dekinderkledingwinkel.nl

dekinderkledingwinkel.nl

Dekinderkledingwinkel.nl heeft alle kinderkledingmerken voor jou verzameld op één plek. Ons aanbod bestaat uit verschillende merken die ieder een eigen unieke stijl uitdragen.
9,4

• Sylvia Vanhee

Snelle levering ,goede kwaliteit,mooi verpakt

• Marianne Leemans

Alles top. Snelle service

• Hoe beoordeel je dekinderkledingwinkel.nl?

• Paulien
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Heel slechte ervaring met de retour. Ook de eerste keer dat ik zelf moest betalen om een retour te verzenden, deze is dan nog niet gelukt. Eerste en laatste keer dat ik op deze site iets koop.

Antwoord van dekinderkledingwinkel.nl

Wat jammer dat je retourneren via onze retourpagina als slecht hebt ervaren.

We geven op onze pagina een duidelijke instructie in vervolgstappen over hoe er geretourneerd kan worden vanuit België.
    We bieden hier een goedkopere manier voor aan zodat retourneren niet naar Nederland hoeft vanuit Belgie zodat het een stuk goedkoper is. Rond de €5,-
    Het retourpakje kan naar een Afhaalpunt in België Hamont Stadswaag worden verzonden.

Bij het aanmelden is helaas zelf gekozen voor het afleveren in een pakketautomaat inplaats van voor het aangegeven, afgeven op het afhaalpunt. Hiervan krijgen wij geen mail met barcode om het pakje af te kunnen halen.
    En weten we niet dat er een pakje voor ons ligt.
    Alle retourzending aan het afhaalpunt in Hamont Stadswaag worden op vrijdag gezamenlijk met de door ons per mail ontvangen barcodes voor afhalen opgehaald.

Retourneren Belgische klanten

U kunt met de volgende stappen plan voortaan uw bestelling retour sturen naar een postkantoor (België, Hamont) bij ons in de buurt

Volg onderstaande stappen:

Ga naar de volgende site van Bpost https://parcel.bpost.be/nl/create-label

Bestemming van het pakje ( Afhaalpunt)
    Gewicht van het pakje ( kies voor gewenst gewicht )
    Indien je je retour verzekerd wil versturen kun je dit hier ook aanvinken, klik daarna op 'Verder'
    Gegevens van ontvanger ( Dekinderkledingwinkel.nl - E-mail: info@dekinderkledingwinkel.nl
    Kies Afhaalpunt ( 3930 Hamont- en kiest u voor Hamont Stadswaag en klikt ' Verder ') Let op dat u voor de juiste postkantoor kiest anders zal het pakje niet bij ons terecht komen.
    Hier vult u uw gegevens in en klikt op ' Verder '
    Vervolgens kunt u klikken op “betalen” om de verzendlabel te betalen.
    Het verzendlabel kunt u vervolgens op de verpakking plakken en uw retour is gereed voor verzending

retourneren is gratis wanneer je voor meer dan €100,- van je bestelling houd of kiest voor een voucher bij retourneren. In andere gevallen zijn er retourkosten dit staat ook op onze site vermeld.

• Karina Reimer

Beautiful product!

• Marianne Nijs

Mooie, hippe 🧡🌻kinderkleding,
    zeer goede service 🥰, ik ben blij dat ik deze site gevonden heb 😀

• Nele Robaeys
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Zeer snelle service en mooie kleren

• Vicky Verhertbrugge

Perfecte en snelle service

• Daphne Luzac

Snelle levering, fijne kussens

• Caroline Serwas

rapide !

• Michael
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Mooie prijzen en goede service.

• Pierre Dehertefelt

Alles oké

• Mascha
    Review voor dekinderkledingwinkel.nl

Top communicatie en klantenservice; snel, vriendelijk en netjes!
    Er was bij een item van mijn bestelling sprake van een defect, buiten de schuld van de webshop om. Ik kreeg direct een snelle reactie terug, met daarin twee goede opties om de klacht af te handelen. Na mijn gemaakte keuze opnieuw snel contact en nette afhandeling. Tevens ook nog een persoonlijk kaartje en cadeaubon mogen ontvangen! Ik was blij verrast en zal zeker nogmaals bij jullie bestellen! Heel erg bedankt voor de uitstekende afhandeling en snelle communicatie!

• Nicole
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Snelle levering, bestelling was de volgende dag in huis. Communicatie ook snel en duidelijk.

• Andre SCHOUTEN
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Persoonlijk vond ik de trui erg duur, maar je ziet dat het kwaliteit is

• Glennie Van Lierde
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Super mooi artikel, snelle levering

• Anne-Marie
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Super snelle levering, alles past heel blij mee

• R

Mooie prijzen, Snel geleverd. Top

• M

Snel en compleet

• geert paulissen
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

netjes en op tijd geleverd 👍🏾👍🏾👍🏾

• Rianne
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Snel geleverd, voldoet aan verwachting.