ekhardtbouwshop.nl

ekhardtbouwshop.nl

alles op het gebied van sanitair en leiding koppelingen
7,4

• sjaak
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Levering was 2 dagen later maar was de schuld van DHL maar we hebben goed gecommuniceerd met de verstuurder en is heel goed gecommuniceerd en was ook actie aan het nemen.
    En de prijs was top goedkoper niet kunnen vinden ik zal zeker vaker iets bestellen van dit bedrijf

• Hannes
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

geen levering, amper reactie van webwinkel
    Zogezegd levering binnen 1-5 werkdagen. Hierna niets meer gehoord en heb ondertussen het onderdeel elders besteld. Gevraagd naar een update via whatsapp, pas een week later reactie. Gebeld, telefoon werd niet opgenomen. Meermaals gemaild naar beide email adressen vermeld op hun site, geen reactie. Geen reactie op mijn vraag om de order te annuleren. Dan krijg ik reactie op mijn email met vraag naar refund maar is het weken later nog altijd niet teruggestort

• Hoe beoordeel je ekhardtbouwshop.nl?

• A.de jong
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

ik heb bij dit bedrijf een besteling gedaan en betaalt ,maar helaas niks meer gehoort of gezien.
    En je raad het al geld is weg ,dus ik ben gewoon opgelicht.
    Mensen wees GEWAARSCHUWT ,koop hier niks want naar je spullen en geld kun je fluiten.

• F. De Meij
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

2 stopkranen besteld, nooit gekregen en ze zijn niet meer bereikbaar, oplichters. Na deze review, heeft de shop direct contact met mij opgenomen en allles gelijk goed geregeld. Ze hebben zich verontschuldigd, dat het zo fout gelopen is.

Beste
    Ten eerste vinden wij het vervelend om te horen dat u de kraantjes noot heeft ontvangen en gaan dan ook uit zoeken waar dit mis is gegaan door de drukte zijn we via telefoon niet altijd goed te bereiken maar via mail of whatsapp zijn wij wel goed bereikbaar om ons dan maar direckt uit te maken voor oplichter vind ik nog al wat
    we gaan dit ook direct aangeven op de voicemail

met vriendelijke groet

• Melanie
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Ik heb op 22 september een quooker kraan gehad en nog steeds niet ontvangen. Meerdere malen contact gezocht maar het bedrijf is erg slecht bereikbaar. Ik krijg per telefoon en mail geen contact en heel af en toe wordt er een mijn whatsapp bericht gereageerd. Er wordt als je eindelijk contact hebt gezegd dat ze bij de leverancier na gaan vragen wanneer de kraan geleverd wordt en verder hoor je niks meer van ze. Wat een slecht bedrijf! Ik heb het gevoel dat ik opgelicht ben en kan fluiten naar mijn kraan en geld. Ik eis dan ook mijn geld terug van dit bedrijf want het gaat niet om een paar tientjes!

3 weken verder en nog steeds geen geld teruggestort! Ik zou NIET bij dit bedrijf iets bestellen want je ontvangt je bestelling niet en kan fluiten naar je geld!!

Beste Melanie

Het probleem ligt bij onze leverancier wij zijn niet de enge die daar last van hebben zo als wij u ook al hebben laten weten dat wij druk zijn geweest deze dan ergens anders in te kopen maar ook hun lopen tegen het zelfde aan de terug betaling staat voor vrijdag geplant en dat u ons gelijk uitmaakt voor oplichters zijn wij niet van gediend beetje kortzichtig

met vriendelijke groet

• Kris Lulofs
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Radiatorkraan van Plieger besteld.
    Goed product.Levering duurde 4 werkdagen maar dat wist ik.
    Bij een nalevering van extra onderdeel vriendelijke man op whatsapp.De nalevering heb ik 5 dagen later gekregen.Netjes afgehandeld
    Prima zaak.

Beste Kris

bedank voor de mooi reverentie mocht er in de toekomst wat zijn weet u ons te vinden

Met vriendelijke groet

• T
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Bestelling gedaan, nooit iets gekregen. Heb gemaild/gebeld/gewhatsappt, ze reageren nergens op.

Edit: Na contact alsnog netjes mijn bestelling gekregen.

• W
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Niks op aan te merken snelle levering en deskundig geholpen!

• René
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Er is een andere waterontharder geleverd en ook later dan de gestelde levertermijn van 1-5 werkdagen. Er werd niet gereageerd op de whatsapp, bedrijfstelefoon of mail. Nadat ik via Paypal een melding had gemaakt met een terugbetaalverzoek, zou de juiste waterontharder geleverd worden, maar ook in tweede instantie wordt weer een andere waterontharder geleverd. Er wordt weer nergens op gereageerd. Dus wederom via Paypal mijn geld proberen terug te krijgen.

Advies: bestel bij een andere webshop!

• Ruben
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Top geholpen meerdere producten bestel en snel geleverd gekregen waar onder een waterontharder dit wou me niet helemaal lukken met aansluiten toen is meneer ekhardt de volgende dag zelf even langs gekomen om er bij te helpen zonder daar wat extra voor te rekenen dat is pas service nogmaals dank
    Groet Ruben

• Carlo
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Niks op aan te merken goed geholpen en snel in huis mooie producten tegen eerlijke prijs

• Bjorn
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Top service en snel geleverd!

• Van leer
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Goede ervaring ging wat mis met de bezorging maar volgende dag professioneel opgelost super service

• Plas
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Top service waterontharder besteld en snel geleverd en geïnstalleerd door Ekhardt jr kom hier zeker weer

• Lian
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Mooie producten snel geleverd netjes verpakt goede service

• De lange
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Mooie eerlijke prijzen en en super geholpen na bestelen snel in huis top service

• Beekhuis
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Super ervaringen gehad duidelijke informatie gekregen van de heer ekhardt had het product snel en netjes in huis

• Bra'm
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Levertijd tussen 1 en 5 dagen? Na 15 dagen nog niets ontangen! Na een week van mijn bestelling communiceerde ik via WhatsApp met de webshop over de reden van de vertraging.

Hier de reactie:

"Goedemorgen
    Deze gaat vandaag op de post had ze blijkbaar niet meer op voorraad gisteren nieuwe binnen gekregen gaat vandaag gelijk met de post mee
    Excuses voor het ongemak
    Met vriendelijke groet
    Ekhardtbouwshop

We zijn nu 1 week verder niets ontvangen en wordt niet meer gereageerd op mijn berichten.

• Kang
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Top geholpen en snelle levering ook de installatie ging mooi vlot vaklui tot snel

• Arjan visser
    Review voor ekhardtbouwshop.nl

Super snelle service netjes geholpen en vakkundig personeel helemaal top