dekinderkledingwinkel.nl

dekinderkledingwinkel.nl

Dekinderkledingwinkel.nl heeft alle kinderkledingmerken voor jou verzameld op één plek. Ons aanbod bestaat uit verschillende merken die ieder een eigen unieke stijl uitdragen.
9,4

• Mascha
    Review voor dekinderkledingwinkel.nl

Top communicatie en klantenservice; snel, vriendelijk en netjes!
    Er was bij een item van mijn bestelling sprake van een defect, buiten de schuld van de webshop om. Ik kreeg direct een snelle reactie terug, met daarin twee goede opties om de klacht af te handelen. Na mijn gemaakte keuze opnieuw snel contact en nette afhandeling. Tevens ook nog een persoonlijk kaartje en cadeaubon mogen ontvangen! Ik was blij verrast en zal zeker nogmaals bij jullie bestellen! Heel erg bedankt voor de uitstekende afhandeling en snelle communicatie!

• Nicole
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Snelle levering, bestelling was de volgende dag in huis. Communicatie ook snel en duidelijk.

• Hoe beoordeel je dekinderkledingwinkel.nl?

• Andre SCHOUTEN
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Persoonlijk vond ik de trui erg duur, maar je ziet dat het kwaliteit is

• Glennie Van Lierde
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Super mooi artikel, snelle levering

• Anne-Marie
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Super snelle levering, alles past heel blij mee

• R

Mooie prijzen, Snel geleverd. Top

• M

Snel en compleet

• geert paulissen
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

netjes en op tijd geleverd 👍🏾👍🏾👍🏾

• Rianne
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Snel geleverd, voldoet aan verwachting.

• Marian
    Review voor dekinderkledingwinkel.nl

Voor de eerste keer besteld. Ondanks info op website kon ik niet achteraf betalen. Voor € 370 kleding retour gestuurd. Retour betaald door kinderkledingwinkel. Retour is voor eigen risico daarom raden ze een verzekering aan. Deze dekt echter maar tot € 300. Pakket is kwijtgeraakt bij PostNl. Omdat ik geen opdrachtgever ben van PostNL kan ik hier niks mee. Zowel Kinderkledingwinkel als de retourorganisatie Returnless kan hier niks aan doen zeggen ze en gaan er bij PostNl niet achteraan. Conclusie: ik ben € 70 kwijt. Eens maar nooit weer besteld bij dekinderkledingwinkel.nl

Antwoord van dekinderkledingwinkel.nl

Wat jammer dat je dit zo hebt ervaren.

Op onze webshop heb je altijd de mogelijkheid achteraf te betalen via Billink. Deze optie kan je terugvinden tussen alle andere betaalopties.

Retourneren is altijd gratis wanneer je voor meer dan €100,- van je bestelling houd.
    Wanneer er wordt geretourneerd heb je de mogelijkheid om via onze retourpagina je retour verzekerd te versturen.

Er staat bij deze opties aangegeven of je, je retour voor €100,- wilt verzekeren of voor €300,-.
    Wanneer een retourzending onverhoopt kwijt raakt dan krijg je het verzekerde bedrag uitgekeerd.

Dat is in deze ook netjes gebeurd. PostNl is de zending helaas kwijt geraakt hier is ook een onderzoek naar gedaan. De verzekering van het retourpakket loopt via de organisatie waarbij de verzekering is afgesloten.

Wanneer je voor meer dan het maximaal te verzekeren bedrag van €300,- verzekerd retour wilt sturen kan dit uiteraard. Je kunt dan kiezen voor de optie : ik regel mijn retour zelf.
    Je kan je retourzending dan bij ieder gewenst pakketpunt afgeven en een retourlabel en verzekering aankopen.
    Ook dan worden de kosten van je retourzending vergoed.

• Marjan
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Prima website! Alles is goed verlopen, bestelling snel in huis!

• Bas Arets
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Mooie zwembroek, snelle verzending.

• Sjan Scheffers

Vlugge levering super !!

• Tessa Claassen
    Geverifieerde klant van dekinderkledingwinkel.nl

Snelle service. Mooie kleren!

• Carolina Guntenaar

Prima , snel geleverd