eBike XL
Kirstin
Hele goede service gehadd
Alma
Mooie prijzen , vriendelijke mensen, goede service, complimenten en bedankt voor een mooie fiets.
Hoe beoordeel je eBike XL?
Leo
Ik heb 2 jaar geleden een Kreidler Ebike gekocht, nog steeds zeer tevreden met mijn aankoop. Netjes en vriendelijke geholpen, goede service.
Klaas
Goede service, groot assortiment, prima prijzen. Testritten op meerdere fietsen mogelijk.
Stan
Vorige week een tweedehands Urban Arrow Family Cargo bakfiets gekocht. Erg goede verkoper en goed geholpen. Ik wilde de fiets meteen meenemen en de fietsenmakers hebben meteen alle opties (loqator/ extra bankje e.d.) in de fiets gebouwd zodat ik na een uur weg kon rijden. Ik ben meteen van Leiden naar Utrecht gefietst (60 km) en de batterij deed het op de hoogste turbo stand de hele weg. Erg fijn om meteen een nieuwe bakfiets te hebben en een mooie rit! Dank voor de top service en mooie prijs!!!! Stan
Dennis
Zeer prettig geholpen door de verkoper. Het verkoopgesprek verliep soepel, er waren genoeg mogelijkheden. Ook zijn problemen snel verholpen.
Frans Verhoeven
Geweldige aeervice ook na de aankoop, probleempje wat aan de fiets was kon ik laten repareren en de kosten werden snel vergoed
Ruud van Woudenberg
Fietsen gekocht... bij thuiskomst bleek er iets niet in orde te zijn. Dit is naar volle tevredenheid opgelost. Dus niet alleen goede prijs kwaliteit verhouding maar ook goede service!
Ruizendaal
Hele goede voorlichting,hulp en heel vriendelijk en een goede fiets natuurlijk
Petra
Snelle service ter plaatse, vriendelijk personeel en echt een grote hoeveelheid verschillende modellen. Ongedwongen sfeertje. Reed met een topgevoel op mijn 'nieuwe' occasionfietsie naar huis!
Marzenna en Hans van der Togt uit Maastricht
een goede ervaring, fijne mensen, gastvrij en een prima service. zeer acceptabele prijzen en waar voor je geld. De fietsen, bikes zo je wilt, verkeren in de staat waarin ze worden aangeboden en die is goed. Onze aangekochte fiets verkeerde zowat in nieuwstaat en dat voor de helft van de nieuwprijs! Een adres om niet te vergeten en zeker te raadplegen als je nieuw of gebruikt, elektrisch wil fietsen. Dank aan Alg en zijn team voor de geweldige service!!
Monique
Aardige verkoper goede prijs.
Net vanuit de winkel naar huis gefietst in A'dam. Heeelijke fiets!!!!