houseandgarden
houseandgarden is een webshop die een zeer uitgebreid aanbod aan decoratie en meer heeft voor het interieur, exterieur en de tuin. Dit varieert dus van deurbeslag tot tuinbeelden, openhaard accessoires, fonteinen, vogelbaden en nog veel meer.

Hiermee is gestart uit een passie voor het creëren van een thuis en fijn gevoel in en om het huis, wat uiteraard super belangrijk is!
8,5

• Jan Schepers
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Telefonisch contact heb ik als uiterst prettig ervaren. Werd ook snel teruggebeld. Bestelling werd binnen enkele dagen al bezorgd.

• Lin Kuipers
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Ons bestelde tuinbankje was niet meer leverbaar.
    Eerst waren we teleur gesteld.
    Maar Jan heeft moeite gedaan een soortgelijke tuinbank te scoren.
    Inmiddels ontvangen en zijn we er heel blij mee.
    Prima behandeling! Dik tevreden.

Beste Lin,

Dank voor uw review!

Wij hebben ons best gedaan, heel fijn dat alles goed is gekomen en nog veel plezier van de mooie tuinbank!

Groetjes, Team Houseandgarden

• Hoe beoordeel je houseandgarden?

• Christine Puppel

tolles Produkt, schnelle Lieferung°

Antwoord van houseandgarden

Vielen Dank für Ihre Bewertung, viel Spaß von Ihre Produkte!

• Edwin
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Het ging niet heel soepel, laat ik het daarbij houden.

Beste Edwin,

Dank voor uw review! Helaas is er iets mis gegaan bij het bestellen, maar alles is gelukkig goed gekomen.

Nogmaals dank!

• Evert
    Review voor houseandgarden

Omdat het leuke producten heeft. Maar vwb de aflevering kan het wel een beetje vlotter!

Beste Evert,

Dank voor uw review!

De levertijd bedraagt normalerwijze 2 - 3 werkdagen. Bij uw bestelling is iets misgegaan, waardoor het circa een week heeft geduurd.

Mocht u nou exact willen weten hoe lang de levertijd is, neem dan gerust contact op door te bellen, of door bijvoorbeeld een mailtje te sturen naar info@houseandgarden.shop.

Echter zoals vermeld, normaal is de levertijd 2 - 3 werkdagen. Let wel op als u iets besteld en het komt met de privé koerier, dan kan het wat langer duren, omdat onze koerier eigen routes inplant, waardoor de kosten voor u lager zijn.

Nogmaals bedankt voor uw review Evert!

• René
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Door omstandigheden wilde we zeker weten dat we onze bestelling op tijd hadden, en geheel volgens afspraak in twee dagen thuis bezorgd en keurig en veilig verpakt.

Beste René,

Hartelijk dank voor uw review! Goed dat u contact op nam en fijn dat we het hebben kunnen regelen. Veel plezier van uw bestelling!

• Tim Paridaens
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Beeld is toegekomen met ingedeukt hoofd. Rook ook naar nieuwe verf. Niet tevreden.

Goedenavond Tim,

Dank voor uw review! We hebben mailcontact gehad over de situatie. Het ging om een kunststof beeld, die vanuit onze leverancier, met de privé koerier is gebracht. Het zou raar zijn als het hoofd ingedeukt zou zijn, aangezien kunststof dan zou breken. Toch hebben wij Tim naderhand nog verzocht tegemoet te komen.

Als klant heeft u altijd 14 dagen de tijd u te bedenken (tenzij op een artikel op mat gemaakt is). Niet tevreden, nemen wij dus vrijwel altijd alles terug.

• Gerrie Van Kralingen

Zeer tevreden

Beste Gerrie,

Dank voor uw review! Gelukkig bent u tevreden :).

• Harald Heitmann

Schnelle Lieferung, Produkt ist gut

Guten Tag Harald

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Sie mit Ihrer Bestellung zufrieden sind!

• Mien Van den Kerkhof
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Snelle levering en mooi product.

Hi Mien,

Dankuwel voor de review. Gelukkig bent u tevreden, hopelijk tot gauw!

• Joachim Kien
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Verry good Support. Well done. Friendly people. Delivery on time. Just Perfect.

