faradbox.nl

faradbox.nl

Faradbox is dé online aanbieder van dakdragers en bagageboxen (dakkoffers) van het merk Farad.
9,2
Filter 1215 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1213 met beschrijving

• J.H.M. Verbeek
    Geverifieerde klant van faradbox.nl

Heb gebeld omdat ik mijn huidige dakdragers wilde aanpassen vanwege verkoop en aankoop auto met andere dak maatvoering.
    Werd goed op weg geholpen met het bestelnummer/artikel dat ik nodig had, dit is ook heel snel afgeleverd.
    Echter 1 minpunt, had eigenlijk alleen maar andere bevestiging maatplaatjes nodig en niet 4 complete "poten", is duurder en weet niet of ik nog een gebruiker kan vinden, weggooien is zonde van het mooie materiaal.

• Roel
    Geverifieerde klant van faradbox.nl

Mooi product geleverd, goede service.

• Hoe beoordeel je faradbox.nl?

• Jenny Mulder
    Geverifieerde klant van faradbox.nl

Ik had nog even gebeld of de spullen op voorraad waren om snelle levering te garanderen. Goed en vriendelijk geholpen aan de telefoon. Na mijn order werd ik gebeld om te vragen of ik niet de betere versie dakdragers wilde, omdat die nu (met korting) dezelfde prijs hadden. Erg fijn. Binnen een dag geleverd, keurig verpakt. Aanrader!

• EGG
    Review voor faradbox.nl

Reeds jaren heb ik Farad dakdragers naar volle tevredenheid gebruik op auto's met dakrails.
    Nu heb ik dragers aangeschaft voor een glad dak (Audi A3). Bij het vervoer van twee kajaks ging het mis, met als resultaat een deuk aan de achterzijde van het dak.
    Oorzaak is mijns inziens het wijken van de lamellen aan de binnenzijde van de voet. De belasting wordt dan minder goed over de voet verdeeld hetgeen tot schade heeft geleid.
    De leverancier reageerde snel en netjes op mijn eerste vraag rondom de schade. Echter toen ik in een tweede email uitlegde dat de schade niet door verkeerde montage, maar door de Farad dragers waren veroorzaakt werd het stil. Jammer.
    Voor mij geen Farad dragers meer.

Antwoord van faradbox.nl

Goedemorgen Evert,

Ik was in de veronderstelling dat er wel voldoende gereageerd was met daarbij de onderbouwing van Farad zelf met daarbij foto’s met aanwijzingen.
    Het is jammer dat je niet meer positief bent, dat is ook duidelijk te lezen in de negatieve reviews die je direct na deze mail op de diverse reviewpagina’s hebt geplaatst.
    Als een drager niet volgens handleiding is gemonteerd, wat in jouw situatie het geval was, dan kan er door de grote kajaks die je vervoert te veel druk komen te staan op de rand van de voet(rubber). Door de manier zoals jij de dragers hebt gemonteerd komt de volle druk op 1 punt i.p.v. op het volle oppervlak. Je kunt het vergelijken met een parketvloer waar een olifant en een dame op haken overheen lopen. Je verwacht dat de olifant de vloer zal beschadigen maar het is in deze situatie juist de vrouw omdat het contactvlak van de vrouw met de vloer kleiner is en er per vierkante cm meer druk/gewicht wordt uitgeoefend.
    Op de foto’s is ook te zien dat de drukpunt van het rubber niet op de dakrand (de opstaande rand tegen het vlakke dak aan) is maar op het vlakke dunne dak.

• Herman Plomp
    Geverifieerde klant van faradbox.nl

Fijn geholpen door Rene. En natuurlijk naar huis gereden met een mooie Dakkoffer met een inhoud van 470 l.

• Koen Janssen

Behulpzaam En Snelle Levering

• Dave Bergmans
    Geverifieerde klant van faradbox.nl

duidelijk telefoontje, goede service, snelle levering, .. bedankt !

• Brenda Dewachter

Geweldige service. Vandaag besteld en morgen reeds geleverd. Super bedankt

• M.razzaq

Heel erg goed

• patrick De Swaef

Tevreden van de goederen

• Nemanja Poprzen
    Geverifieerde klant van faradbox.nl

accurate, fast and professional service

• JAN VERBELEN
    Geverifieerde klant van faradbox.nl

Bagagedrager paste niet maar via mail met support werd duidelijk dat ik een verkeerd type had besteld.

• Henri Fredrix

Goed

• Stanislav Enchev
    Geverifieerde klant van faradbox.nl

Helemaal ander model dan wat ik besteld heb

• Niels Borst
    Geverifieerde klant van faradbox.nl

Snelle service, persoonlijk en gewoon prima geregeld. Ook op vragen gied en duidelijk antwoord binnen no-time

• Ab
    Review voor faradbox.nl

Fijne en makkelijke bestelprocedure.
    Super after sales. Gratis vervangend product gekregen (garantie), maar ook gratis nieuwe onderdelen gekregen die per ongeluk (geen garantie) kapot waren gegaan.
    René, top service geleverd!

• Stan de Kleijn
    Geverifieerde klant van faradbox.nl

Geweldig product, als hij eenmaal in elkaar zit. Nog nooit een dakdrager in elkaar gezet en de beschrijving was redelijk onduidelijk, waarmee moet je beginnen. Komt ook door de verschillende dozen en welke je als eerste gaat openen. Verder super goede service en snelle levering. Dakdragers nog niet uitgetest maar zien er zeer stevig en aërodynamisch uit.

• W Meijer
    Geverifieerde klant van faradbox.nl

Voorraad informatie op de website niet correct. Moest er zelf achteraan bellen. Op dat moment alternatief besproken maar uiteindelijk besloten te annuleren. Dit zou verwerkt worden. Helaas nog niet verwerkt en hierover een mail gestuurd. Nog geen antwoord of annulering gezien. Dit strookt niet met de kwaliteit van dienstverlening die wordt geadverteerd. Dit kan beter.

• Sanderse

Snelle levering,goed!

• Robbert Jongstra-Soethoudt
    Review voor faradbox.nl

Echt een geweldige service. René heeft alle ervaring om je goed te helpen. Goed in zijn communicatie en helpt je graag. Snelle levering op ons vakantieadres waren we ook erg blij.