goudenbod.nl
Ben
Wederom goed, op tijd afgeleverd en wie weet tot een volgende keer!!
Antwoord van goudenbod.nlHi Ben,
Bedankt dat je de tijd neemt voor een reactie! En ook nog een hele prettige reactie.
Veel plezier van het haardhout en als je wat nodig hebt, weet je ons te vinden.
Met brandende groet,
Marrit
Levering was snel ben alleen niet erg tevreden met de afmeting van het product.
Nadat ik contact had opgenomen met de webshop heb ik meer informatie gekregen met een passend advies voor een nieuw vergelijkbaar product. -
Hoe beoordeel je goudenbod.nl?
familie de Laag
Bij het leveren van het spellendoos was er de doos helaas licht beschadigd. Hier waren we niet erg blij mee, maar na kort telefonisch contact is alles netjes opgelost en hebben we korting gekregen op het spel.
Het spel is erg leuk. -
Ruben Balthazar Ziere
Binnen 48 uur stond de doos voor m’n deur — vol keukengerei, de geur van overwinning, en het impliciete besef dat alles in dit land kapotgaat, behalve deze levering.
Antwoord van goudenbod.nlBeste Heer Ziere,
U bent van harte welkom,
Met opgetogen groet,
Inan
snele service👌🏽
Arjan
De bestelling, communicatie en levering verliepen heel goed!
Antwoord van goudenbod.nlHi Arjan,
Bedankt voor uw positieve feedback! We doen wat we kunnen, veel plezier van het hout!
Met verwarmde woef,
ALEXANDRA
Standaard was snel binnen, jammer dat de verpaking zo slecht was, daardoor beschadigd. Kreeg wel een goede opgestuurd en die was geheel top. Vier sterren!
Antwoord van goudenbod.nlHi Alexandra, bedankt voor je review! We doen ons best alles goed op te lossen.
Snelle leverong
Jammer dat een van de vier poten scheef aangekomen is heeft waarschijnlijk iets zwaars op het parket gestaan weet niet hoe ik hem moet ruile ?
Antwoord van goudenbod.nlHi,
Bedankt voor je review! We gaan dit zo snel mogelijk verhelpen aankomende maandag. Dan zorgen we dat u een correct product krijgt. We nemen spoedig contact met u op.
karel van wolferen
Pakketje was verkeerd met de olie, maar kreeg direct een nieuwe opgestuurd. snelle reacdtie goed geregeld!! Toppers
Hans
Zeer goede prijs, persoonlijk contact betreffende de levering, en keurig op de afgesproken dag en tijd geleverd vlak naast mn opslag! Nog nooit eerder gebeurd!👍👍👍
Antwoord van goudenbod.nlHi Hans,
We zijn blij met uw fijne reactie. Veel plezier van de haard. Mocht er iets zijn, weet u ons te vinden!
Michel
snelle levering en prima prijzen en voor een vraag rechtstreeks contact via 06 nummer echt top
Antwoord van goudenbod.nlHi Michel,
Bedankt voor uw prettige reactie! We doen ons best om iedereen zo kundig mogelijk te woord te staan.
Voortaan kunt u ons direct bellen voor het haardhout, dan zetten we het netjes onder de overkapping.
Voor nu een prettige dag & wij wensen u bijzonder fijne feestdagen.
Hans
Duidelijke en goede adviezen, afspraken zijn helemaal nagekomen.
Erg blij met deze webshopAntwoord van goudenbod.nlHi Hans,
Bedankt voor je review! Veel kookplezier met de olijfolie. Denk erom; alleen voor koude bereidingen gebruiken.
Voor warme bereidingen is het een beetje zonde van zulke kwaliteit.
Met smakelijke groet,
Team Goudenbod
Jolanda
Geweldige service! Op tijd geleverd en fijn contact. Aanradertje
Sandro
Zaterdag besteld, maandag netjes gebeld voor overleg leverdatum en dinsdag geleverd. Mooi droog hout netjes op zn plek gezet door vriendelijke chauffeur... Beter kan eigenlijk niet !
Antwoord van goudenbod.nlHi Sandro,
Bedankt voor je eerlijke en positieve review! Veel plezier van het hout & hopelijk tot volgend jaar!
Cees
Prima kwaliteit en kwantiteit, correcte levering
Antwoord van goudenbod.nlHi Cees,
Veel dank voor uw positieve review. Hopelijk heeft u veel plezier van het haardhout en zien we u volgend jaar weer.
Met verwarmde groet,
reinier
snelle levering, extra service om hout op finale plek te krijgen. Goed persoonlijk contact, snel schakelen, 5 sterren.
Antwoord van goudenbod.nlHoi Reinier,
Super bedankt voor uw vriendelijke woorden. Daarmee zijn wij erg geholpen. Erg veel plezier van het hout op deze koude winteravonden en hopelijk tot een volgende keer.
Met verwarmde groet,
martel
vanochtend berkenhout bezorgd. Top service!
Antwoord van goudenbod.nlHi Martel,
We doen ons best om het zo goed mogelijk te verzorgen! Veel plezier van het vlammenspel.
Roberto
Hele goede service en mooi haardhout. Eerlijke prijs, dik tevreden.
Antwoord van goudenbod.nlHi Roberto,
Bedankt voor u lovende woorden! Daar is ons bedrijf erg mee geholpen, zo kunnen we andere mensen overtuigen om op ons te vertrouwen.
Veel plezier van het vlammenspel!
Bas
Goed haardhout geleverd toppie
Antwoord van goudenbod.nlHoi Bas,
Super bedankt voor je goede recensie. Dat wordt lekker in de vlammen turen deze winter. Veel plezier ervan!
Met flakkerende groet,
Amber
Goed brandhout, vriendelijk personeel
Antwoord van goudenbod.nlHi Amber,
Dat is geweldig om te horen! Bedankt voor je eerlijke recensie, daar zijn we erg mee geholpen.
Deze winter lekker genieten achter het knisperende haardhout. Mocht je nog vragen hebben, weet je ons te vinden.
Met geflambeerde woef,
Team Goudenbod.