eenbeetjegeluk.nl
Wimke Romers
Het was niet lang onderweg!
Will van Twillert
Ik kan helaas nog geen beoordeling geven, want het is nog steeds niet bezorgd. Dat ligt zo goed als zeker aan de Post nl. Dat is wel erg vervelend, maar ligt dus niet aan jullie.
Hoe beoordeel je eenbeetjegeluk.nl?
Kim
Snel verstuurd, goed verpakt, leuke gelukspoppetjes
Marina
Eigenlijk klopt mijn bestelling altijd. Helaas mistte ik deze keer iets. Een mail gestuurd via info@eenbeetjegeluk.nl maar niks meer van gehoord.
Verder was er een item niet, maar dit is opgelost met een ander ander item.
Ik ben tevreden maar wel heel jammer dat ik wat mistte en dat er niet op mijn mail is gereageerd. -
Diana Edelman
Leuk en snel geleverd
Brenda
Snelle levering. Goed verpakt. Kwalitatief goed spul
Kim
Makkelijk bestellen, product is zoals op de website en snel geleverd
Alexandra Pattyn
Ik vulde bij mijn bestelling een persoonlijke boodschap in om bij elk cadeautje te steken, maar dit werd niet gedaan. Heel jammer!
Antwoord van eenbeetjegeluk.nlGeachte mevrouw Pattyn,
Wij bieden deze mogelijkheid niet bij het product dat u gekozen hebt.
Wij hebben alleen de mogelijkheid om dit te doen als u het kadootje (1 stuk zoals gemeld) naar 1 ander adres laat sturen. Dit staat ook vermeld bij het product.
eenbeetjegeluk.nl
Sjan Van Gerven
Bestelling nog steeds niet binnen
Antwoord van eenbeetjegeluk.nlGeachte mevrouw van Gerven,
Neem even contact met ons op. Dan lossen we het op.
eenbeetjegeluk.nl -
Petra Grimmius
Het product voldeed aan mijn verwachtingen
Mirjam Nash
Prima
Conny
Duidelijke website, snelle verzending, prima communicatie.
Ivonne Ronday
Snel geleverd, het was zoals op de website
Joke Holkamp
Vlot geleverd, leuke artikelen
Astrid
Heel snelle levering van een leuk product!
Joop Goossens
Snelle levering en product voldeed volledig aan de verwachtingen. Gunstige prijs.
winnie Boersma
Snelle service en goede prijs
Maria
Helaas waren de door mij bestelde stenen slecht verpakt in het doosje, waardoor de stenen tijdens het transport tegen elkaar schuurden en er dus niet mooier op zijn geworden. Op mijn mail hierover heb ik na een week nog geen antwoord gekregen. Jammer!
Antwoord van eenbeetjegeluk.nlstuurt u ons even een foto van het uiterlijk van de stenen.
Dan lossen we het op.
eenbeetjegeluk.nl -
Natascha
Leuke kleine cadeautjes met mooie teksten om weg te geven.
marianne Houtman
Snell