn persoonlijk contact