eenbeetjegeluk.nl
Bert van Druenen
Makkelijk, handig en correct afgehandeld.
Marlies Haak
Mooie prijzen en snelle bezorging
Hoe beoordeel je eenbeetjegeluk.nl?
Ate Tuitman
Moest best lang wachten op mijn bestelling. Er wordt op de website geadverteerd voor 23.00 besteld de andere dag Verzonden. Echter pas 4 dagen later kreeg ik de bestelling. De bestelling zelf was prima.
Antwoord van eenbeetjegeluk.nlBeste Ate,
Wij hebben nergens vermeld dat als het voor 23.00 besteld is, het volgende dag verzonden wordt.
Wel hebben we aangeven dat het door drukte vanwege kerst en oud-nieuw wat langer kan duren.
Gelukkig was de bestelling zelf wel naar wens.
Met vriendelijke groeten,
Pauline Bok
eenbeetjegeluk.nl -
Nicole Pijper
Bestelling altijd snel in huis
Amenthis Richaards
Snelle service, goede kwaliteit voor een leuke prijs!
Karin
Snelle service, vragen werden snel beantwoord en producten snel verzonden.
Henk Scholten
Voldeed helemaal aan de verwachtingen
Jane Visschers
Nadat ik veel te lang moest wachten op mijn bestelling, die door de brievenbus zou passen, heeft de postbode toch aan moeten bellen, want dat pastte dus niet. Spulletjes die in zakjes moesten zitten lagen los verspreid door de doos...Toen ik alles bij elkaar ging zoeken en zelf de zakjes ging vullen ontbraken er een paar dingetjes. Misschien uit de doos gevallen, want die was niet echt goed dicht. Mail erover gestuurd, maar geen enkele reactie...geen excuses en ook niet de ontbrekende zaken na gezonden.... teleurgesteld
Antwoord van eenbeetjegeluk.nlDe brievenbuspakjes die wij gebruiken voldoen aan de eisen die PostNL hier aan stelt. Ik kan daardoor niet inschatten waarom dit niet zo passen.
Wij hebben u inmiddels aangeboden de spullen na te sturen maar dat zou niet meer hoeven. U hebt gelijk dat onze reactie door kerstdrukte iets langer dan normaal op zich heeft laten wachten.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Anja Oudijn
Leuke items en keus
Katrien
Even twijfelachtig bij niet helemaal goede werking van de site maar wat een topservice! Geleverd dag na de plaatsing van bestelling! Echt top dit!
Djieahr
Site met leuke artikelen
m
Niets ontvangen helaas
Antwoord van eenbeetjegeluk.nlDoor Kerstdrukte duurt het bezorgen bij PostNl helaas langer dan normaal.
Helaas hebben wij daar niet zo veel invloed op.
Hopelijk is het inmiddels wel in orde.
Nicolette Kriek
Snelle verzending, leuk product
Linda
Product voldoet aan de verwachting.
Marianne Nijsten
prima prijs voor een leuke attentie
Hilde Calsius
Hele snelle levering van 2 brievenbuscadeautjes vol leuke inspirerende spulletjes om mijn kids moed te geven voor de kerstexamens.
Myrthe le Bruyn
Erg mooie buddah's
Claudia
Snelle levering, precies zoals beschreven
Fleur Magnin
Ik heb niks ontvangen en wel
Betaald voor een track and trace. -
Ron Knipscheer
Mooie producten