We hebben klanten reviews voor dit domein verzameld van verschillende platforms. Deze reviews bieden waardevolle inzichten in de productkwaliteit en klantenservice van de winkel. Klik gerust op de bron om deze reviews te bekijken.

glasses4drinks
Welkom bij Glasses4Drinks, uw ultieme bestemming voor hoogwaardig glaswerk, of u nu een gepassioneerde thuisgenieter bent of een professional in de horeca-industrie. Bij Glasses4Drinks draait alles om het leveren van kwaliteit, stijl en functionaliteit in elk glas dat we aanbieden.
Verken een uitgebreide selectie glazen die perfect zijn afgestemd op uw behoeften, of u nu op zoek bent naar elegante wijnglazen voor een intiem diner of duurzame drinkglazen voor uw bedrijfsevenementen. Wij begrijpen de essentie van goed glaswerk en streven ernaar om u te voorzien van topkwaliteit producten die indruk maken.
De zekerheden van https://glasses4drinks.nl/
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- Glasses4drinks bv
- KVK
- 88948994
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op wetgeving.
Een jaarlijkse goedkeuring dekt de webwinkel voor veranderingen in de wetgeving, het zorgt er voor dat de webwinkel qua regels helemaal bij is.
Deze badge wordt gegeven aan recent gecontroleerde webwinkels.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen