houseandgarden
Hiermee is gestart uit een passie voor het creëren van een thuis en fijn gevoel in en om het huis, wat uiteraard super belangrijk is!
Bart Schiebel
Mijn bestelling correct en goed behandeld
P Kingsbergen
product niet leverbaar helaas keurig antwoord gekregen van desbetreffend bedrijf
Antwoord van houseandgardenBeste,
Dank voor uw review! Wij hebben geantwoord op uw mail, maar nog geen reactie vernomen. Graag horen wij meer.
Team Houseandgarden -
Hoe beoordeel je houseandgarden?
M. R.
Alles goed in orde
Jos Frijns
Goede prijzen, goede service, hele goede site om te serven waardoor producten makkelijk te vinden, goederen uitstekend ingepakt!
Hans Dekker
Mijn pakket kwam na bijna 2 weken eindelijk aan .Houseandgarden is telefonisch slecht bereikbaar per mail kreeg ik elke keer wel netjes antwoord. Via dhl had ik een track and trace moeten krijgen maar kreeg dat niet dat zorgde voor verwarring en frustratie .maar achteraf dus netjes geregeld
Elbert Hogebrug
Goede Service.
Winny Reeders
Het artikel was gebroken bij ontvangst maar er is na mijn klacht direct een nieuwe verstuurd. Dat is heel correct.
Antwoord van houseandgardenBeste Winny,
Wij hebben geen mail gehad van u, wij wisten helemaal niks van een gebroken artikel af! U kunt ons gerust mailen, dan zullen wij zorgen dat het wordt opgelost.
Bart
Prima service en verzending. Netjes ingepakt en precies zoals omschreven.
JP Hustinx
Snelle delivery (in Spanje nota bene), uitstekend ingepakt. Goed product, prima prijs. Korting: zeer tevreden
Geert-Jan van Grinsven
Bijgeleverde schroeven van slechte kwaliteit
Rita
De toiletrolhouder ziet er precies uit zoals op de website getoond en is in bijzonder mooi materiaal, heel solide, goede kwaliteit en goede service
Melanie Frei-Sorn
Jan Schepers
Telefonisch contact heb ik als uiterst prettig ervaren. Werd ook snel teruggebeld. Bestelling werd binnen enkele dagen al bezorgd.
Lin Kuipers
Ons bestelde tuinbankje was niet meer leverbaar.
Eerst waren we teleur gesteld.
Maar Jan heeft moeite gedaan een soortgelijke tuinbank te scoren.
Inmiddels ontvangen en zijn we er heel blij mee.
Prima behandeling! Dik tevreden.
Antwoord van houseandgardenBeste Lin,
Dank voor uw review!
Wij hebben ons best gedaan, heel fijn dat alles goed is gekomen en nog veel plezier van de mooie tuinbank!
Groetjes, Team Houseandgarden -
Christine Puppel
tolles Produkt, schnelle Lieferung°
Antwoord van houseandgardenVielen Dank für Ihre Bewertung, viel Spaß von Ihre Produkte!
Edwin
Het ging niet heel soepel, laat ik het daarbij houden.
Antwoord van houseandgardenBeste Edwin,
Dank voor uw review! Helaas is er iets mis gegaan bij het bestellen, maar alles is gelukkig goed gekomen.
Nogmaals dank! -
Evert
Omdat het leuke producten heeft. Maar vwb de aflevering kan het wel een beetje vlotter!
Antwoord van houseandgardenBeste Evert,
Dank voor uw review!
De levertijd bedraagt normalerwijze 2 - 3 werkdagen. Bij uw bestelling is iets misgegaan, waardoor het circa een week heeft geduurd.
Mocht u nou exact willen weten hoe lang de levertijd is, neem dan gerust contact op door te bellen, of door bijvoorbeeld een mailtje te sturen naar info@houseandgarden.shop.
Echter zoals vermeld, normaal is de levertijd 2 - 3 werkdagen. Let wel op als u iets besteld en het komt met de privé koerier, dan kan het wat langer duren, omdat onze koerier eigen routes inplant, waardoor de kosten voor u lager zijn.
Nogmaals bedankt voor uw review Evert!
Team Houseandgarden
René
Door omstandigheden wilde we zeker weten dat we onze bestelling op tijd hadden, en geheel volgens afspraak in twee dagen thuis bezorgd en keurig en veilig verpakt.
Antwoord van houseandgardenBeste René,
Hartelijk dank voor uw review! Goed dat u contact op nam en fijn dat we het hebben kunnen regelen. Veel plezier van uw bestelling!
Tim Paridaens
Beeld is toegekomen met ingedeukt hoofd. Rook ook naar nieuwe verf. Niet tevreden.
Antwoord van houseandgardenGoedenavond Tim,
Dank voor uw review! We hebben mailcontact gehad over de situatie. Het ging om een kunststof beeld, die vanuit onze leverancier, met de privé koerier is gebracht. Het zou raar zijn als het hoofd ingedeukt zou zijn, aangezien kunststof dan zou breken. Toch hebben wij Tim naderhand nog verzocht tegemoet te komen.
Als klant heeft u altijd 14 dagen de tijd u te bedenken (tenzij op een artikel op mat gemaakt is). Niet tevreden, nemen wij dus vrijwel altijd alles terug.
Gerrie Van Kralingen
Zeer tevredenAntwoord van houseandgardenBeste Gerrie,
Dank voor uw review! Gelukkig bent u tevreden :).
Team Houseandgarden