Hello Joachim,

Thank you for the review! We wish you all the best with the great items you bought!

With kind regards,

• Britta Hartmann
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Einfache schnelle Bestellabwicklung. Sehr gut verpackt, es war alles in Ordnung. Vielen Dank

Hallo Britta,

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Sie mit Ihrer Bestellung zufrieden sind.

• Deboeverie Yves
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Prachtig verpakt, voorbeeld voor velen!

Goedemiddag Yves,

Hartelijk dank voor uw review. Daar zijn we blij mee om te horen! Dat is namelijk een belangrijk onderdeel in het verzenden tegenwoordig. Hartelijk dank!

• Marieke
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Makkelijk besteld en redelijk snel in huis. Je wordt alleen niet op de hoogte gehouden door mailtjes

Hi Marieke,

Dank voor uw review!

Normaal gesproken, krijgt u automatisch een orderbevestiging en vervolgens krijgt u van de transporteur de track en trace. Soms DPD, soms DHL en soms onze eigen privé koerier. Dat is afhankelijk van het product, grote producten is bijvoorbeeld onze privé koerier zeer geschikt voor.

Wij adviseren altijd in de spam te kijken, mocht u niks hebben ontvangen qua mail. Anders, mag u altijd bellen of mail naar: info@houseandgarden.shop.

Nogmaals bedankt!

• Gino Meuleman
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Goede correcte afspraken en service

Beste Gino,

Heel erg bedankt voor uw review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent en de afspraken zijn nagekomen. Daar streven wij uiteraard altijd naar.

• Joanne
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Het bestelproces gaat prima. Maar daarna geen enkele update meer ontvangen over de levering. Ineens stond er iemand voor de deur met het pakket. Toevallig was er iemand thuis om het aan te nemen. Ik weet ook niet wat er met het pakket was gebeurd als er niemand thuis was. Daar zit dus wel ruimte voor verbetering.

Beste Joanne,

Dank voor uw review! Fijn te horen dat u tevreden bent, maar ook heel erg bedankt voor de feedback. Daar gaan wij wat mee doen. Normaal sturen de verzendpartijen de track en trace via de mail (die wel eens in de spam kan belanden, dus wij raden altijd aan de spammap even te checken).

Bij onze privé koerier sturen wij nu zelf updates. Hopelijk zal dit in het vervolg dan duidelijker zijn.

Nogmaals bedankt!

• Yoda ONE
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Sehr schnelle Lieferung, gut verpackt und gute Qualität.

Hi Yoda,

Danke für Ihre Bewertung!

Hoffentlich können wir jeden Kunden so glücklich machen, wie Sie!

• Bernhard Gamerith
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Am Anfang hat es ein Problem mit der Lieferung gegeben (falsche Adresse), Lieferung ist jetzt da - und ich habe die Teile gleich montiert. Schauen super aus, passen perfekt zu dem alten Look unseres Hauses - nur die Schrauben sind ein bisschen weich, sonst wären es 5 Punkte geworden
    In the beginning was a problem with delivery (wrong adress), no it is delivered and I already mounted the parts. Looks super, fit perfect to the old fashinded style of our house - Only the screws are a little bit "weak", otherwise I would have given 5 stars

Antwoord van houseandgarden

Aufgrund eines Fehlers in der Adresse wurde die Bestellung an uns zurückgeschickt. Wir haben sie an den Kunden zurückgeschickt.

• Michael Weber
    Geverifieerde klant van houseandgarden

We hebben echt iets mooi besteld. Deurknop voor buiten, een roset voor het slot en zitten inmiddels. Op de buitendeur. We zijn alleen ontevreden over de deurklopper want de schroef en deurlaat waar op wordt geklopt ontbreekt.

Antwoord van houseandgarden

We hebben contact met de klant opgenomen. Er is inderdaad iets niet goed meegeleverd, wat nu is nageleverd.

• Veronika Drahorad
    Geverifieerde klant van houseandgarden

Schnelle Lieferung, alles perfekt!

Antwoord van houseandgarden

Danke für Ihre Bewertung! Schön das alles Gut ist :)